Yildizname baktirmak isteyenler :))

Merhaba Blackanqel90
İleriye yönelik bazı planların tutmayabilir canım.Bunu duyunca hemen üzülme.Çünkü yanlış rota çiziyorsun.Özellikle isminde 2 'A' harfli olan insanlar seni çok etkiliyor.Planlarını kendin yapmalısın..Anlaşamadığın biriyle ilerleyen zamanlarda bir konu sayesinde birbirinize bağlılık görünüyor canım.Ayrıca hane içinde birisi hastalık yaşayabilir.Farkında olduğun durumlarda tedbiri eline almalısın..Kafan bazı konularda karışık.Maddi anlamda sıkıntılı bir 3 ay geçirebilirsin.Buda seni psikolojik olarak etkilyebilir canım.Yapman gerek tek şey paranı sıkı tutup kendini güvence altına alman..

vay canına

ayrılık olmadı daha ....ama yani son cümlede koptum ben ...sen beni boşatıp üstüne de evlendirdin

diğer söylediklerin hakkında bende aynı şeyleri düşünuyorum ...emeğine sağlık...

Burdaki bosanma kagit uzerindeki bosanmak tek degil. Ciktiginiz vardir kari koca gibi iliskiniz sevginiz vardir o olabilirde.

soruya gerek var mıydı bilmiyorum sanırım yazmadım özelden.. ama ben en çok iş durumumu merak ediyorum...
bekliyorum :)

Burdaki bosanma kagit uzerindeki bosanmak tek degil. Ciktiginiz vardir kari koca gibi iliskiniz sevginiz vardir o olabilirde.

şu an yok da...eşimle aramız kötü zaten...boşanma ihtimali baya yüksek ...

fakat kolay kolay sanmıyorum hemen hayatıma birini alabileceğimi

ama sen öyle diyorsan...seni mi kırıcam ya

şaka bir yana da tşk ederim canım

bu insan erkek herhalde ask anlamında mı?

Canım çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi olur inşallah eline yüreğine sağlık..

Gerek yok canim . Msj hakkim var :))

Yok sana dememiştim onu balonlu nicki olan bir arkadas vardı sana mesaj atmak ıcın bu 1 bu 20 dıye tek tek mesaj hakkı doldurmaya calısıyordu ona demıstım :)))

:44::44: Nasıl yani şoktayım isminde 2 a olan kişi eşim evet benı çok etkiler karar verırken özellıkle.Anlaşamadıgım kişi kim bilemiyorum işte aıledende olabılır onu görucem daha bakalım.Aile içinde hastalık yaşayan suan benım Kafam evet ciddi anlamda karışık maddi sıkıntıyıda yenı atlattık aslında tam tamınada 3 aya yakın yaşadık cidden şoktayım yani bilmişin hep

Agzına yuregıne saglık valla

burdaki sıraaya göre gıdıyorsan yarına 3. kişiyim :) özeldende msj atmıstım ama orda kaçıncıyım bılmıyorum yarını sabırsızlıkla beklıyorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…