inşaLLah canım allah razı olsun güzel düşüncelerin için
amin canım hepimizin tedavileri hayırlı olsun inş
canım sende sarı civcivde (ay bu isimlerde komik oluyo)çok tatlısınız yarın gelim yazarım size
Canım benim annem babam da Konya merkezde... Ama ben Karapınardayım iş dolayısıyla.... Benim de kayınvalidem Beyşehirli... Hemşeri çktık ne güzel......
Evet HSG çektireceğim bir yandan da korkuyorum ilk çektirdiğim çok rahattı hiç ağrı sızı olmamıştı.. inşallah bu kez de öyle olur..
Hiç bilmiyorum ki sormak aklıma gelmedi... Öncekinde uyuşturmadan yaptırmıştım ama hiç birşey hissetmemiştim.. Ama korkuyorum diye sakinleştirici yapmışlardı... Ama benim temiz çıkmıştı o yüzden acı hissetmemişim... Ama bu kez sanki tıkanmalar var gibi geliyor bana çünkü daha önce hissetmediğim ağrılarım oluyor tüpleri tıkalı olanlar bilir ovulasyon döneminde ve adete yakın çok sancılarınız oluyor mu?
tamam yazarım şeker yazmazmıyım çok heycanlıyım valla eşime diyorumki benim düşünmemem lazım devamlı gezmeliyiz oda piknige gidelim dedi oh ne güzel oldu hafta içide artık ramzzan eglencelerine gideriz ben tutamıycam gibi görünüyo ilaçlar günde 3 tane eşim diyoki bana üzülmemem lazım deyince valla şimdiye kadar ben dogururdum dedi kaydirigubbakcemile3bugül gel anacım gel bir her zaman burdayım....görevimizin başındayız senide bekleriz..Doktordan sonra hemen bize yaz tamam mı?
Adacım bugülü,fesliyi listemize eklemişmiydin??
şekerler ben çok sevdim sizi yakaydirigubbakcemile5
Bu arada schazededen hala haber yok değilmi??
Adacım bugülü,fesliyi listemize eklemişmiydin??
Bu arada schazededen hala haber yok değilmi??
catdog neler yapmış doktora ne zaman gitcek acaba
sarı ya cicoş diyoruz biz kısaca canım. bu arada sen de haber vermeyi unutma sakın çok merak ederiz biz :)
İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
cicoş (amerikan hastanesi)
özcan (izmir şifa hastanesi)
devincan (anatolia tüp bebek merkezi)
bugucan (metropolitan florence nightingale)
Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
suzişko (metropolitan florence nightingale)
ben (Ekim?) (metropolitan florence nightingale)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)
tubican (memorial hastanesi)
Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri
schatcan
fesliş
Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri
asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
kırmızım geldııııı
kırmızım geldııııı
ay ne tatlı bir liste tıpkı senin gibi canım
kırmızım geldııııı
cicoş senin tedavi nasıl gidiyor
gözün aydın cnm,yolculuk başlıyorrrr...
ohhh hoş geldi sefalar getirdi..hadi gözün aydın.....
Tedavim şimdilik yolunda :)))hihoyyyt
iğnelerimi vuruluyorum.perşembe doktrodayım bakalım.
hayırlısı canancıgım ıns guzel bı yolculuk olur ve sonunda bebısımı alır donerım...
Kızlar ben şimdilik çıkmak zorundayım yemek işlerine dalmam lazım ne de olsa geçici olarak ev hanımıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?