Ada ege ilk sayfada yazdıklarını okudum ve ağladım. Aslında hepimizin yaşadıkları birbirine çok benziyor. 3.tüp bebek denem aşamasındayım bende. Biri kimyasal diğeri düşük 2 denemem hüsran ile bitti. Yeniden tedaviye ne zaman başlayacakın. Mutlu haberlerini merakla bekliyorum.
slm kızlar, ne çok kaynatmışsınız yahuu
biraz daha ses çıkmaz ise , akşam haberlerini takip edelim..:roflol:
selam kızlar...ben geldimmm..ben yokken neler konuşmuşsunuz onlara bakıyordum...adacımm çok geçmiş olsun canım ama bak herşeyde vardır bir iyiylik ya hamile kalsaydın da ağrısaydı çok zor olurdu ....
ben transferden sonra işe gelmeyeceğim bayram bitene kadar... biraz rapor alcam yeteri kadar da iznim var zaten evde kendi kendime kafamda biçok şey kuracağıma eminim ama burada daha çok sinirlenip gerileceğime de eminim...dururmumu herkes biliyor ama bide halden anlasalar ...o yüzden hiççç risk almayacağım 3-4 gün yatarım sonra alırım annemi gezerim ama öyle çok uzaklara değil evime çok yakın bir park var sabah sernde yürürüm gölün çevresinde falan ne bileyim yaaa işe gelmek istemiyorum sadece...önceki aşılama denemelerim hep ihale zamanına denk gelmişti aşılamaların olmayışını hep bu strese bağladım benn...
özlem umutsuzluk yok tatlım, Allah büyük.moralini yüksek tut..
kızlar burdan bi arkadaşmıydı hatırmalıyorum, secret tan bahsetmişti, bende onu izliyorum, daha bitirmedim..ama kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim..
cidden şu yaşadıklarımın hepsini başıma ben getirdim, evlenmeden önce çok korkardım çocuğum olmayacak diye, dert ederdim, evlendim çocuğum olmadı.. eşime dedimki tüplerimde sorun var galiba mehmet, sanki çok biliyorum.. öyle diyerek tüplerimi tıkalı çıkarttım, hep bi karamsarlık hakimdi tedavilerimde, sadece tedavi değil herşeyde bi karamsar tavır takınmalar falan, kendi kendi mutsuz yapıyormuşum onu anladım...özellikle bu filmden sonra...ama şimdi diyorum ki HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...
hoşbuldum adacım, geççmiş olsun bitanem ya..neyseki tedavi öncesi ortaya çıkmış olması büyük şans..Allah şifa versin cnm...
selam kızlar naıslınız
Evet canım bazı şeyleri gerçekten biz kendi başımıza getiriyoruz ben onun ktabını okumuştum.... Ama bazen bu yazan şeyleri yapamıyoruz elimizde olmayan sebeplerle... Hani derler ya içimde kötü bir his var diye işte ne yaparsak yapalım bazen o hissi değiştiremiyoruz ve olan oluyor.. Mesela benim doğal yolla olan hamileliğim sırasında son günlerde içimde bir huzursuzluk vardı engel olamadığım... O sıralarda bu kitabı yeni okumuştum ve "hep olumsuz düşünme herşey güzel olacak vb." kendimi telkin etmeye çalıştım ve o his gitmedi ve sonunda bebeğimi kaybettim....
selam kızlar naıslınız
cicoşum hadi hayırlısı, 4. iğnenide vurdun bugün..darısı bizim başımıza..bayrama girmeden bayram yapıcaz senin haberinle inşallah arkadaşım..
özlem umutsuzluk yok tatlım, Allah büyük.moralini yüksek tut..
Özlem nerelerdesin tatlım..merak ediyorum seni uyudun kaldın mı yoksa..
kızlar burdan bi arkadaşmıydı hatırmalıyorum, secret tan bahsetmişti, bende onu izliyorum, daha bitirmedim..ama kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim..
cidden şu yaşadıklarımın hepsini başıma ben getirdim, evlenmeden önce çok korkardım çocuğum olmayacak diye, dert ederdim, evlendim çocuğum olmadı.. eşime dedimki tüplerimde sorun var galiba mehmet, sanki çok biliyorum.. öyle diyerek tüplerimi tıkalı çıkarttım, hep bi karamsarlık hakimdi tedavilerimde, sadece tedavi değil herşeyde bi karamsar tavır takınmalar falan, kendi kendi mutsuz yapıyormuşum onu anladım...özellikle bu filmden sonra...ama şimdi diyorum ki HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...
selam kızlar naıslınız
nerelerdesin sen kaçak hiç sesin çıkmıyor..
betişim hsg çektircekmişsin, Allah kolaylık versin. konyanın neresin desin, benimde annem babam konyalı, beyşehirden
Evet canım bazı şeyleri gerçekten biz kendi başımıza getiriyoruz ben onun ktabını okumuştum.... Ama bazen bu yazan şeyleri yapamıyoruz elimizde olmayan sebeplerle... Hani derler ya içimde kötü bir his var diye işte ne yaparsak yapalım bazen o hissi değiştiremiyoruz ve olan oluyor.. Mesela benim doğal yolla olan hamileliğim sırasında son günlerde içimde bir huzursuzluk vardı engel olamadığım... O sıralarda bu kitabı yeni okumuştum ve "hep olumsuz düşünme herşey güzel olacak vb." kendimi telkin etmeye çalıştım ve o his gitmedi ve sonunda bebeğimi kaybettim....
selam canım hepiniz çok cana yakınsınızslmm bugull
hoşgeldin cnm, iyiyiz sen nasılsın...
beticim belden aşağısını uyuşturacaklarmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?