Yıllar önce yaptığım hata ve şimdi bile hâlâ ağlamam :(

İyide talibim bile yokken nasil evlenicem ? Bana gelen erkekler 40 yaşina yaklaşmıs adamlar oluyor kendi yaşıtlarımdan nasik birisni bulabilirim ?
Sen yazdiklarimi okudun mu acaba :KK70:
Ayrica evlenmek icin illa birinin sana talip olmasi gerekmiyor. Sen de pekala olabilirsin :KK66: yaş kac ki senin?

Adam edecek kadar Burs verenler bile adam uzerinde hak iddia etmezken , bu hatun kişi afbuyrun her halti yiyip emek vermediği başarıya el koymaya çalışıyor. Acıklı bi film mendilleri hazırlayın:hasta::KK47:
Adama hiçbir yerde alamayacağı hayat dersi vermiş ...bak adam duygusal hayatinda yedigi kazıkla iş dünyasında hızla merdivenleri tırmanmış.Bence emeği çok

spor vücutlu(!) oğlana gidip sevgilini terk eden sensin bugün nasıl kaçırdım ben öbür düzgün çocuğu diye ağlayan da sensinn.Şikayet edebileceğin bir durum yok bence.Ayrıca "benim adam ettiğim "ne demek anlattığın kadarıyla adam sana geldiğinde zaten adammış

Trollenmek ne dmek bilmiyorum ama yardimci olabilrsiniz her insanon basina gelebilir boyle seyler

Bence okuyan herkesi rahatsız eden kısım şu evlenip çocuk sahibi olan adam üzerinde hak iddia edip onun mutlu olduğunu gördüğünüzde gösterdiğiniz hasetlik,yoksa sevişmişsiniz terkedilmişsiniz rumuzunuza göre evde kalmışsınız bla bla bunlar değil,ve evet herkesin başına gelebilir ki geliyor da,bi silkelenin kendinize gelin

Trollenmek ne dmek bilmiyorum ama yardimci olabilrsiniz her insanon basina gelebilir boyle seyler

Her insanın başına gelebilir dediğin şey;
Sevgilini sitede gördüğün yabancı uyruklu çocukla aldatıp sonra o çocuk da seni terkedince oturup teeee fi zamanındaki bi başka sevgiline ağlamak mı

Sebep yıllar önce sizi seven değer veren Adamı aldatmanız...

Sonuç: ilahi adalet tecelli etmiş...
Başkasıyla mutlu olursunuz umarım
Bırak arkadaşım bu kimseyle mutlu olamaz, tam duzgun saf bi adam bulur gider yabanci menşeli bi kasliyla gecesini gece, gününü gün eder, bu dizi film de boole sürer gider :)))

Ya açık açık yazacağım dayanamadım konuyu görünce, ben de sizle çok benzer şeyler yaşadım konu sahibi :KK43:
38 yaşındayım ve geçen sene evlendim, ümidinizi kaybetmeyin. Ben de sizin yaşlarınızdayken eski sevgilime ağlamıştım. Kendisi doktor olmuş. Affedersiniz hiçbir halt olmaz bundan demiştim terk etmiştim laf aramızda. Eşiyle Facedeki paylaşımlarına içim giderdi... Sizi anlıyorum aslında.
Lütfen ümidinizi kaybetmeyin. Tamam mı?

Bence okuyan herkesi rahatsız eden kısım şu evlenip çocuk sahibi olan adam üzerinde hak iddia edip onun mutlu olduğunu gördüğünüzde gösterdiğiniz hasetlik,yoksa sevişmişsiniz terkedilmişsiniz rumuzunuza göre evde kalmışsınız bla bla bunlar değil,ve evet herkesin başına gelebilir ki geliyor da,bi silkelenin kendinize gelin
Hasetlik bir durum yok...

Back
X