canım kıyamam ben sana kavuşmuşken kaybetmek çok daha zordur..Bazen istemedende olsa o huzursuzluk içine çöker engelleyemezsin..tedavi aşamasıdna nasılsın bilemiyorum am aben mesela boş tayım olumlu yada olumsuz kıpırtı yok bende :)) duygusuzmuyum neyim bensositososito
beticim belden aşağısını uyuşturacaklarmı ??
sarı civciv sen nasılsın
Tedavideyken ben de senin gübü oluyorum pek birşey hissetmiyorum ama ben Ankarada yaptırdığım için eşim de yanımda oluyor gece gündüz geziyorduk düşünmeye fırsatım bile olmuyordu... Ama sen şu anda iğnelere konsantresin ileriyi henüz düşünme daha vakit var
ya canım fazla girmiyorum ben bu aralar kafamı dagıtmaya çalışıyorum yarın kontrolüm var bakalım rahim zarı ne kadar kalınlaştı
allah hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş yaa.ben bu kadar zor olduğunu evlenmeden çocuk sahibi olmak için çaba harcamadan önce anlamıyordum.
ada ege bende senin ilk sayfada yazdıklarına çok ağladımm ya
işteyim şu anda biri beni görse delimi bu kadın neye ağlıyor derler valla
ada ege bende senin ilk sayfada yazdıklarına çok ağladımm ya
işteyim şu anda biri beni görse delimi bu kadın neye ağlıyor derler valla
Hiç bilmiyorum ki sormak aklıma gelmedi... Öncekinde uyuşturmadan yaptırmıştım ama hiç birşey hissetmemiştim.. Ama korkuyorum diye sakinleştirici yapmışlardı... Ama benim temiz çıkmıştı o yüzden acı hissetmemişim... Ama bu kez sanki tıkanmalar var gibi geliyor bana çünkü daha önce hissetmediğim ağrılarım oluyor tüpleri tıkalı olanlar bilir ovulasyon döneminde ve adete yakın çok sancılarınız oluyor mu?
allah hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş yaa.ben bu kadar zor olduğunu evlenmeden çocuk sahibi olmak için çaba harcamadan önce anlamıyordum.
ya canım fazla girmiyorum ben bu aralar kafamı dagıtmaya çalışıyorum yarın kontrolüm var bakalım rahim zarı ne kadar kalınlaştı
yaa kızlar 5 dakika yerinden kalkıyorum 3 sayfa geçmiş oluyo bu ne hızz...sonra onları okurken 2 sayfa daha geçiyo yetişemiyorum yaaa...
inşaLLah canım allah razı olsun güzel düşüncelerin içininşallah tam istenilen kalınlığa gelmiştir canım :)
amin canım hepimizin tedavileri hayırlı olsun inşcanım yarın doktordan duymak istediğin güzel sözleri duyarsın inşallah..
emre bey bugülü üzmeeez güzel şeyler söyler eminim :)
geçmişi okumakla vakit kaybetmeyin kızlar cicoooş neler oldu diyin gerisine karışmayın :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?