• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yildonumu hediyesi olarak yorumlar mısınız?

Evet bencede bende istememistim o da istemedi ama almış bulunduk almazsam kendimi de küçük hissederdim böylesi en azidan biraz e bende aldım ama dedirtti
Ay kıyamam yaşın da küçücükmüş. Niye öyle dedim biliyor musun, insanlara şu kadarcik güvenim yok artık. Yarın bigün başa kakılacak bir durum bu.

Kendisinin laptop alması fazla bence nişanlılık vs olsa ya da karşılıklı aynı seviyelerde hediye alabilecek maddi güçte olunsa olabilir. Ama sevgililik aşamasında maddi olarak bir tarafın çok daha fazla fark atması rahatsız edici. Ayrıca çalışmamı istemiyor kısmı en kötüsü 19 yaşında ki bir kız okumuyorsa çalışır.

Kendisinin laptop alması fazla bence nişanlılık vs olsa ya da karşılıklı aynı seviyelerde hediye alabilecek maddi güçte olunsa olabilir. Ama sevgililik aşamasında maddi olarak bir tarafın çok daha fazla fark atması rahatsız edici. Ayrıca çalışmamı istemiyor kısmı en kötüsü 19 yaşında ki bir kız okumuyorsa çalışır.
Yani doğru diyorsunuz tabiki ama hediye diye de birsey diyemiyorsun çalışmayı bende şuan bekletiyorum hastane randevularim var onlar bitsin gireceğim ise o da bu dönem için çalışma diyor

Yani doğru diyorsunuz tabiki ama hediye diye de birsey diyemiyorsun çalışmayı bende şuan bekletiyorum hastane randevularim var onlar bitsin gireceğim ise o da bu dönem için çalışma diyor
İnşallah dediğim dedik olup çalışmama konusunda ısrarcı olmaz devamlı olarak. Bileklik kötü değil.

Back
X