Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sweat saat parfüm eşofman almıştım zaten bu sefer aklıma aksesuardan başka bisey de gelmedi çoğu güzel ürünün de stogu tükenmiş bu vardı en gözüme carpan
Evet bencede bende istememistim o da istemedi ama almış bulunduk almazsam kendimi de küçük hissederdim böylesi en azidan biraz e bende aldım ama dedirtti
Kendisinin laptop alması fazla bence nişanlılık vs olsa ya da karşılıklı aynı seviyelerde hediye alabilecek maddi güçte olunsa olabilir. Ama sevgililik aşamasında maddi olarak bir tarafın çok daha fazla fark atması rahatsız edici. Ayrıca çalışmamı istemiyor kısmı en kötüsü 19 yaşında ki bir kız okumuyorsa çalışır.
Kendisinin laptop alması fazla bence nişanlılık vs olsa ya da karşılıklı aynı seviyelerde hediye alabilecek maddi güçte olunsa olabilir. Ama sevgililik aşamasında maddi olarak bir tarafın çok daha fazla fark atması rahatsız edici. Ayrıca çalışmamı istemiyor kısmı en kötüsü 19 yaşında ki bir kız okumuyorsa çalışır.
Yani doğru diyorsunuz tabiki ama hediye diye de birsey diyemiyorsun çalışmayı bende şuan bekletiyorum hastane randevularim var onlar bitsin gireceğim ise o da bu dönem için çalışma diyor
Yani doğru diyorsunuz tabiki ama hediye diye de birsey diyemiyorsun çalışmayı bende şuan bekletiyorum hastane randevularim var onlar bitsin gireceğim ise o da bu dönem için çalışma diyor