• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yildonumu hediyesi olarak yorumlar mısınız?

medinepolm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
55
6
1
Merhabalar bu pazar 1.yilimiz doldurucsz erkek arkadaşımla o günün akşamı ailemle tanışacak ben onunkilerle tanışalı cok oldu neyse daha sonrasında da ikimiz yemeğe gideceğiz kendisi bana hediye olarak laptop almış bende bitceme uygun bu bilekliği aldım sever aksesuar takmayi sitede en iyisi buydu diğerlerinde stok bitmis yorum yapar mısınız
GAG-1762438732238.webp
Screenshot_20251106-195234_Trendyol.webp
Screenshot_20251106-195325_Trendyol.webp
Screenshot_20251106-195329_Trendyol.webp

Merhabalar bu pazar 1.yilimiz doldurucsz erkek arkadaşımla o günün akşamı ailemle tanışacak ben onunkilerle tanışalı cok oldu neyse daha sonrasında da ikimiz yemeğe gideceğiz kendisi bana hediye olarak laptop almış bende bitceme uygun bu bilekliği aldım sever aksesuar takmayi sitede en iyisi buydu diğerlerinde stok bitmis yorum yapar mısınız Eki Görüntüle 3670634 Eki Görüntüle 3670635 Eki Görüntüle 3670636 Eki Görüntüle 3670637
Tabi bütçe çok önemli ama laptop almış sevgiliye biraz daha iyi birşey mi alsaydın. Evet bu çok şık duruyor da ama laptop.. ya bilemedim:))

Çok anlamsız buldum ama erkek arkadaşınızın tarzına uygunsa neden olmasın? Herkese gitmez bu ama. Bir de zahmet olmuş, laptop alan birine bu bilekliği almak… 🥹

Tabi bütçe çok önemli ama laptop almış sevgiliye biraz daha iyi birşey mi alsaydın. Evet bu çok şık duruyor da ama laptop.. ya bilemedim:))
Çalışan biri değilim ki kendisi de biliyor alma demişti ben almadan duramadım yine butceme uygun birsey aldim sever taki takmayi

Çok anlamsız buldum ama erkek arkadaşınızın tarzına uygunsa neden olmasın? Herkese gitmez bu ama. Bir de zahmet olmuş, laptop alan birine bu bilekliği almak… 🥹
Anlamsız mi ay kırıldım nedense seviyor bu şekilde aksesuar takmayı kendisi beyaz tenli yakışır diye dusundum hem çalısan biri değilim alma demişti ben yinede az da olsa böyle birsey yapmak istedim

Tarzına uygunsa seviyorsa olur tabii neden olmasın, çalışmıyorsan ve bütçen de buna yetiyorsa yapacak bir şey yok, kaç yaşındasın bu arada neden çalışmıyorsun?

Tarzına uygunsa seviyorsa olur tabii neden olmasın, çalışmıyorsan ve bütçen de buna yetiyorsa yapacak bir şey yok, kaç yaşındasın bu arada neden çalışmıyorsun?
19 yaşındayım çalıştığım zamanlar oldu fakat Bayadır evdeyim kendisi de istemiyor çalışmamı biraz hastalandım oncesinde hastane isleri yogundu simdilik bu sekilde

Anlamsız mi ay kırıldım nedense seviyor bu şekilde aksesuar takmayı kendisi beyaz tenli yakışır diye dusundum hem çalısan biri değilim alma demişti ben yinede az da olsa böyle birsey yapmak istedim
Kırılacak bir şey yok ya, önemli olan onun beğenmesi.

Çalışan biri değilim ki kendisi de biliyor alma demişti ben almadan duramadım yine butceme uygun birsey aldim sever taki takmayi
Anladım. Israrla alma dediyse, durumu da biliyorsa o zaman tamamdır. Bana kalsa iki taraf için de hiç almamak daha iyi de:)

Back
X