Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

özlem umutsuzluk yok tatlım, Allah büyük.moralini yüksek tut..

kızlar burdan bi arkadaşmıydı hatırmalıyorum, secret tan bahsetmişti, bende onu izliyorum, daha bitirmedim..ama kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim..

cidden şu yaşadıklarımın hepsini başıma ben getirdim, evlenmeden önce çok korkardım çocuğum olmayacak diye, dert ederdim, evlendim çocuğum olmadı.. eşime dedimki tüplerimde sorun var galiba mehmet, sanki çok biliyorum.. öyle diyerek tüplerimi tıkalı çıkarttım, hep bi karamsarlık hakimdi tedavilerimde, sadece tedavi değil herşeyde bi karamsar tavır takınmalar falan, kendi kendi mutsuz yapıyormuşum onu anladım...özellikle bu filmden sonra...ama şimdi diyorum ki HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...

hilbay inşallah bu son olur ve bebişine kavuşursun...

slm kızlar, ne çok kaynatmışsınız yahuu

gel sen bir daha geçmişi okumadan gel cicoş özetler sana feslicim, hoşgeldin :)

biraz daha ses çıkmaz ise , akşam haberlerini takip edelim..:roflol:

ben korkmaya başladım artık yolmuş mudur, paralamış mıdır bilemiyorum :)))))

ay şekerim en güzelini yaparsın. ben de iznimin 1 haftasını dinlenmek için kullandım, perşembe transferim oldu o günden sonra yattım, 1 hafta da iznimi ekledim ooh dinlendim bol bol. sadece işteki stresten kurtulmak için izin aldım ama yatayım diye değil. ilk 3 günden sonra normal hayata dönülebilir senin dediğin gibi. stres olmaması çok önemli, en doğrusunu yapıyorsun canım.

cicoşum hadi hayırlısı, 4. iğnenide vurdun bugün..darısı bizim başımıza..bayrama girmeden bayram yapıcaz senin haberinle inşallah arkadaşım..

hoşbuldum adacım, geççmiş olsun bitanem ya..neyseki tedavi öncesi ortaya çıkmış olması büyük şans..Allah şifa versin cnm...

Evet canım bazı şeyleri gerçekten biz kendi başımıza getiriyoruz ben onun ktabını okumuştum.... Ama bazen bu yazan şeyleri yapamıyoruz elimizde olmayan sebeplerle... Hani derler ya içimde kötü bir his var diye işte ne yaparsak yapalım bazen o hissi değiştiremiyoruz ve olan oluyor.. Mesela benim doğal yolla olan hamileliğim sırasında son günlerde içimde bir huzursuzluk vardı engel olamadığım... O sıralarda bu kitabı yeni okumuştum ve "hep olumsuz düşünme herşey güzel olacak vb." kendimi telkin etmeye çalıştım ve o his gitmedi ve sonunda bebeğimi kaybettim....

betişim hsg çektircekmişsin, Allah kolaylık versin. konyanın neresin desin, benimde annem babam konyalı, beyşehirden

hoşbuldum adacım, geççmiş olsun bitanem ya..neyseki tedavi öncesi ortaya çıkmış olması büyük şans..Allah şifa versin cnm...

canım benim çok teşekkür ederim. sizler de dikkat edin özellikle dişlerinize. çünkü hamileyken kesinlikle dişe müdahale edilmiyormuş. uyuşturmak için kullanılan ilaç vücutta kasılmalara yol açıyormuş ve bu kasılmalar en çok rahmi etkiliyormuş, erken doğum riskini tetikliyormuş :1shok:

canım benim, kıyamam ben sana..evet gerçekten insan hissediyo bazen böyle şeyleri :gitme:

selam kızlar naıslınız

bugüll hoşgeldim canım..nasılsın? toparlandın mı biraz..

cicoşum hadi hayırlısı, 4. iğnenide vurdun bugün..darısı bizim başımıza..bayrama girmeden bayram yapıcaz senin haberinle inşallah arkadaşım..

Feslicim evet ya bu aksam 4.günüm olucak gonalf yi kullanalı resmen gün sayıyorum..inşallah güzel haber vericem size...Tedavimin başından sonuna her kısmını sizinle paylaşıcam...

çok haklısın canım.boshayallersmilepoztif olki herşey poztif olsun...kötülüğü çekme kendine iyi şeyleri hayal et..:lepi:

betişim hsg çektircekmişsin, Allah kolaylık versin. konyanın neresin desin, benimde annem babam konyalı, beyşehirden

Canım benim annem babam da Konya merkezde... Ama ben Karapınardayım iş dolayısıyla.... Benim de kayınvalidem Beyşehirli... Hemşeri çktık ne güzel......

Evet HSG çektireceğim bir yandan da korkuyorum ilk çektirdiğim çok rahattı hiç ağrı sızı olmamıştı.. inşallah bu kez de öyle olur..

canım kıyamam ben sana kavuşmuşken kaybetmek çok daha zordur..Bazen istemedende olsa o huzursuzluk içine çöker engelleyemezsin..tedavi aşamasıdna nasılsın bilemiyorum am aben mesela boş tayım olumlu yada olumsuz kıpırtı yok bende :)) duygusuzmuyum neyim bensositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…