ALLAH nice seneleri göstermeyi nasip eder canim senide esinide tebrik ederim..
Saat kacta yapyiorsun igneni??
merhaba arkadaslar ısmen resmen tanısmasakta kalben cok yakından tanıdıklarımsınız
adaegecim bu surec ancak bu kadar guzel anlatılabılırdı gozyasları ıcınde okudum okudukca gecmıs dıyemeyecegım cok gecmedı sadece 1 yıl fılan tekrar yasadım yasadıkca gozlerımde yaslar bırıktı
herkesın bır yıldızı var ve onu yakalama zmanı var bunu ogrendım ben yasadıklarımdan
u surec zorlu mesakkatlı sabır ısteyen tevekkul ısteyen bır surec
hanı herkesın sınavı farklı olurya bızımkısıde bu dıyorum ben
ama sonu selamet insallah sırası gelen yıldızını yakalayacak ve tarıfsız duygulara kavusacak mınıcık ellere dokunacak yeterkı sabretmesını bılelım
mınıcık ayakların yolunu bekleyen tum arkadaslarıma kardeslerıme en hayırlı zmanda hayırlı evlatlar dılıyorum Rabbımden...
beni hatırlarsın ipekçigim naptın en son bakalım hangi aşmadasın
bende kendim yapmiyordum özlemcim benim esim yapiyordu daha bundan iki haftaya kadar ben igne kulandim sürekli esim yapti....
Canim transfere kadar günde ikitane cevil incir ye ve suyu cok ama cok ic...
pardon canim incirli ceviz ye günde ikitane yada üc tane
olur buyuk bır zevkle yerımmm bayılırım zaten.....
günaayyydıııın yıldız avcıları, yol kankilerim, hepinize kucak kucak öpücükler.
ben biraz yorgun geldim. malum dün dişçideydim ve 3 iğneye rağmen uyuşmayan dişime o halde kanal tedavisi yaptı dişçim. canım çok yandı diyemem ama kendimi kasmaktan boynum ağrıyor :) umarım sizlerde herşey yolundadır, geçmişi okuyup geliyorum.
Nasreddin Hocanın bir gün karısı ölmüş. Bir ay sonra kocası ölmüş bir kadınla evlenmiş. Evlendiği kadın Hoca’ya sürekli eski kocasını anlatıyormuş. Yine bir gün yatakta kocasını anlatıyormuş. İşte “benim kocam şöyle yapardı, böyle yapardı”… Hoca sinirlenmiş ve kadına bir tekme atmış ve kadın yere düşmüş. Kadın sormuş “aman hoca niye attın beni?” Hocanın da cevabı hazır: – “Eee yatakta bir sen yatıyosun bir ben bir de eski kocan üçümüz sığamadık sen de düştün
merhaba arkadaslar ısmen resmen tanısmasakta kalben cok yakından tanıdıklarımsınız
adaegecim bu surec ancak bu kadar guzel anlatılabılırdı gozyasları ıcınde okudum okudukca gecmıs dıyemeyecegım cok gecmedı sadece 1 yıl fılan tekrar yasadım yasadıkca gozlerımde yaslar bırıktı
herkesın bır yıldızı var ve onu yakalama zmanı var bunu ogrendım ben yasadıklarımdan
u surec zorlu mesakkatlı sabır ısteyen tevekkul ısteyen bır surec
hanı herkesın sınavı farklı olurya bızımkısıde bu dıyorum ben
ama sonu selamet insallah sırası gelen yıldızını yakalayacak ve tarıfsız duygulara kavusacak mınıcık ellere dokunacak yeterkı sabretmesını bılelım
mınıcık ayakların yolunu bekleyen tum arkadaslarıma kardeslerıme en hayırlı zmanda hayırlı evlatlar dılıyorum Rabbımden...
anladim canim ayyy bizim igen yaptimiz dönem ne kmikti...
Ben almanyadan türkiyeye geldim ya tedavi icin,esim beni sürekli gezdirdi ve aksam 5 dedimmi benim igne vaktim geliyordu metroda giderken bile igne yaptimi hatirliyorum:))) bi defasinda metrocularin mola odasinda yapa bilirmiyiz diye sorduk ordaki görevliye,oda yanlis anladi bizim bura namuslu is yeri dedi:)) adam ne sandiysa....
canım bız ıkıncı denemede cok sukur yakalayabıldık yıldıızmızıopuyorumnanaktan
hamıleyım gun sayıyoruz ay sonuna beklıyoruz ıns
sen ne yaptın ne asamadasın
Selam kızlar hepinizin harika bi gün geçirmenizi diliyorum
Kıyamam sana canım geçmiş olsun inşallah bir daha diş ağrısı çekmezsin
ayyy adacanım okumustum gecmıs olsun yazmayı unuttum kusura bakma canım yaaa cok gecmıs olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?