Yillar sonra ortaya çıkan gerçek

Ha

Hala kiskanclik diyorsunuz ya pes artik ya diyecek biseyim yok sizin gozunuzde kiskanc olayim sorun degil
Kiskanclik degilse uygun kelimeyi koyarak bizi bilgilendirir misiniz? Benim gozumde ne oldugunuz onemli degil ama 33 yil anamdan ayri anne sefkatini tatmadan buyumus abiniz olsam ve benim hakkimda bu sekilde dusundugunuzu duysam benim kardesim olmanizdan hic memnun olmazdim.

Farkindaysaniz abim hakkinda kotu birsey soylemedim sadece annemin 1ini bulup 2sini koseye attigini dusundugumden bahsettim bu 1.. Benim durumumda kim olsa boyle dusuncelere kapilabilirdi bu 2. Kiskanc bir insan olsam bastan beri onlar icin ugrasan insan olmazdim

Bence burada tuhaf olan anne. 'Baristirdik' diyor farkindaysaniz. Annenin daha ilk duydugunda kosarak gitmesi gerekirken naz yapmis bide ilginc. Simdi de oğulcu olmus.

Herseyin farkinda olacak yastayim diyorum ya belki de hataliyim

Hatalisiniz.Anne degilsiniz anlamamaniz normal.Evlat oyle birsey ki kokusunu duydukca huzur bulursun .Tirnagi tasa deyse yuregin yanar.Anneniz sizi de seviyor sadece yuregine bastigi tasi kaldirmis oglunu basmis birakin kalsin kocaman insansiniz tekligin keyfini cikarin.Giyin pijemanizi acin sevdiginiz müziği yapin kahvenizi ve huzuru dinleyin.Kimseden tesekkur beklemeyin .Insanlar fanidir .Iyi birsey yaptiysaniz karsiligi ebediyettedir hersey yazilidir unutmayin...

Kiskanclik insana hic ugramayan bir duygu degil. Bastan boyle olacagini bilememissiniz zaten. Siz kac yasindasiniz da annem iki cocugunu kenara atti diyorsunuz? Yetiskin degil misiniz siz? Anneniz bir cocugunu 33 sene kenara atmis. Sizin farkiniz ne abinizden? Ayrica sizin durumunuzda herkes ayni tepkiyi vermiyor arkadasimdan biliyorum. Onlarin da sorunlari var ama bu sekilde degil. Siz ergenlik cagindaki bir cocuk gibi davraniyorsunuz.

Edit: Abiniz hakkinda kotu bir sey soylemenize gerek yok. Annenizi abinizden kiskaniyorsunuz. Daha ne olsun?

Tesekkur ederim haklisiniz aslinda

Doğrudur sağolun yorumlariniz icin ben ne desem bos gelicek kiskanc tahtina oturtmussunuz bikere beni.. Cok cok olgun bir insanim demiyorum fakat Ergenlik yasimi gectim 22 yasindayim

bence bundan mutlu ol. cunku annen ondan uzak kaldigi zamanlarin acisini cikartior. butun bunlar normal..
sizde sagol demesini beklemeyin.
bu ebevylerin.cocuguna cok iyi egitim olanagi saglayip , bir tesekkur bile etmediye gelior.
bosver...

D darkrose35 bence annen sonradan oğlunu bulabilirdi kendini düşündü evliliğim bozulmasın dedi galiba şimdi de kendini düşünüyo ilerde bana damatlar değil oğlum bakar düşüncesi var. anneni bencil gördüm ben açıkcası

bence bundan mutlu ol. cunku annen ondan uzak kaldigi zamanlarin acisini cikartior. butun bunlar normal..
sizde sagol demesini beklemeyin.
bu ebevylerin.cocuguna cok iyi egitim olanagi saglayip , bir tesekkur bile etmediye gelior.
bosver...
Onlarin birbiriyle olan iliskilerinden kavustuklarindan dolayi mutluyum zateb vicdanım da cok rahat sukurler olsun

Doğrudur sağolun yorumlariniz icin ben ne desem bos gelicek kiskanc tahtina oturtmussunuz bikere beni.. Cok cok olgun bir insanim demiyorum fakat Ergenlik yasimi gectim 22 yasindayim
Ben de o yuzden bu yaklasimi yakistiramiyorum size. Yasiniz 22 ama bir cougun verecegi tepkiyi veriyorsunuz. Insaf. Adam 33 sene gormemis anasini hem de en ihtiyac oldugu zamanda ve anneniz simdi yakinlik gosteriyor diye olay haline getiriyorsunuz. Kiskanclik degilse nedir diyorum onu da yanitlamiyorsunuz. Anneniz abinizi degil de sizi biraksaydi 33 sene ilgisiz sevgisiz savunmasiz... Ne hissederdiniz?

Sen ona zaman ver oğluyla vakit geçirsin inşallah zamanla herşey yoluna girer

Ben onlarin durumuna üzüldüğümü anneminde onunda aci cekmelerini istemedigimi hatta anneme gitmedigi konusmadiklari zaman yardimci oldugumu bunlari her zaman yaptigimi soyluyorum Farkindaysaniz. Sadece diyorum ki bu hissettiklerim normal degil mi birden kendinizi olaylarin içinde buluyosunuz ve siz yokmussunuz gibi davranılıyor yerimde olsaniz siz napardiniz peki

Kiskanıyorsun bal gibi. Olsun bunlar tatlı kıskanćliklar. Allah başka dert vermesin. Ayrıca bekar kızları neden ekstradan dusunelimki. Bekar kız takılır gezer eglenir. Keyfine bak. Kendi kendini doldurma. Ortada sorun yok. Sadece onu gec buldu. O yüzden onunla olmak istiyor. Azıcık daha anlayışla yaklasalim.

Pekii dediğiniz gibi olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…