Yıllar sonra

jessicapple

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
25
7
1
38
Herkese iyi akşamlar, ben 33 yaşında boşanmış bir kadınım . Ben 18-24 yaşları arasındayken biri vardı. Beni çok sevdiğini söylerdi, aşık olduğunu söylerdi. Bu kişi benden 3 yaş büyük biri . Bu 6 yıl hep benim yanımda oldu destek verdi. Bana aşıktı ve evlenmek istiyordu. Bende ona aşıktım seviyordum ama reddediyordum. Çünkü ailemin tepkisinden korkuyordum . Onu arkadas olarak gördüğümü söylüyordum ama o hep benim yanımdaydı destekliyordu beni . Beni çok masum buluyordu iyi bir insan olduğum için hep yanımda olacağını söylüyordu .

Bu kişi ben 24 yaşındayken ingiltereye taşındı . ve iletişimimiz koptu . ingiltereye gitmeden önce herşey çok daha farklı olabilirdi dedi ve vedalaştık .

O gittikten 3 ay sonra biriyle tanıştım ve 2 yıl içinde evlendik . 26 yaşımda evlendim ve 32 yaşında boşandım geçen yıl . 6 yıl evli kaldım . 2 kez düşük yaptım . Aramızda şiddetli geçimsizlik vardı . ve burada acıklayamayacagım cinsel talepleri vardı, bunlar yüzünden de ondan soğumustum. Beni aşağılıyordu ve sevmiyordu. Çok şükür kurtuldum o evlilikten.

Evliliğim boyunca çok kilo aldım yıprandım. Boyum 1.69 kilom ise 97 . Kilo vermeliyim ama şu an çalışmıyorum. Dışarı çıkasım hiç yok. Enerjim yok . üniversite mezunuyum

4 gün önce bu beni eskiden aşık olan kişiye sosyal medyadan istek yolladım . Kabul etti ve beni çok sıcak karşıladı. Anladım ki ben bu kişiye hala aşığım ama beni beğenir mi hala bana aşık mı bilmiyorum ? Kendisi şu an 36 yaşında. Çok yakışıklı ve fit biri . O hala evlenmemiş .

Ben evlendiğimi söylemedim . Şu sıralar mesajlaşıyoruz. Evlenip boşandığımı söylemeli miyim ? Ya da ne zaman söylemeliyim . 4 gün önce konusmaya basladık .

Eski halimle aramda çok fark var ama eskiden beni her halimle seveceğini söylüyordu. Her yaşta ...
Nasıl bir adım atmalıyım sizce ?

----------------------------------

Son guncelleme 6.sayfada

Son düzenleme:
Bu kişiye karşı ailenizin tepkisinden niye korkuyodunuz ? O zaman yaştan dolayı mı yoksa falsosu mu vardı

Konuşmalarınız zamanla ilişkiye dönmeye başlarsa elbette ki söylemelisiniz. Ama o kişi hala ingilterede mi? Sizin için dönebilecek mi? Kendinizi çok kaptırıp da sonra tekrar üzülmeyin. Umarım her şey gönlünüzce olur.
İngilterede hala, döner mi bilmiyorum. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için .

İlk bi kendiniz olun sağlıklı ayakları üzerinde duran sağlam bir kadın olun sonra yeni ilişkilere yelken açın
Bakın hastasınız ve kendinize doktor arıyorsunuz
Bu kişi sizin doktorunuz değil
Siz kendinizi nasıl görmek istiyorsanız onunda sizi öyle görmesini sağlayın
Aksi hüsrandır
Bakın buraya yazıyorum

Bu kişiye karşı ailenizin tepkisinden niye korkuyodunuz ? O zaman yaştan dolayı mı yoksa falsosu mu vardı
Bilmiyorum utanıyordum . Aileme açıklamaktan çekiniyordum . Eski eşimle 24 yaşında tanıştım . 25 yaşında açıkladım . Ailem hemen sevindi kabul ettiler süreç çok hızlı ilerledi ve 26 yaşında evlendim

İlk bi kendiniz olun sağlıklı ayakları üzerinde duran sağlam bir kadın olun sonra yeni ilişkilere yelken açın
Bakın hastasınız ve kendinize doktor arıyorsunuz
Bu kişi sizin doktorunuz değil
Siz kendinizi nasıl görmek istiyorsanız onunda sizi öyle görmesini sağlayın
Aksi hüsrandır
Bakın buraya yazıyorum
Neden böyle düşünüyorsunuz ?

Bence söylemek ve adım atmak için henüz çok erken.Önce bir süre konuşun duygularınızı tekrar bir süzgeçten geçirin sonra eminseniz söyleyin ve adım atın.Bazen duygularımız bizi yanıltabilir.

Bence söylemek ve adım atmak için henüz çok erken.Önce bir süre konuşun duygularınızı tekrar bir süzgeçten geçirin sonra eminseniz söyleyin ve adım atın.Bazen duygularımız bizi yanıltabilir.
Duygularımdan eminim. Onla yazısırken cok iyi hissettim . Bana karsı hala cok korumacı . Bana karsı tavsiyeler veriyor ailemi soruyor . İlgileniyor .

Duygularımdan eminim. Onla yazısırken cok iyi hissettim . Bana karsı hala cok korumacı . Bana karsı tavsiyeler veriyor ailemi soruyor . İlgileniyor .
O zaman bir müddet daha konuşmalısınız ve amacınız ona açılmaksa bu konuyu önceden söyleyiniz.Sonradan öğrenirse güveni kırılabilir.

Neden böyle düşünüyorsunuz ?
Çünkü öyle
Kötü bir evlilik
Ve zor bir cinsel hayat
Akabinde salmışsınız kapatmışsınız kendinizi
Yanlışsınız sizde biliyorsunuz
Bu durumu düzeltmek için eskiden size iyi hissettiren bir objeye doktora ihtiyaç duyuyorsunuz
Buda size hayran olan sizin egonuzu okşayan bir eski sevgili
Ve o eski sevgili eskisi gibi ama siz değilsiniz
O yüzden ilk evinin içini topla sonra

Elimdekini yitirmedim . Elimdeki beni yitirdi . Ben boşanma davası açtım eski eşimden .
O farketmez. Hala nelere takıyorsunuz.. liseli gibisiniz. Ben ayrıldım o ayrılmadı. O da kabul etmiş ki bitmiş Yoksa çabalardı öyle değil mi? Sorun bu değil zaten. Eşinden ayrılıp eskilere yelken açmak ve bu insandan birşeyler beklemek asıl sorun bu.

Çünkü öyle
Kötü bir evlilik
Ve zor bir cinsel hayat
Akabinde salmışsınız kapatmışsınız kendinizi
Yanlışsınız sizde biliyorsunuz
Bu durumu düzeltmek için eskiden size iyi hissettiren bir objeye doktora ihtiyaç duyuyorsunuz
Buda size hayran olan sizin egonuzu okşayan bir eski sevgili
Ve o eski sevgili eskisi gibi ama siz değilsiniz
O yüzden ilk evinin içini topla sonra
Moralim iyice bozuldu

Back
X