süper haber, Allahım işlerini rasgetirsin...duamdasın bitanem, hakkında hayırlısı...
yazınızı çok duygulanarak okudum rabbim size ve sizin gibi bebek isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah:Saruboceq:
ben özellikle daha çok aynaya bakmış gibi hissettim kendimi, biz evleneli çok zaman olmadı ama her ay evet işte bu ay sonuç olumlu diye hayaller kurarak gün saydım. her gelen kırmızı da hüsran yaşadım, gözyaşı döktüm. ardından kendimi toplayıp yeni umutlara yelken açarak yola devam ettim. olmadı... olmadı... olmadı....
en sonunda doktorumuz değiştirdik. yeni bir yüzle yeniden devam dedik tedaviye, iki hafta önce histeroskopi yapıldı. hiç bir sorun yok tüpler açık, yumoşların durumu ve gelişimi çok iyi ama niye olmuyor o zaman dedik. eşimin tahlil yaptırmasını istedi doktorumuz. hiç bir zaman onda sorun çıkacak diye düşünmemiştim. böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmezdi :sinifsinif:
ama eşimin sonuçlarını alınca şok geçirdik. inanamadık ertesi hafta başka bir hastanede yaptırdık. sonuç aynıydı. sayı, hız vs vs hepsi normal değerlerin çok altında çıktı mafoldumben
çok üzüldüm, ama bi yandan eşime destek olmaya çalıştım. şimdi ise ne yapacağımıza karar vermeye çalışıyoruz çok zor bi durum :sinifsinif:
selam kızalrrr...
dr um aradı..sabah dokuzda hastanede olacakmısım....ayyyyeyvahedigeldismile
ıns guzel haberlerle donerım kızlarrrrrr.....
kızlar yarın ki randevumu ertelemeye karar verdik eşimle, hakkımızda hayırlısı...reglin ilk günü o stresle verilen bu tarihi bir hışımla kabul etmiştim ama, sonra gönlüm razı gelmedi..eşim de bugün gönülsüz olduğunu dile getirince vazcaydık,ramazandan sonra bakıcaz inşallah...
selam kızalrrr...
kızlar yarın ki randevumu ertelemeye karar verdik eşimle, hakkımızda hayırlısı...reglin ilk günü o stresle verilen bu tarihi bir hışımla kabul etmiştim ama, sonra gönlüm razı gelmedi..eşim de bugün gönülsüz olduğunu dile getirince vazcaydık,ramazandan sonra bakıcaz inşallah...
özlemcimmm çok sevindimmm...9 ay boyunca göreceğin son kırmızılar olsun...civcivcim bu nasıl iş böle 17.30 da çıkıyosun benim hala 1 ssatim var mesaimin bitmesine ...eve ulaşmama da 2 saat ....
meraba canım, bugün gördüm bu konuyu bir yıldır üyeyim topiğe. bebek,hamilelik,vs vs konularında takılı kalanlardanım bende....
o kadar güzel anlatmışsın ki okurken ağladım. yıldızına en kısa zamanda kavuşman için duacıyım.
Allah seni, beni ve hasretle bekleyen herkesi yıldızına kavuştursun.
mafoldumben
canım meraba, uzun aradan sonra seni görmek ne güzel, özlemiştim seni.kaydirigubbakcemile5
yazınızı çok duygulanarak okudum rabbim size ve sizin gibi bebek isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah:Saruboceq:
ben özellikle daha çok aynaya bakmış gibi hissettim kendimi, biz evleneli çok zaman olmadı ama her ay evet işte bu ay sonuç olumlu diye hayaller kurarak gün saydım. her gelen kırmızı da hüsran yaşadım, gözyaşı döktüm. ardından kendimi toplayıp yeni umutlara yelken açarak yola devam ettim. olmadı... olmadı... olmadı....
en sonunda doktorumuz değiştirdik. yeni bir yüzle yeniden devam dedik tedaviye, iki hafta önce histeroskopi yapıldı. hiç bir sorun yok tüpler açık, yumoşların durumu ve gelişimi çok iyi ama niye olmuyor o zaman dedik. eşimin tahlil yaptırmasını istedi doktorumuz. hiç bir zaman onda sorun çıkacak diye düşünmemiştim. böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmezdi :sinifsinif:
ama eşimin sonuçlarını alınca şok geçirdik. inanamadık ertesi hafta başka bir hastanede yaptırdık. sonuç aynıydı. sayı, hız vs vs hepsi normal değerlerin çok altında çıktı mafoldumben
çok üzüldüm, ama bi yandan eşime destek olmaya çalıştım. şimdi ise ne yapacağımıza karar vermeye çalışıyoruz çok zor bi durum :sinifsinif:
özledim canım ya, ne burdasın ne msn de şükür kavuşturana olumunekankayizsmile
ne olsun bende durumlar karmakarışık, küçük meleğe kavuşma ümidi ve hayali ile yaşıyorum :CüvCüv:
sen tedaviye başlamışsın burdan okuduğum kadarıyla çok sevindim canım senin adına inşaallah olumlu ve güzel sonuçlanır. en kısa zamanda teyze olurum inşaallah kaydirigubbakcemile5
selam kızalrrr...
ok asumancıgım canım tabıkı ıse doner donmez yazarım sızee ılk gun nıe cagırdı onu anlamadım...
uffff cok streslıyım bennnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Günaydınnn güzellikler...
hoşgeldin cicoooş :)
günaydın civcivim...evet ilk iğnemi vuruldum vurulmasına da nasıl yetecek merak etmeye başladık valla...ilk dozum 300 dü ya tüpten 300 çektik yarıdan çoğu bitmiş oldu...4 kutu gonal f almıştım yetmeyecek gibi...cumartesi azaltırlarsa dozu yeter belki :))
günaydın civcivim...evet ilk iğnemi vuruldum vurulmasına da nasıl yetecek merak etmeye başladık valla...ilk dozum 300 dü ya tüpten 300 çektik yarıdan çoğu bitmiş oldu...4 kutu gonal f almıştım yetmeyecek gibi...cumartesi azaltırlarsa dozu yeter belki :))
günaydın adacım nabersin????
noolsun canım, işte zamanım gelsin diye bekliyorum ben de :)
Gelicek gelicek az kaldı:))
Umudumzu cebimizde geziyoruz vallahi...
Ara sıra korku giriyor içime ama onu yok ediyorum.....
Eşimin hareketliliği %1 hareketlilikte önemli ya acabalar dolanıyro bazen aklımda ama kendi kendimi telkin ediyorum..İşte herşey Allahtan olacağı varsa her şekilde olur diyorum..Şans nasip kısmet işi bu kesinlikle...
hareketlilik eğer tüp bebekse önemli olabilir canım çünkü yumurtayla spermleri aynı ortama koyup döllenmelerini bekliyorlar ama micro enjeksiyonsa en önemli detay morfoloji aslında. morfoloji iyiyse zaten harekete gerek kalmıyor, spermin en iyi görünüşlüsünü seçip direk olarak yumurtaya enjekte ettikleri için harekete gerek kalmıyor merak etme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?