Yıllar sonra

Herkese iyi akşamlar, ben 33 yaşında boşanmış bir kadınım . Ben 18-24 yaşları arasındayken biri vardı. Beni çok sevdiğini söylerdi, aşık olduğunu söylerdi. Bu kişi benden 3 yaş büyük biri . Bu 6 yıl hep benim yanımda oldu destek verdi. Bana aşıktı ve evlenmek istiyordu. Bende ona aşıktım seviyordum ama reddediyordum. Çünkü ailemin tepkisinden korkuyordum . Onu arkadas olarak gördüğümü söylüyordum ama o hep benim yanımdaydı destekliyordu beni . Beni çok masum buluyordu iyi bir insan olduğum için hep yanımda olacağını söylüyordu .

Bu kişi ben 24 yaşındayken ingiltereye taşındı . ve iletişimimiz koptu . ingiltereye gitmeden önce herşey çok daha farklı olabilirdi dedi ve vedalaştık .

O gittikten 3 ay sonra biriyle tanıştım ve 2 yıl içinde evlendik . 26 yaşımda evlendim ve 32 yaşında boşandım geçen yıl . 6 yıl evli kaldım . 2 kez düşük yaptım . Aramızda şiddetli geçimsizlik vardı . ve burada acıklayamayacagım cinsel talepleri vardı, bunlar yüzünden de ondan soğumustum. Beni aşağılıyordu ve sevmiyordu. Çok şükür kurtuldum o evlilikten.

Evliliğim boyunca çok kilo aldım yıprandım. Boyum 1.69 kilom ise 97 . Kilo vermeliyim ama şu an çalışmıyorum. Dışarı çıkasım hiç yok. Enerjim yok . üniversite mezunuyum

4 gün önce bu beni eskiden aşık olan kişiye sosyal medyadan istek yolladım . Kabul etti ve beni çok sıcak karşıladı. Anladım ki ben bu kişiye hala aşığım ama beni beğenir mi hala bana aşık mı bilmiyorum ? Kendisi şu an 36 yaşında. Çok yakışıklı ve fit biri . O hala evlenmemiş .

Ben evlendiğimi söylemedim . Şu sıralar mesajlaşıyoruz. Evlenip boşandığımı söylemeli miyim ? Ya da ne zaman söylemeliyim . 4 gün önce konusmaya basladık .

Eski halimle aramda çok fark var ama eskiden beni her halimle seveceğini söylüyordu. Her yaşta ...
Nasıl bir adım atmalıyım sizce ?

----------------------------------

Son guncelleme 6.sayfada
Ayni seyi agir yasamlarda görmüştüm,adam hicte sorun etmemisti,20 yil araya ve o muthis kiloya ragmen...

Bana karşı çok sıcak davrandı arkadascydı ama ne bileyim belki ben yanlıs anladım ama çok üzgünüm .

Ama canim ablacim vaktiyle istememissin, simdi de o adamin yerinde olsam ben de istemezdim. 2. secenek olmak, 1.secenek olmayinca akla gelen taraf olmayi ben olsam sindiremezdim...adam da bir noktada hakli yani

Ama canim ablacim vaktiyle istememissin, simdi de o adamin yerinde olsam ben de istemezdim. 2. secenek olmak, 1.secenek olmayinca akla gelen taraf olmayi ben olsam sindiremezdim...adam da bir noktada hakli yani
Ama bana iltifatlar etti, kiloluyum diyet yapacağım dedim. Hiç gerek yok kilon gayet iyi cok güzelsin hala demişti

Sizinle eski bir arkadaş olarak konuştuğunu düşünüyorum. Sohbet ilerledikçe eski duyguları kalmış mı kalmamış mı daha net anlarsınız. Ama siz de neler yaşadığınızı anlatın bence yalan söylemeyin

Sizinle eski bir arkadaş olarak konuştuğunu düşünüyorum. Sohbet ilerledikçe eski duyguları kalmış mı kalmamış mı daha net anlarsınız. Ama siz de neler yaşadığınızı anlatın bence yalan söylemeyin
Bugun soyledim evlenip bosandıgımı bilmiyorum bu yuzden mi reddetti

Duygularımı açıkladım bugun . Reddetti. :(

Beni arkadaş olarak gör ben seni arkadas olarak görüyorum dedi . Kız arkadası varmıs 22 yaşında İngiliz . Kendisi 36 yaşında kızdan 14 yaş büyük . Kızla fotoğrafı hiç yok sosyal medya hesabında . Bilseydim duygularımı açmazdım .
Kızla fotolarını attı bana . Kız çok güzel .

Rezil oldum :(

Boşver abla eminim sen daha güzelsindir önüne bak boşver

Bence rezil olmadınız. Nolcak ki açıldnız istemedi ve bitti işte. Yolunuza bakın kilo verin güzelce hayat devam ediyor, güzdl şeyler güzel insanlar çıksın karşınıza.

Şimdi bunla iletişimi kesmeli miyim ? Yoksa arkdas olarak kalsın mı sosyal medyamda ?

Şimdi bunla iletişimi kesmeli miyim ? Yoksa arkdas olarak kalsın mı sosyal medyamda ?
Benim bir arkadasima acayip benziyorsunuz. O da evlendi bosandi daha sonra universitede birlikte oldugu cocukla mesajlasmaya basladi. Bana hep konusmalarini anlatirdi, yani cocugun her lafindan bir sey cikartip kendisinden hoslandigini dusunuyordu. Daha sonra bir gun cocuk pat diye evlendi meger kiz ark varmis ama arkadasima hic bahsetmemisti. Ve arkadasim, tekrar bana kapilmamak icin o kizla evlendi diye bir cumle kurdu. Bir sey diyemedim sok oldum:)) sizin de onun durumuna benziyor. Suanki bosluktan ve kotu evlilikten dolayi eskiye bir donme ve her hareketten, konusmadan umutlanma oluyor malesef. Sizin de aynen oyle olmus. Olmayacagi zaten cok belliydi. Rezil oldugunu dusunmuyorum ama bosver zaten nerede goreceksin bir daha. Sen bence ilk is bir diyetistene git ve kendini toparla

Bence kalsın. Sonradan sılmek de aaa reddettın artık arkadas olaral goremem senı anlamına gelır. Ayrıca ustunden yıllar gecmıs. Bosanmıssın. Hatta kurtulmussun ne guzel. Hayat devam edıyor. Ideallerını gerceklestır ve guzel hayatını planla derım. Yasıt sayılırız ben olsam asla pesınden kosup saplantılı bır sekılde kafama takmaz onume bakardım

Back
X