betusum canım gunaydım sabah guzelımmmm benımmmm
gunaydınnnnn sekerlerrrrr nasılsınız bakalım?
ben superım valla......
allahıma sukurler olsunnn basladım ya hayırlısıyla...artık gerısı kısmet rabbım bızım ıcın hayırlı olanı nasıp etsın...ıns
Günaydın canım benim oh be ne güzel neşeni bulmuşsun yine
Beklediğimizden erken başlamışsın ama süper oldu inşallah sonucu da süper olur... Transferin de 27 si gibi olma ihtimali var.... Bayrama gelecek diye korkuyodun ama bayramdan önce bitirdin işi....
hay maşallah ne kadar kalbalık bugün
canım Allah razı olsun senden, güzel dualarına amin diyorum. minicik ellere dokunacaksın dedin ya ben de burda ağladım işte. olacak mı, gerçekten gelecek mi bilmiyorum ama onu tüm kalbimle benliğimle istiyorum. gelecek diye hayaller kuruyorum, beni bırakmayacak, o yumuk yumuk elleriyle ellerime sımsıkı sarılacak. inşallah canım.. inşallah... isteyen, dileyen herkese ve bana nasip olur inşallah.. sen de bebeğini, yavrunu, minik yıldızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.. aramıza hoşgeldin, umudumuz oldun, Allah razı olsun.
inşallah biz de ikinci denemede yakalarız ipekcim inşallah. donmuşla mı yoksa baştan mı deneme yaptınız?
canım bızde hem morfolojı sorunu vardı hem fshım yuksektı hemde cok sayıda yumurtam olmuyordu, ılkınde 5 2. de 4 yumurtam olustu dollendı dolaysuıyla dondurmaya yumosumuz kalmadı. o nedenle sıl bastan yaptık herseyı. umut sabır ve ıyı bır merkez ve tevekkul sonuc selamet olsun hepmızıze ınsallah. sızde bana dua edın arkadaslar sagsalım kavusalım kuzucugumla:)
betuss 27 sı erken deyıl mı kı o zaman bayramdan once ogrenırım ya cıfte yaparım bayramı ya tek
Mrb yıldız savaşçıları,ben de 3,5 yıldır bebek özlemi çeken ve gün geçtikçe ümidini yitiren,üzülen,kahrolan ama sonra tekrar dirilen,umut eden ve pes etmeyen bir arkadaşınızım işte.Uzun zmandır kk üyesiyim.Topiğinizi görünce paylaşımlarınız çok hoşuma gitti.Belki beni de dost olarak kabul edersiniz dedim ve kayıverdim aranıza.Ben izmirde yaşıyorum.2 aşılama ve negatif sonuç.Şimdi önümüzdeki ay Allah izin verirse,tüp bebek tedavisine başlayacağım.Çok korkuyorum.Hem tedaviden,hem anesteziden,hem de ya bu da olmazsa deyip hayal kırıklığına uğramaktan...Tevekkül ve sabır bizim en büyük yardımcımız....Allah yardımıcımız olsun...
Mrb yıldız savaşçıları,ben de 3,5 yıldır bebek özlemi çeken ve gün geçtikçe ümidini yitiren,üzülen,kahrolan ama sonra tekrar dirilen,umut eden ve pes etmeyen bir arkadaşınızım işte.Uzun zmandır kk üyesiyim.Topiğinizi görünce paylaşımlarınız çok hoşuma gitti.Belki beni de dost olarak kabul edersiniz dedim ve kayıverdim aranıza.Ben izmirde yaşıyorum.2 aşılama ve negatif sonuç.Şimdi önümüzdeki ay Allah izin verirse,tüp bebek tedavisine başlayacağım.Çok korkuyorum.Hem tedaviden,hem anesteziden,hem de ya bu da olmazsa deyip hayal kırıklığına uğramaktan...Tevekkül ve sabır bizim en büyük yardımcımız....Allah yardımıcımız olsun...
