adacım cicoşum çok sağolun siz beni çok rahatlatıyosunuz ...dün eşimle konuştuk iğneden sonra tedavi boyunca ilaç bitti bitecek stresi yaşanıyo bu nasıl iş dedi çok güldüm...yetecektir sanırım da niye böyle minik yaparlarki anlamadım..
sizi buldum bulalı ne msn ne facebook ...herkes nerde olduğumu soruyo ben de beni ben gibi anlayanların yanındayım dedim :))) iyi ki yazmışsın bu yazıyı adaege ve biz de iyiki okuyup kalmışız burada :)))
Olsun olsun işte ne olursa olsun morfoloji,hareketlilik,sperm rakamı önemli işte..Bizimkiler hep düşük...Nice iyi durumda olanlar var tedavi yaptırıyorlar olumsuz sonuç alıyorlar..Baklaım göreceğiz..denemeden ne desek boş :)))))
Doktorum bana dediki hiç korundunuzmu bende güldüm anlaşıldı dedi :) evlendiğimzi günden beri korunmadık ki biz :))) goller boşa gitti hep :))
adacım cicoşum çok sağolun siz beni çok rahatlatıyosunuz ...dün eşimle konuştuk iğneden sonra tedavi boyunca ilaç bitti bitecek stresi yaşanıyo bu nasıl iş dedi çok güldüm...yetecektir sanırım da niye böyle minik yaparlarki anlamadım..
sizi buldum bulalı ne msn ne facebook ...herkes nerde olduğumu soruyo ben de beni ben gibi anlayanların yanındayım dedim :))) iyi ki yazmışsın bu yazıyı adaege ve biz de iyiki okuyup kalmışız burada :)))
canım belki önceden yazmışsındır ama unuttum ben, kaç yıllık evliydiniz?
ay canım devincim..inşallah bu topiğin uguru olur güzel haberini verirsin bize...Her aşamamızda burdayız hep beraber farkındaysanzıda hep yeni başlangıcı olanlara denk geldi site agzına yüreğine saglık adacım..Bizleri buluşturdun...
Sen rahat ol yetecek hatta artacak dedi bana hemşire:))
Olsun olsun işte ne olursa olsun morfoloji,hareketlilik,sperm rakamı önemli işte..Bizimkiler hep düşük...Nice iyi durumda olanlar var tedavi yaptırıyorlar olumsuz sonuç alıyorlar..Baklaım göreceğiz..denemeden ne desek boş :)))))
Doktorum bana dediki hiç korundunuzmu bende güldüm anlaşıldı dedi :) evlendiğimzi günden beri korunmadık ki biz :))) goller boşa gitti hep :))
opuyorumnanaktan 2006 nisanopuyorumnanaktan yaşım 27hihoyyyt yarışmacı arkadaşlara başarıalr dilerim..:lepi:
2011 nisanında 7,5 - 8 aylık koca bir göbüşün olur inşallaaaaah :)
Adacım sana soru ; örnegin benim transferim 25 agustosda yapıldı...sonucum 5-6 eylülde pozitif çıktı.inş.
Hamile kaldığımız tarih olarak hangiisni alacağız..Nasıl bir hesaplama yapacağız:))
ada kalemin ne kadar kuvvetli senin..bişeyi anlatırken ne kadar güzel betimliyorsun..benim emeklilik hayalim bir roman yazmak ama bence sen de mutlaka denemelisin...
yaz valla ada ...hatta adı bile hazır bence:)) yıldız avcısı bir kadının güncesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?