Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

beni hatırlarsın ipekçigim naptın en son bakalım hangi aşmadasın

anladim canim ayyy bizim igen yaptimiz dönem ne kmikti...
Ben almanyadan türkiyeye geldim ya tedavi icin,esim beni sürekli gezdirdi ve aksam 5 dedimmi benim igne vaktim geliyordu metroda giderken bile igne yaptimi hatirliyorum:))) bi defasinda metrocularin mola odasinda yapa bilirmiyiz diye sorduk ordaki görevliye,oda yanlis anladi bizim bura namuslu is yeri dedi:)) adam ne sandiysa....

bende kendim yapmiyordum özlemcim benim esim yapiyordu daha bundan iki haftaya kadar ben igne kulandim sürekli esim yapti....
Canim transfere kadar günde ikitane cevil incir ye ve suyu cok ama cok ic...

asu canım cevıl ıncır ney kı suyu cok ıcerım zatennnn bıldıgımız ıncır mı yemıs mı
bende kendim yapmiyordum özlemcim benim esim yapiyordu daha bundan iki haftaya kadar ben igne kulandim sürekli esim yapti....
Canim transfere kadar günde ikitane cevil incir ye ve suyu cok ama cok ic...

Nasreddin Hoca, bir köyde vaaz veriyormuş. Laf arasında Hazreti Isa’nin göğün dördüncü katında olduğunu söylemiş. Vaazdan sonra, bir kadın Hoca’ya yanaşmış: – “Hazreti Isa, orada ne yer, ne içer?”, demiş. Hoca’nın tepesi atmış: – “Ey hatun, köyünüze geleli şunca zaman oldu, benim ne yiyip, içtiğimi sormazsın da, Allah’ın peygamberini sorarsın!”

Nasreddin Hocanın bir gün karısı ölmüş. Bir ay sonra kocası ölmüş bir kadınla evlenmiş. Evlendiği kadın Hoca’ya sürekli eski kocasını anlatıyormuş. Yine bir gün yatakta kocasını anlatıyormuş. İşte “benim kocam şöyle yapardı, böyle yapardı”… Hoca sinirlenmiş ve kadına bir tekme atmış ve kadın yere düşmüş. Kadın sormuş “aman hoca niye attın beni?” Hocanın da cevabı hazır: – “Eee yatakta bir sen yatıyosun bir ben bir de eski kocan üçümüz sığamadık sen de düştün

Selam kızlar hepinizin harika bi gün geçirmenizi diliyorum

Kıyamam sana canım geçmiş olsun inşallah bir daha diş ağrısı çekmezsin

bu guzeldııııalkisalkisalkis

ayyy adacanım okumustum gecmıs olsun yazmayı unuttum kusura bakma canım yaaa cok gecmıs olsunnnnn

canım Allah razı olsun senden, güzel dualarına amin diyorum. minicik ellere dokunacaksın dedin ya ben de burda ağladım işte. olacak mı, gerçekten gelecek mi bilmiyorum ama onu tüm kalbimle benliğimle istiyorum. gelecek diye hayaller kuruyorum, beni bırakmayacak, o yumuk yumuk elleriyle ellerime sımsıkı sarılacak. inşallah canım.. inşallah... isteyen, dileyen herkese ve bana nasip olur inşallah.. sen de bebeğini, yavrunu, minik yıldızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.. aramıza hoşgeldin, umudumuz oldun, Allah razı olsun.

koptum asucum koptuuuuum. kııısss burası namıslı bir topic bööle şeylere gelmez :)))))))))))

canım bız ıkıncı denemede cok sukur yakalayabıldık yıldıızmızıopuyorumnanaktan
hamıleyım gun sayıyoruz ay sonuna beklıyoruz ıns
sen ne yaptın ne asamadasın

inşallah biz de ikinci denemede yakalarız ipekcim inşallah. donmuşla mı yoksa baştan mı deneme yaptınız?

Selam kızlar hepinizin harika bi gün geçirmenizi diliyorum

Kıyamam sana canım geçmiş olsun inşallah bir daha diş ağrısı çekmezsin

ayyy adacanım okumustum gecmıs olsun yazmayı unuttum kusura bakma canım yaaa cok gecmıs olsunnnnn

betişim özcüm sağolun kızlar, inşallah geçecek de ben bu uyuşmamazlıkla dişi nasıl çektiricem onu düşünüyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…