Yıllar sonra

Kotu bir adamla olan Evlılıgınız bıtmıs, kilolarınızla barısık degılsınız, calısmıyorsunuz dısarı bile cıkmadıgınızı yazmıssınız.
Daha once reddettıgınız bırını yoklamıssınız, karsılık almıssınız. Aranızda bir sey olacagına o kadar eminsiniz ki, medenı durumumda bahsetsem mi diye soruyorsunuz. 4gundur sohbet eden adam, sıze bırsey hıssetseydı ilk olarak medenı durumunuzu kendısı sorardı zaten.
Adam evlenmemiş olabilir de, belki ılıskısı var?
Bence kendinizi kaptırmayın, herkes buyumus zaman degısmıs üstünden baya gecmıs. Once ayaga kalkın hayatınızı duzene koyun. Kendinizle ilgilenin, sonra bakarsınız gonul islerine.

Siz onun hiç evlenmemiş olduğunu öğrenmişsiniz, mutlaka o da sormuştur. O an neden söylemediniz anlamadım. Şimdi tekrar konuyu oraya nasıl getireceksin merak ettim.
O hiç sormadı evlenip evlenmediğmi , hayatımda birinnin olup olmamasını

ilgilenmedi o konuda

6 yıl size değer vermeyen saygı duymayan biriyle olan evlilikten sonra eski günlere Özlem duyup yüceltilme ihtiyacınız doğduğu için bu kişiyi bulmuş olabilir misiniz? Aradığınız nezekati tekrarlayinca da hala sevdiğiniz fikrine kapılmış olabilirmisiniz? Bence boşlukta olduğunuz için bu durumdasınız.

6 yıl size değer vermeyen saygı duymayan biriyle olan evlilikten sonra eski günlere Özlem duyup yüceltilme ihtiyacınız doğduğu için bu kişiyi bulmuş olabilir misiniz? Aradığınız nezekati tekrarlayinca da hala sevdiğiniz fikrine kapılmış olabilirmisiniz? Bence boşlukta olduğunuz için bu durumdasınız.
Hayır duygularımdan eminim. Bugun 5.gün oldu konusmaya baslayalı, günaydın mesajı attım günaydın yazdı

Canım hemen sıkı Bi diyet ve spora başla, iş ara ve çalış. Adamla yine konus ama çok beklentin olmasın. Evde napıyosun tüm gün insan sıkılır yahu

Öncelikle tekrardan hayat dolu cıvıl cıvıl bir kadın olmaya bakın. Bunu sadece kendiniz için yapın son zamanlarda yaşadıklarınız sizi psikolojik olarak yormuş anlaşılan. Muhabbet sırasında da yaşadığınız durumu anlatabilirsiniz karşı tarafa bir şeyler olacaksa baştan bilerek ve isteyerek olmalı bence

Çünkü öyle
Kötü bir evlilik
Ve zor bir cinsel hayat
Akabinde salmışsınız kapatmışsınız kendinizi
Yanlışsınız sizde biliyorsunuz
Bu durumu düzeltmek için eskiden size iyi hissettiren bir objeye doktora ihtiyaç duyuyorsunuz
Buda size hayran olan sizin egonuzu okşayan bir eski sevgili
Ve o eski sevgili eskisi gibi ama siz değilsiniz
O yüzden ilk evinin içini topla sonra
+1

Çok güzel duygular bunlar. Eğer ilişkiniz ilerlerse söyleyin sizden duyması daha iyi. İnşallah her şey gönlünüzce olur.

konuyu okurken içimden biraz destek almanız gerektiğiydi ,
biraz özgüven eksik gibi öyle hissettim

Olmaz bence
İngiltere’deymiş adam düzen kurmuş
Sen onun çocukluk aşkısın
Öyle kalıcaksın
Zamanında seni çok sevmiş keşke kıymetini bilseydin derim
O yüzden fazla umutlanma

O hiç sormadı evlenip evlenmediğmi , hayatımda birinnin olup olmamasını

ilgilenmedi o konuda
Bunlari sormamasi bence sizinle öyle bir niyetinin olmadığını gösterir.birde siz günaydın yazmissiniz ilk.siz çok hevesli o ise hevesli değil gibi geldi.evlenip ayrıldığını öğrendiğinde beklentisiz bir birliktelik yaşamak isteyecek belkide sonrasında İngiltere ye uçacak.bana kalırsa heyecanlı ama sonu belli olmayan bir yol.bide kilo konusunu halletmeden görüşme.mutlaka diyetisyene gidin ve kilolarınızdan kurtulmaya çalışın.belkide psikolojik olarak yiyorsunuz ve veremiyorsunuz.kan değerlerinize bı baktirin derim.hersey gönlünüzce olsun.

İçinden geleni yap bence bu adam size iyi gelebilir..ama sevgilisi varsa lütfen uzak durun ...ve bugün ilk bunu sorun sevdiğin biri var mı gorustugun diye çünkü sana karşı duygularım oluşursa engellemek için diye açıkça söyle

Duygularımı açıkladım bugun . Reddetti. :(

Beni arkadaş olarak gör ben seni arkadas olarak görüyorum dedi . Kız arkadası varmıs 22 yaşında İngiliz . Kendisi 36 yaşında kızdan 14 yaş büyük . Kızla fotoğrafı hiç yok sosyal medya hesabında . Bilseydim duygularımı açmazdım .
Kızla fotolarını attı bana . Kız çok güzel .

Rezil oldum :(

Duygularımı açıkladım bugun . Reddetti. :KK43:

Beni arkadaş olarak gör ben seni arkadas olarak görüyorum dedi . Kız arkadası varmıs 22 yaşında İngiliz . Kendisi 36 yaşında kızdan 14 yaş büyük . Kızla fotoğrafı hiç yok sosyal medya hesabında . Bilseydim duygularımı açmazdım .

Rezil oldum :KK43:

Eeeeeeee o zaman ne halt yemeye sizinle bunca zaman konusmus?
Bence gecmiste reddetmenizin intikamini almak istemis aklinca hic takilmayin derim
22lik kizla da takilmasi da mide bulandirici ayrica, bana akli basindaa biri gibi gelmedi

Siz de toparlanip hayatiniza bakin, sizin yerinizde olsaam once kilo verirdim

Duygularımı açıkladım bugun . Reddetti. :KK43:

Rezil oldum :KK43:
Size yapmayın dendi burada.

Eeeeeeee o zaman ne halt yemeye sizinle bunca zaman konusmus?
Bence gecmiste reddetmenizin intikamini almak istemis aklinca hic takilmayin derim
22lik kizla da takilmasi da mide bulandirici ayrica, bana akli basindaa biri gibi gelmedi

Siz de toparlanip hayatiniza bakin, sizin yerinizde olsaam once kilo verirdim

Bana karşı çok sıcak davrandı arkadascydı ama ne bileyim belki ben yanlıs anladım ama çok üzgünüm .

Back
X