Cicoşum bugün pek bir karamsar gördüm seni.... Bu tür aksilikler hep yaşanbilir tatlım bozma moralini sen.. Benim de hep öyle olur bir işim de düzen içinde tıkır tıkır işlese şaşarım ama ben hep şöyle düşünürüm "öncesinde çektiğim bu zorlukların sonunda mutlaka mükafatı gelecektir"..... Ve gerçekten öyle oluyor zor elde ettiğim herşey sonunda yüzümü güldürüyor sen de böyle düşün iyi geliyor bir bebek işinde tutturamadım bunu ama neyse........
erken değil aşağı yukarı o günlerde olur transferin ilacı 200 lük kullandığına göre yumurtaların gelişimi iyi çok uzamaz bayrama sonucu alırsın muhtemelen.... Hep birlikte çifte bayram yaparız....
kizlar hayirlisiyla cuma gunu sabah aksam ignelerimi vurmaya baslayacagim :) Suzicim benim kamp bitti galiba :))
ay canım bir sürü şey üst üste gelmiş sizde de. pelli senden yana olan problemler halledildi mi miyom, yara falan. çok geçmiş olsun tatlım.
herşeyden önce sağlık, önce biz iyi olalım ki bebişlerimiz gelsin. evet adajanım önce biz iyi olalım.ama bu süreç sinirlerimi çok yıprattı yaws.
suziişkooom evet gelemiyorsun ve özletiyorsun kendini. ama tatildesin diye sitem de edemiyorum, sabırsızlıkla eylülü bekliyorum gel de tanışalım diye :)
gunaydınnnnn sekerlerrrrr nasılsınız bakalım?
ben superım valla......
allahıma sukurler olsunnn basladım ya hayırlısıyla...artık gerısı kısmet rabbım bızım ıcın hayırlı olanı nasıp etsın...ıns
suzıcan canım.....cok gecmıs olsun...ben bu ara kafam karısık neyın sonucu kotu cıktı kı...uzulme lutfen..
safak kac bılmıyorum adeetım bekledıgımden erken geldı dun gonal f basladımmmmm....
Özür dilerim....sabah sabah içinizi karartmak istemem....Ama bu sabah gergin ve stresli başladım güne sanırım...............Hep derim ben yolda gelirken eşimede söyledim...Olacağı varsa heryerde olur değilmi dedim? hastane mekan doktor önemli değilki..Rabbim yeterki ol desin...eşimde aynen öyle diyor adamcagızda şaşırdı artık.....Birde oruçlu gelme benımle dedım olmaz öyle şey dedi..
Sonra adacım sen geldin aklıma bak cat ile aynı hatsanede aynı doktorlasınız..1 başarılı 1 başırız sonuç var...demekki adanın vakti var..
Bunları düşünüyorum kendimi telkin ediyorum napim başka:))
Süper eylülde buluşacağız desene o zamanda bizleri ekmezsin inşallah..Dert ,hüzün, keder , mutluluk ve sevinç paylaşacağız hep beraber..Seni unutmank mı ne mümkün o
Amin cümlemiz için hayırlı olsun canım.
canımmsınnn
amin canim amin ne güzel olurdu..Allahmı söyletti ne...Bizim için dua et catdogg lütfennn
Sende hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın..Allahım o güzel kalbine gönlüne göre versin..
İnşallah bugün bebişinin kesesini görürsünde yüreğine su serpilir..Haberlerini bekliyorzemuszemusuz
Kızlar hepinize merhabalar,alıntı yaparak cevap vermek istedim ama sayfalar bugün çok agır ilerliyor yada kapanıyor...
Asucum koptum süper ya (burası namuslu biryer) kaydirigubbakcemile3
Bugüll tatlım senin adına sevindim..bugün formundasın maşallah..:hulya:
adacım içime doğuyor senin dondurulmuşlarında olucakk :Saruboceq: kalbin yüreğin çok güzel yazdıklarından belli oluyro tatlım..Dişin içinse yapacak bişey yok çek babam çekk
Özcüm eşinle sana mutluluklar dilerim..İnşallah bebeşinizle kutlarsınız önümüzdeki yıl.
Çılgın beticim hoşgeldin nerelerdesin ya gel kurtar beniiiii
Suzicik ordasın gördüm çık ortaya tatil matil derken ekiyorsun biziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?