hadi gözün aydın çok bekletmedi seni...
ya kızlar ben dr umu aramadım arayayım demı artık
hayırlısı canancıgım ıns guzel bı yolculuk olur ve sonunda bebısımı alır donerım...
özcüm bencede ara doktorunu konuşşşş
perşembe günü bende doktora gidiyorum..yuppi beraber haber getiririz tatlım :)))
aradım sekerım aksama doneceklermıs yurtdısına cıkıyo cok ıns bı aksılık olmaz uyarız bıbırımıze...
hayırlısı canancıgım ıns guzel bı yolculuk olur ve sonunda bebısımı alır donerım...
aradım aksam doneceklermıs...hadı bısmılahırrahmanırrahım guzel allahım sen ol yardımcım bana guzel haberler vermeyı melegımı bu sefer kucagıma almayı nasıp et rabbım sen buyuksun:Saruboceq:
özcüm lütfen yapma yazışmalarından çok belli oluyor sen çok stres yapıyorsun yapma canım tamam kırmızılar geldi adetin 3.günü doktora gideceksin bu kadar basit gerisini düşünme....hihoyyyt
sagol canım ya hrsey hemen olsun bıtsın ıstıyorunm sanırım ondan uffff bıde aksam arasalarrrrrr....yazarım aksam ıyı aksamlar kusum bye bye
cicoşcum güle güle git, yarın görüşürüz şekerim...
özcüm stres yapma canım, onlar ayarlamıştır herşeyi çakışma falan hiçbir şey olmaz.
özlemcimmm çok sevindimmm...9 ay boyunca göreceğin son kırmızılar olsun...civcivcim bu nasıl iş böle 17.30 da çıkıyosun benim hala 1 ssatim var mesaimin bitmesine ...eve ulaşmama da 2 saat ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?