- Konu Sahibi jessicapple
Hayır gerçekler moralini bozmasınMoralim iyice bozuldu
Seni dünyaya dödürsün diye yazdım
Yoksa bilirim yalandan moral vermeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır gerçekler moralini bozmasınMoralim iyice bozuldu
Eksik olma canım çok teşekkür ederim yine deHayır gerçekler moralini bozmasın
Seni dünyaya dödürsün diye yazdım
Yoksa bilirim yalandan moral vermeyi
Kilo önemli değil sıkı bi diyet ve sporla gider...biran evvel evlenip ayrıldığınızı söyleyin daha doğrusu her konuda net olun onunda hayatında değişiklikler olmuştur baştan ikinizde herşeyi konuşun ki ilişkiniz olacaksa bi şekil alsınHerkese iyi akşamlar, ben 33 yaşında boşanmış bir kadınım . Ben 18-24 yaşları arasındayken biri vardı. Beni çok sevdiğini söylerdi, aşık olduğunu söylerdi. Bu kişi benden 3 yaş büyük biri . Bu 6 yıl hep benim yanımda oldu destek verdi. Bana aşıktı ve evlenmek istiyordu. Bende ona aşıktım seviyordum ama reddediyordum. Çünkü ailemin tepkisinden korkuyordum . Onu arkadas olarak gördüğümü söylüyordum ama o hep benim yanımdaydı destekliyordu beni . Beni çok masum buluyordu iyi bir insan olduğum için hep yanımda olacağını söylüyordu .
Bu kişi ben 24 yaşındayken ingiltereye taşındı . ve iletişimimiz koptu . ingiltereye gitmeden önce herşey çok daha farklı olabilirdi dedi ve vedalaştık .
O gittikten 3 ay sonra biriyle tanıştım ve 2 yıl içinde evlendik . 26 yaşımda evlendim ve 32 yaşında boşandım geçen yıl . 6 yıl evli kaldım . 2 kez düşük yaptım . Aramızda şiddetli geçimsizlik vardı . ve burada acıklayamayacagım cinsel talepleri vardı, bunlar yüzünden de ondan soğumustum. Beni aşağılıyordu ve sevmiyordu. Çok şükür kurtuldum o evlilikten.
Evliliğim boyunca çok kilo aldım yıprandım. Boyum 1.69 kilom ise 97 . Kilo vermeliyim ama şu an çalışmıyorum. Dışarı çıkasım hiç yok. Enerjim yok . üniversite mezunuyum
4 gün önce bu beni eskiden aşık olan kişiye sosyal medyadan istek yolladım . Kabul etti ve beni çok sıcak karşıladı. Anladım ki ben bu kişiye hala aşığım ama beni beğenir mi hala bana aşık mı bilmiyorum ? Kendisi şu an 36 yaşında. Çok yakışıklı ve fit biri . O hala evlenmemiş .
Ben evlendiğimi söylemedim . Şu sıralar mesajlaşıyoruz. Evlenip boşandığımı söylemeli miyim ? Ya da ne zaman söylemeliyim . 4 gün önce konusmaya basladık .
Eski halimle aramda çok fark var ama eskiden beni her halimle seveceğini söylüyordu. Her yaşta ...
Nasıl bir adım atmalıyım sizce ?
100 kilo olmam inşallah, şimdi 97 kiloyum ama hiç evden dışarı çıkmıyorum.Kilo önemli değil sıkı bi diyet ve sporla gider...biran evvel evlenip ayrıldığınızı söyleyin daha doğrusu her konuda net olun onunda hayatında değişiklikler olmuştur baştan ikinizde herşeyi konuşun ki ilişkiniz olacaksa bi şekil alsın
Sabah akşam yürüyüş yapın hem kilo gider hem de miskinlikten kurtulursunuz100 kilo olmam inşallah, şimdi 97 kiloyum ama hiç evden dışarı çıkmıyorum.
Çok denedim ama fayda etmiyor maalesefSabah akşam yürüyüş yapın hem kilo gider hem de miskinlikten kurtulursunuz
Bende yalana karsıyım. Haklısınız amacım yalan soylemek degil .Başka bir konudada biri de yaşını sakladığını söylüyordu. Yalan söylemeden böyle şeyleri nasıl yapıyorsunuz hiç anlamıyorum. Biri ile tanışınca yaş, memleket ilk açılan konudur. Aynı şekilde uzun yıldır görmediğin biri ile yeniden iletişim kurunca, arada geçen yıllarda ne yaptığın konusu mutlaka açılır...
Işin özeti yalan ile başlayan ilişkiden bir cacık olmaz diyorum.
Güveni kırılır, ve bir kez kırılınca hep acabalari olur. Söylemek istediğim bu.Bende yalana karsıyım. Haklısınız amacım yalan soylemek degil .