devincim hoşgeldin ses ver sess :))
adacım farkındayım işte olumusuzu içimde hissediyorum ve çekiyorum başımıza geliyor..ama içimden güzel şeyler geçirmek istiyorum olmuyor hissedemiyorum neden ya..anne olucam bebeğim olucak derken içim bir hoş olmuyor nötrüm yaaaaaa aklım aolmayacka yıkılırım ederim düşünceleri geliyor off o zaman içim cız ediyor neden nede
özlemcim hayırlı olsun hayatım..cumartesi üçümüzün de kontrolü var sanırım :)) hadi inşallah 3 te 3 yaparız...civcivim aklına hiç kötü şeyler getirme...neyi çağırırsan onu getirirsin...kalbini ferah tut... bebişlerimiz olacak...ve adacımm haklısın bugün işler biraz yoğun..ama kopamıyorum da buradan ara ara bakıp çıkıyorum...
devincim hoşgeldin ses ver sess :))
adacım farkındayım işte olumusuzu içimde hissediyorum ve çekiyorum başımıza geliyor..ama içimden güzel şeyler geçirmek istiyorum olmuyor hissedemiyorum neden ya..anne olucam bebeğim olucak derken içim bir hoş olmuyor nötrüm yaaaaaa aklım aolmayacka yıkılırım ederim düşünceleri geliyor off o zaman içim cız ediyor neden nede
kızlarrrr bıde mutemelen benım transferım n zaman olurrrr
Hepinizden allah razı olsun...Ben biraz toparlanayım...Gerginim bugün sanırım.........Gökten bir yıldız kayacak oda benim olucak eylülde.. ne dersiniz...?
Bu arada kızlar sorum olucak ; c.tesi yumurtalarım istediği kıvama gelirse p.tesi yumoşlarım toplanıcak demi?? doktorum iğne tedavisi için 11 gün demişti gerçi..Bu gün öncede olabilir bu benım yumrutama baglı değilmi?
Doktorum 11 gün yumurta takıbı iğne ile dedi..2 gün çatlatma iğnesi dedi 5 gün embriyo beklemesi dedi 25 agustosda tranferS demişti..
günaydın kızlar naısılsınız bakalım bende bugün oruçluyum allah kabul ederse sadce muane günlerimde tutamıycam transfere kadar ne kadar tutarsam kardır
günaydin herkese....
kusum yapma boyleeee....
bak ben neler yasadım neler aklıma geldıkce burnumun dıregı ızlıyo ama herseyı unuttum cunkı benım ıcımde kocaman bır umudum var bılıyorum kı rabbım benım duamı bırgun kabul edecek.....
yasadıklarımız kolay deyıl farkındayım duygularımız sureklı gel gıt yasıyo...umudunu hıc soldurma canım sen elınden gelenı yapıyosun rabbım mukafatını sana da mutlak verecek...
bak ben olursa olmazsaya cok takılmıyorum sende takılma hersey nasıp bundan sonra relax ol lutfen..bak uzulurum senı boyle okursam.....
özlemcim hayırlı olsun hayatım..cumartesi üçümüzün de kontrolü var sanırım :)) hadi inşallah 3 te 3 yaparız...civcivim aklına hiç kötü şeyler getirme...neyi çağırırsan onu getirirsin...kalbini ferah tut... bebişlerimiz olacak...ve adacımm haklısın bugün işler biraz yoğun..ama kopamıyorum da buradan ara ara bakıp çıkıyorum...
günaydın kızlar naısılsınız bakalım bende bugün oruçluyum allah kabul ederse sadce muane günlerimde tutamıycam transfere kadar ne kadar tutarsam kardır
asucan hosgeldın canım....nasılsınız
hb canım sende burdaki arkadaşlarda çok cana yakın ne güzel ya çok sevdimnasucum, bugüncüm, devincim hoşgeldiniiiiiiz :)
bende rahim zarını kalınlaştırmak için estoferm kullanıyorum günde 3 tane ama emre bey sahurda bir akşamda 2 tane alırsın dedi bende tutucam allah izin verirsegunaydın canımmmmm.....allah kabul etsın benım dr um 16:00 la 18:00 arası yaptır dedı o yuzden tutamıyorum....borcumuz olsun artık....
Günaydın,Allah kabul etsin canım...
Canim sagol sükürler olsun cok iyiz,bebislerde cok iyi daha uyolar teyzesi:) tik yok daha onlardan...
Sen nasilsin?Alisveris nasil gecti?
Stressini atdin demmi biraz????
sagolasın canım ıyıyım coooooook sukur alısverıse gelınce hıc bısey almadım...oyle baktım....belkı bugun ıgneden sonra alırım...bugun evlılık yıldonumumuz...daha bısey almadım beeeeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?