Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

özlemcim hayırlı olsun hayatım..cumartesi üçümüzün de kontrolü var sanırım :)) hadi inşallah 3 te 3 yaparız...civcivim aklına hiç kötü şeyler getirme...neyi çağırırsan onu getirirsin...kalbini ferah tut... bebişlerimiz olacak...ve adacımm haklısın bugün işler biraz yoğun..ama kopamıyorum da buradan ara ara bakıp çıkıyorum...

kusum yapma boyleeee....
bak ben neler yasadım neler aklıma geldıkce burnumun dıregı ızlıyo ama herseyı unuttum cunkı benım ıcımde kocaman bır umudum var bılıyorum kı rabbım benım duamı bırgun kabul edecek.....
yasadıklarımız kolay deyıl farkındayım duygularımız sureklı gel gıt yasıyo...umudunu hıc soldurma canım sen elınden gelenı yapıyosun rabbım mukafatını sana da mutlak verecek...
bak ben olursa olmazsaya cok takılmıyorum sende takılma hersey nasıp bundan sonra relax ol lutfen..bak uzulurum senı boyle okursam.....

günaydın kızlar naısılsınız bakalım bende bugün oruçluyum allah kabul ederse sadce muane günlerimde tutamıycam transfere kadar ne kadar tutarsam kardır

sagol tatlım benım ıns guzel haberlerle donerızzzzz uc sılahsorlerrrr

bana da transferden hemen sonra o his gelmişti. zaten transfer oldum daha sedyeye aldılar ağlamaya başladım bitti çok şükür diye, sinirlerim boşaldı. o gün ne mutlu ne üzgün ne heyecanlıydım ot gibiyim dedim hatta doktoruma :) oluyor ben de diyordum olumsuz olursa ben yıkılırım asla toparlanamam ama bak yenisi için gün sayıyorum. elbette çok acılı zamanlarım oldu, bir hafta boyunca hayat bana zevk vermedi her an ağlıyordum, yemek yerken, tuvalette, işte, yatakta, rüyamda bile. ama geçiyor, geçmek zorunda. herşeye hazır olmak lazım ama olumlu düşünmeyi de ihmal etmemeli tamam mı canım.

kızlarrrr bıde mutemelen benım transferım n zaman olurrrr

yumurtalarının gelişimine bağlı be özcüm. gonal f 8-10 gün süre 2 gün çatlatma için süre 5 gün transfer için işte 17 gün içinde falan en geç.

1-2 gün oynar canım öyle kesin tarih vermelerine bakma sen ama çok yakın tarihler olacaktır :)

gunaydın canımmmmm.....allah kabul etsın benım dr um 16:00 la 18:00 arası yaptır dedı o yuzden tutamıyorum....borcumuz olsun artık....
günaydın kızlar naısılsınız bakalım bende bugün oruçluyum allah kabul ederse sadce muane günlerimde tutamıycam transfere kadar ne kadar tutarsam kardır

günaydin herkese....

asucum günaydın,bugün nasılsın bakalım..Doktora gidecektin ne oldu tatlım.

özcüm yerim seni ya bak sen kendisi toparlanmışta bana moral veriyor.Çok sağol canım..

Evet cnm bugünler geçecek ben farkındayım ama atlatamıyorum..yaklaştıkca operasyonlar benı korku basıyor sanki..

en yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptı 4 aylık oğluşu var şimdi ...diğeri ise kasımda doğum yapacak ..biz üçümüz hiç ayrılmazdık ikisi de benden 3 sene sonra evlendiler ve çocuk sahibiler önceleri çok üzülüp ağladım...evden çıkmak onları görmek istemedim...şimdi hergün eve girmeden önce arkadaşıma uğrayıp bebişi öpüyorum ve hamile arkadaşım için bebek odası hazırlıyoruz.. kıyafetler oda takımı şu bu...(bu arada hepimiz aynı binada oturuyoruz) ve hergün dua ediyorum benim de bir çocuğum olsun artık diye...ikisinin de oğlu var benim kızım olacak diyoruz oğullarınız kızımın peşinden koşacaklar vermeyecem ikisini de diyorum..şakalaşıyoruz...önceleri acı veren bu durum şimdi benim umut kaynağım oldu...bu umuda sarıldım ve bırakmayacağım...bir umutsuzluk çöktüğü an içime hayalimiz geliyo aklıma...iki minik oğlan kızımın peşinde...bir gülümseme geliyor ve..evet diyorum..ümitsizlik yok...ben de anne olacağım,ben de bebek eşyaları alacağım,ben de bebek odası hazırlayacağım...bu düşünce beni hep tetikliyor...ümitsizlik yok...negatif düşünce yok...az kaldı yavrularımıza kavuşmamıza....

saricivciv canim sagol cok iyim dün gitdim sükürler olsun sadece üsütme var canim...
Sana ne oldu birden sakin gemilerini batirma canim ,herkese pozitif elektirk dagitan sen kendine geli zamanmi gemini batiriyorsun,olumsuz düsünmek yok canim,hersey ALLAHTAN geliyor bu mübarek günde ol derse olcak zaten yoksa hersey bahane....

asucum, bugüncüm, devincim hoşgeldiniiiiiiz :)
hb canım sende burdaki arkadaşlarda çok cana yakın ne güzel ya çok sevdimn
gunaydın canımmmmm.....allah kabul etsın benım dr um 16:00 la 18:00 arası yaptır dedı o yuzden tutamıyorum....borcumuz olsun artık....
bende rahim zarını kalınlaştırmak için estoferm kullanıyorum günde 3 tane ama emre bey sahurda bir akşamda 2 tane alırsın dedi bende tutucam allah izin verirse
Günaydın,Allah kabul etsin canım...

günaydın canım kız sarışınmısın gerçekten bakalım kaydirigubbakcemile3

sagolasın canım ıyıyım coooooook sukur alısverıse gelınce hıc bısey almadım...oyle baktım....belkı bugun ıgneden sonra alırım...bugun evlılık yıldonumumuz...daha bısey almadım beeeeeeeen
Canim sagol sükürler olsun cok iyiz,bebislerde cok iyi daha uyolar teyzesi:) tik yok daha onlardan...
Sen nasilsin?Alisveris nasil gecti?

Stressini atdin demmi biraz????

ALLAH nice seneleri göstermeyi nasip eder canim senide esinide tebrik ederim..
Saat kacta yapyiorsun igneni??

merhaba arkadaslar ısmen resmen tanısmasakta kalben cok yakından tanıdıklarımsınız
adaegecim bu surec ancak bu kadar guzel anlatılabılırdı gozyasları ıcınde okudum okudukca gecmıs dıyemeyecegım cok gecmedı sadece 1 yıl fılan tekrar yasadım yasadıkca gozlerımde yaslar bırıktı
herkesın bır yıldızı var ve onu yakalama zmanı var bunu ogrendım ben yasadıklarımdan
u surec zorlu mesakkatlı sabır ısteyen tevekkul ısteyen bır surec
hanı herkesın sınavı farklı olurya bızımkısıde bu dıyorum ben
ama sonu selamet insallah sırası gelen yıldızını yakalayacak ve tarıfsız duygulara kavusacak mınıcık ellere dokunacak yeterkı sabretmesını bılelım
mınıcık ayakların yolunu bekleyen tum arkadaslarıma kardeslerıme en hayırlı zmanda hayırlı evlatlar dılıyorum Rabbımden...

aslinda kizlar benim ellimde bir sürü ilac kaldi ihtiyaci olan özel mesaj ata bilir,ben burdan gönde bilirim ihtiyaci olan birine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…