Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın güzellerim, cesur yıldız avcılarım, vefakar yol kankilerim. günümüz güzel olsun, aydın olsun. hepimize hayırlı ramazanlar olsun...

yazınızı çok duygulanarak okudum rabbim size ve sizin gibi bebek isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Allah sizden razı olsun, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. güzel dualarınıza amin.

sizin de mi şiddetli OAT, nasıl da şiddetli bir sarsıntı yaratıyor insanda değil mi.. siz öğreneli ne kadar oldu bilmiyorum ama bir süre sonra ilk şiddet geçiyor, insan mantıklı düşünmeye başlıyor ve bebek için herşeye razıyım diyor. sanırım size de micro enjeksiyon önerilmiştir, şu an maddi olarak uygunsanız hiç beklemeyin derim. insan manevi olarak bu tedaviye hiç hazır hissedemiyor çünkü, ancak içine girince tamam ben hazırım diyorsunuz :)

selam kızalrrr...
dr um aradı..sabah dokuzda hastanede olacakmısım....ayyyyeyvahedigeldismile
ıns guzel haberlerle donerım kızlarrrrrr.....

ayyy çok heyecanlı be öz. ilk günü de bakılabiliyor sen sıkma canını sakın. bugünden başlarsan ilaçlara 2 gün önce gideceksin programda süper. hemen haber ver bize :)))))

hakkınızda hayırlısı olsun feslicim, inşallah en doğru kararı sakin kafayla düşünerek vereceksiniz :)

selam kızalrrr...

özlemcim niye bu kadar stres yaptın canım yaa saattlere bakıyorum uyumamışsın bile gece...inşallah hayırlı haberlerle döneceksin...kalbimiz seninle...

hayırlısı canım yaa...ramazanın bitmesine ne kaldı ki ...sen kafanı bi rahatlat psikolojik olarak hazırlan sonra da bebiş gelsin canım..ama sakın karamsar olma...felsefemiz" pozitif düşün sonuç pozitif olsun"..unutma canım..

Günaydın kızlar kusura bakmayın yeni geldim sayılır...Gece 1.den sonra uyuyabildik..Sahura uyan,sabah 6 bucukta ilacım var uyan derken param parçayım.Allah yardımcımız olsun...Geçmişi okumaya çalışayım :)))) işlerde yığılı bugün bakayım artıkın :))) yarında yokum...

özlemcimmm çok sevindimmm...9 ay boyunca göreceğin son kırmızılar olsun...civcivcim bu nasıl iş böle 17.30 da çıkıyosun benim hala 1 ssatim var mesaimin bitmesine ...eve ulaşmama da 2 saat ....

Vallahi sorma böyle iş işte vallahi yıllardır çalışıyorum ilk defa böylesi denk geldi..

Amin canım.Allahım o güzel haberleri burada birbirimize söyletmeyi nasip etsin...:))

canım meraba, uzun aradan sonra seni görmek ne güzel, özlemiştim seni.kaydirigubbakcemile5

yazınızı çok duygulanarak okudum rabbim size ve sizin gibi bebek isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Amin canım...Bende özledim..E seninde vardı rahatsızlığın o çözüldümü tatlım??

Allah razı olsun canım..Çok şükür bu yıl nasıl olduysa adım atabildik :))))
Yaş ilerliyor rahatsızlıklar geri geri geliyor..Yol yakınken adım atmak en mantıklısıydı..
Kurban olduğum Allahım inşallah yüzümüze güler...Nice sorunsuzlar var onlarınki negatifken bizimki nasıl poztif olsun diyorum kendi kendime ama bu takdiri ilahi..Sorunlu yada sorunsuz farketmiyorki veren Allah istediğine veriyor işte..Belki bizede bu ay verir ne dersin :)))

selam kızalrrr...

