Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

sarı ya cicoş diyoruz biz kısaca canım. bu arada sen de haber vermeyi unutma sakın çok merak ederiz biz :)

inşallah cnm, benim ilk çektirdiğim hsg çok canımı yakmıştı, tüplerim tıkalı olduğundanmı bilmem...

cnm evet benim regl dönemlerim çok sancılı olurdu, bunun sebebi kistlerimmiş..ameliyattan sonra rahatladım..

bugül gel anacım gel bir her zaman burdayım....görevimizin başındayız senide bekleriz..Doktordan sonra hemen bize yaz tamam mı?
tamam yazarım şeker yazmazmıyım çok heycanlıyım valla eşime diyorumki benim düşünmemem lazım devamlı gezmeliyiz oda piknige gidelim dedi oh ne güzel oldu hafta içide artık ramzzan eglencelerine gideriz ben tutamıycam gibi görünüyo ilaçlar günde 3 tane eşim diyoki bana üzülmemem lazım deyince valla şimdiye kadar ben dogururdum dedi kaydirigubbakcemile3
Adacım bugülü,fesliyi listemize eklemişmiydin??
şekerler ben çok sevdim sizi yakaydirigubbakcemile5
Bu arada schazededen hala haber yok değilmi??

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

cicoş (amerikan hastanesi)
özcan (izmir şifa hastanesi)
devincan (anatolia tüp bebek merkezi)
bugucan (metropolitan florence nightingale)

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko (metropolitan florence nightingale)
ben (Ekim?) (metropolitan florence nightingale)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)
tubican (memorial hastanesi)

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

schatcan
fesliş

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale)
:CüvCüv:

kızlar dün akşam haberlerde bi vetere vardı çocuğu olmayanlara doğal tedavi diye izledinizmi bilmiyorum..doktor diyorki, hastaların beslenmesi ve yaşantısını düzene sokuyoruz....hastalardan biri konuştu, çocuğu olmuş 16 sene sonra..diyoki yediklerime çok dikkat ettim, sebze ağırlıklı tükenttim fln...
yaw benimde beslenmem çok düzensiz napcam bilmiyorum..hele sıcaklar geldiğinden beri bişi yiyesim yok..ondan bundan atıştırıp geçiştiriyorum...akannehir

ay ne tatlı bir liste tıpkı senin gibi canım

Kızlar ben şimdilik çıkmak zorundayım yemek işlerine dalmam lazım ne de olsa geçici olarak ev hanımıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…