Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Tedavideyken ben de senin gübü oluyorum pek birşey hissetmiyorum ama ben Ankarada yaptırdığım için eşim de yanımda oluyor gece gündüz geziyorduk düşünmeye fırsatım bile olmuyordu... Ama sen şu anda iğnelere konsantresin ileriyi henüz düşünme daha vakit var

beticim belden aşağısını uyuşturacaklarmı ??

Hiç bilmiyorum ki sormak aklıma gelmedi... Öncekinde uyuşturmadan yaptırmıştım ama hiç birşey hissetmemiştim.. Ama korkuyorum diye sakinleştirici yapmışlardı... Ama benim temiz çıkmıştı o yüzden acı hissetmemişim... Ama bu kez sanki tıkanmalar var gibi geliyor bana çünkü daha önce hissetmediğim ağrılarım oluyor tüpleri tıkalı olanlar bilir ovulasyon döneminde ve adete yakın çok sancılarınız oluyor mu?

allah hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş yaa.ben bu kadar zor olduğunu evlenmeden çocuk sahibi olmak için çaba harcamadan önce anlamıyordum.

sarı civciv sen nasılsın

tşk ederim ne olsun sıcaklarla boğuyoruz..malum işyerlerinde klima var ama oda hasta yapıyor..dün aksam karın agrımdan ölüdm gaz yaptı bende :)))

hım ben pek düşünmek istemiyoruım..eşimde bu konuyu açmıyor..Gündemimiz bu konu olsun istemiyoruz...Allahtan yaz canım eşim evde oturtmuyor benide..Dün akşamda çıktık arkadaşlarla sahil yaptık gezdik geldik..Ramazan geliyor iftardan sonraları çıkarız diyro eşim..evde yemek yemiycekmişiz plan hazır.

allah hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş yaa.ben bu kadar zor olduğunu evlenmeden çocuk sahibi olmak için çaba harcamadan önce anlamıyordum.

Selam canım hoşgeldin... Evet evlenmeden önce ben dehiç anlamazmışım çocuk isteyenin alinden şimdi kendim birebir yaşıyorum...

ada ege bende senin ilk sayfada yazdıklarına çok ağladımm ya

Hoşgeldin canım..hepimizin derdi aynı evlat hasreti hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.üzülme tatlım..

işteyim şu anda biri beni görse delimi bu kadın neye ağlıyor derler valla

boşver canım kimne derse desin..agla rahatlarsın...

Canım sen kendi kendine böyle şeyleri kurma kafanda..evet benim yıllardır adetim çok sancılı olur..Yine temiz çıkıcak..Sendeki medeni cesaretten ötürü seni kutlarım..Canlı olarak cesaet edilmesi pek kolay degıldır.hsgnin çekimi..

Amin canım.yaşamadan anlamak imkansız.

yaa kızlar 5 dakika yerinden kalkıyorum 3 sayfa geçmiş oluyo bu ne hızz...sonra onları okurken 2 sayfa daha geçiyo yetişemiyorum yaaa...

inşallah tam istenilen kalınlığa gelmiştir canım :)
inşaLLah canım allah razı olsun güzel düşüncelerin için
canım yarın doktordan duymak istediğin güzel sözleri duyarsın inşallah..
amin canım hepimizin tedavileri hayırlı olsun inş
emre bey bugülü üzmeeez güzel şeyler söyler eminim :)

canım sende sarı civcivde (ay bu isimlerde komik oluyo)çok tatlısınız yarın gelim yazarım size

bugül gel anacım gel bir her zaman burdayım....görevimizin başındayız senide bekleriz..Doktordan sonra hemen bize yaz tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…