Süper bir haber bu güzelim..Kendim gibi senide bu aralar pek sık düşünmeye başladım ben ya aklım sende kalıyor çok stres yapma emi...Her telefon her tahlil sende korku yapıyor.Allah yardımcın olsun...Herşey Allahtan lütfen rahat ol.
Bak ona bakarsan adanın tutmamasına ben çok şaşırdım eşinin hareketliliği süper mesela..Benımkı nerde %1 mesela..Ama olacagı varsa olur...Ne diyeyim ben umutluyum..

ok asumancıgım canım tabıkı ıse doner donmez yazarım sızee ılk gun nıe cagırdı onu anlamadım...
uffff cok streslıyım bennnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Stres yok................Doktor stres oldun sen heeeeee

Hayırlısı olsun bitanem..Nasip kısmet işi bunlar.Baksana ben 20 temmuzda gittim...giderkende erteleriz ederiz diyordum..Şimdi tedavinin ortasındayım..

Günaydınnn güzellikler...

Günaydın canım.....................ilk iğneni oldun mu bakayım :)))boshayallersmile

nanelim canım yaklaşık bir yıldır bu siteyi açmadım msni açmadım...başka şeylerle oyalandım...kafamı rahatlattım....Hergün bu konuyu konuşmak olumsuz cvplar almak kolay degil....Hazır oldun geri geldim siteye :)))

günaydın civcivim...evet ilk iğnemi vuruldum vurulmasına da nasıl yetecek merak etmeye başladık valla...ilk dozum 300 dü ya tüpten 300 çektik yarıdan çoğu bitmiş oldu...4 kutu gonal f almıştım yetmeyecek gibi...cumartesi azaltırlarsa dozu yeter belki :))

aynı bu duyguyu herkes yaşıyor vallahi...öncelikle hayırlısı olsun güzelim :)))
bana 2 kutu almam söylendi,225 dozla başladık....yarın kontrolum var..Yeni doz yada kutu konuşalacak aşama aşama gidiliyro bizde..Minicik şişeden 225 çekince aa nasıl yetecek derdi oluyor ama merak etme sen yetiyor :))hihoyyyt

merak etme canım yetecektir, zaten son 2-3 günde ek olarak menagon kullanacaktır büyük ihtimal, bana öyle yapınca 1 kutu artmıştı onu doktora vermiştim ihtiyacı olan biri varsa ona versin diye keşke elimde olsaydı sana yollardım belki sana uğurlu gelirdi...

noolsun canım, işte zamanım gelsin diye bekliyorum ben de :)

Gelicek gelicek az kaldı:))
Umudumzu cebimizde geziyoruz vallahi...
Ara sıra korku giriyor içime ama onu yok ediyorum.....
Eşimin hareketliliği %1 hareketlilikte önemli ya acabalar dolanıyro bazen aklımda ama kendi kendimi telkin ediyorum..İşte herşey Allahtan olacağı varsa her şekilde olur diyorum..Şans nasip kısmet işi bu kesinlikle...

hareketlilik eğer tüp bebekse önemli olabilir canım çünkü yumurtayla spermleri aynı ortama koyup döllenmelerini bekliyorlar ama micro enjeksiyonsa en önemli detay morfoloji aslında. morfoloji iyiyse zaten harekete gerek kalmıyor, spermin en iyi görünüşlüsünü seçip direk olarak yumurtaya enjekte ettikleri için harekete gerek kalmıyor merak etme :))

adacım cicoşum çok sağolun siz beni çok rahatlatıyosunuz ...dün eşimle konuştuk iğneden sonra tedavi boyunca ilaç bitti bitecek stresi yaşanıyo bu nasıl iş dedi çok güldüm...yetecektir sanırım da niye böyle minik yaparlarki anlamadım..

sizi buldum bulalı ne msn ne facebook ...herkes nerde olduğumu soruyo ben de beni ben gibi anlayanların yanındayım dedim :))) iyi ki yazmışsın bu yazıyı adaege ve biz de iyiki okuyup kalmışız burada :)))

Olsun olsun işte ne olursa olsun morfoloji,hareketlilik,sperm rakamı önemli işte..Bizimkiler hep düşük...Nice iyi durumda olanlar var tedavi yaptırıyorlar olumsuz sonuç alıyorlar..Baklaım göreceğiz..denemeden ne desek boş :)))))
Doktorum bana dediki hiç korundunuzmu bende güldüm anlaşıldı dedi :) evlendiğimzi günden beri korunmadık ki biz :))) goller boşa gitti hep :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…