Unutmadım canım . ozel msj atanlar bakıom cunku burda karıstırıom:)))benide unuttun
merhaba arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldim :)) yildizname bakmaya devam :))) baktirmak isteyenler isim ay.gun.yil soylemeleri yeterli olcaktir..
Laaaaaaaaaaaaaa Adaş sen unutulurmusun :)) hatta anlatılmaz yaşanırsın :))) hemencık bakacam :))
melissadanMerhaba
Belli bir konuda sıkışıp kalmışsın canım.Senin için hayırlı olacak bişeyi düşünüyorsun.Ayrıca ilerki hayatında rahat ve ferah yaşayacağını görüyorum burda.Bunun için en az 1-2 sene sabretmen gerekiyor..Bildiğin şeylerden şaşmıyorsun canım.En güzeli fakat bunu işinde çok fazla uygulama.Maddi sıkıntıların bir süre daha devam edebilir fakat bahar döneminde bir açılma söz konusu.Hayırlısı olsun.Yeni bir ayrılık ardından çektiğin acıyla beraber sana 4 ay içinde başka bir ilişki görünüyor canım.Bu kişi kumral olmakla beraber bununla bir tanıdığın vasıtasıyla tanışacaksın.Kısa zamanda da yüzük görünüyor..
bugunluk bu kadar :)) yarına devam :)))
Burdaki bosanma kagit uzerindeki bosanmak tek degil. Ciktiginiz vardir kari koca gibi iliskiniz sevginiz vardir o olabilirde.vay canına
ayrılık olmadı daha ....ama yani son cümlede koptum ben...sen beni boşatıp üstüne de evlendirdin
diğer söylediklerin hakkında bende aynı şeyleri düşünuyorum ...emeğine sağlık...
Burdaki bosanma kagit uzerindeki bosanmak tek degil. Ciktiginiz vardir kari koca gibi iliskiniz sevginiz vardir o olabilirde.
bu insan erkek herhalde ask anlamında mı?tienen Merhaba
Maddiyatla alakalı alacak verecek meselesi var canım.Bu durum kısa zaman sonra çözülecek fakat ondan sonra kendini iyi dinlemeli ve doğru kararlar vermen içinyatırımlarına dikkat etmelisin..Canım iyisin hoşsun gerçekten.Fakat ela gözlü insanlardan biraz uzak durmalısın yani mesafeli olmalısın.Çünkü senin yıldızın çok düşük burcundan da kaynaklanan etkiler oluyor üstünde.Aldığın gözler seni gelecekte bile etkileyebilir..Bazı takıntıların seni çoğu şeyden soyutlayabiliyor canım.Kendini çok dinlememelisin.İlerki hayatta seni hiç bırakmayacak bir insan görünüyor burda.Ayrıca yıldızının senin üzerinde ağırlığı olan sayısı 9.9lu zamanlarda kendine zaman ayırabilirsin..
Merhaba canım, diğer başlık altında da yazmıştım. İnşallah bu başlığa kısmett :)))
Gönül 04 Şubat 1981 :))))
Teşekkürler...
Ruby17 [TABLE="width: 728"]
[TR]
[TD][/TD]
Merhaba
Üzerindeki ağırlığı atmanın tek yolu spor canım.Kendinle ilgili ertelediğin çoğu şeyi yıl sonlarına doğru anlayıp bu yoldan çıkıyorsun.Yıldızının yörüngesinde parlak döneme giriyorsun.Daha çok insanlarla iç içe olacağın bir dönem olacak..Canım çocukluğunda yada yeni çocukluktan çıkmaya başladığın bir süreçten itibaren yıldızında hep sıkıntı var özellikle kalple alakalı sıkıntılar.Ama şimdi sevinme rahatlama zamanı Çünkü kısmetlerin bir bir açılacak ve gönlünden geçen ne ise Rabbim sana onu verecek..Hayatında özellikle koç ve boğa burçlarına çok dikkat etmen lazım.Yıldızının yörüngesinde sürekli seni etkileyen ve bir o kadarda sinir eden 2 burç bunlar..Bu insanlarla iş yapmamalı ve hane içine pek fazla almamalısın..
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 728"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canlar gunde 4.5 kisininkine bakabiliyorumm
Gerek yok canim . Msj hakkim var :))
Merhaba Blackanqel90
İleriye yönelik bazı planların tutmayabilir canım.Bunu duyunca hemen üzülme.Çünkü yanlış rota çiziyorsun.Özellikle isminde 2 'A' harfli olan insanlar seni çok etkiliyor.Planlarını kendin yapmalısın..Anlaşamadığın biriyle ilerleyen zamanlarda bir konu sayesinde birbirinize bağlılık görünüyor canım.Ayrıca hane içinde birisi hastalık yaşayabilir.Farkında olduğun durumlarda tedbiri eline almalısın..Kafan bazı konularda karışık.Maddi anlamda sıkıntılı bir 3 ay geçirebilirsin.Buda seni psikolojik olarak etkilyebilir canım.Yapman gerek tek şey paranı sıkı tutup kendini güvence altına alman..
Merhaba arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldim :)) yildizname bakmaya devam :))) baktirmak isteyenler isim ay.gun.yil soylemeleri yeterli olcaktir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?