meraba canım, bugün gördüm bu konuyu bir yıldır üyeyim topiğe. bebek,hamilelik,vs vs konularında takılı kalanlardanım bende....
o kadar güzel anlatmışsın ki okurken ağladım. yıldızına en kısa zamanda kavuşman için duacıyım.
Allah seni, beni ve hasretle bekleyen herkesi yıldızına kavuştursun.
mafoldumben
tedavim şimdilik yolunda :)))hihoyyyt
iğnelerimi vuruluyorum.perşembe doktrodayım bakalım.
nanelıseker hosgeldın aramıza canım....
benimle aynı duyguları paylaşan herkes ağlamış desene canım. burayı bu yüzden seviyorum, aynaya bakar gibi hissediyor insan, isimler değişiyor ama hikayeler duygular o kadar aynı ki. aramıza hoşgeldin nanecim, güzel dileklerine, dualarına amin diyorum.
hoşbulduk canım, nasılsın kaydirigubbakcemile5
sagol canım ıyıyım heralde bu ara bıraz tuhafım ben bır bır kotu bugun kırmızım geldıııı aksam dr um arayacak kısmetse tedavım baslıyooo
ben özellikle daha çok aynaya bakmış gibi hissettim kendimi, biz evleneli çok zaman olmadı ama her ay evet işte bu ay sonuç olumlu diye hayaller kurarak gün saydım. her gelen kırmızı da hüsran yaşadım, gözyaşı döktüm. ardından kendimi toplayıp yeni umutlara yelken açarak yola devam ettim. olmadı... olmadı... olmadı....
en sonunda doktorumuz değiştirdik. yeni bir yüzle yeniden devam dedik tedaviye, iki hafta önce histeroskopi yapıldı. hiç bir sorun yok tüpler açık, yumoşların durumu ve gelişimi çok iyi ama niye olmuyor o zaman dedik. eşimin tahlil yaptırmasını istedi doktorumuz. hiç bir zaman onda sorun çıkacak diye düşünmemiştim. böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmezdi :sinifsinif:
ama eşimin sonuçlarını alınca şok geçirdik. inanamadık ertesi hafta başka bir hastanede yaptırdık. sonuç aynıydı. sayı, hız vs vs hepsi normal değerlerin çok altında çıktı mafoldumben
çok üzüldüm, ama bi yandan eşime destek olmaya çalıştım. şimdi ise ne yapacağımıza karar vermeye çalışıyoruz çok zor bi durum :sinifsinif:
hoşgeldin aramıza arkadaşım, rabbim yardımcın olsun...hepimiz bu yolda umutla sonuca ulaşana kadar ilerleyeceğiz, hiç bi olumsuzluk bizi yıldırmasın, tez zamanda kucağımıza hayırlısıyla alıcaz bebişlerimizi...
bende özledim seni tatlım nasılsın..nikini değiştirmişsin..ne var ne yok....
selam kızalrrr...
dr um aradı..sabah dokuzda hastanede olacakmısım....ayyyyeyvahedigeldismile
ıns guzel haberlerle donerım kızlarrrrrr.....
insallah canim,bizleride merakta birakma hemen haber ver...
inşaallah canım. bizde ümidimizi kaybetmiyoruz.
keçiboynuzu kürünü yapıyoruz. birde çakşır suyu aldık onu içiyor eşim
inşaallah mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olur. bizde yıldızlarımıza kavuşuruz
selam kızalrrr...
dr um aradı..sabah dokuzda hastanede olacakmısım....ayyyyeyvahedigeldismile
ıns guzel haberlerle donerım kızlarrrrrr.....
kızlar yarın ki randevumu ertelemeye karar verdik eşimle, hakkımızda hayırlısı...reglin ilk günü o stresle verilen bu tarihi bir hışımla kabul etmiştim ama, sonra gönlüm razı gelmedi..eşim de bugün gönülsüz olduğunu dile getirince vazcaydık,ramazandan sonra bakıcaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?