- 6 Kasım 2019
- 25
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi jessicapple
-
İngilterede hala, döner mi bilmiyorum. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için .Konuşmalarınız zamanla ilişkiye dönmeye başlarsa elbette ki söylemelisiniz. Ama o kişi hala ingilterede mi? Sizin için dönebilecek mi? Kendinizi çok kaptırıp da sonra tekrar üzülmeyin. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Sız giderseniz yahu olursa ne dönmesi dönülür mü ordanİngilterede hala, döner mi bilmiyorum. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için .
Bilmiyorum utanıyordum . Aileme açıklamaktan çekiniyordum . Eski eşimle 24 yaşında tanıştım . 25 yaşında açıkladım . Ailem hemen sevindi kabul ettiler süreç çok hızlı ilerledi ve 26 yaşında evlendimBu kişiye karşı ailenizin tepkisinden niye korkuyodunuz ? O zaman yaştan dolayı mı yoksa falsosu mu vardı
Neden böyle düşünüyorsunuz ?İlk bi kendiniz olun sağlıklı ayakları üzerinde duran sağlam bir kadın olun sonra yeni ilişkilere yelken açın
Bakın hastasınız ve kendinize doktor arıyorsunuz
Bu kişi sizin doktorunuz değil
Siz kendinizi nasıl görmek istiyorsanız onunda sizi öyle görmesini sağlayın
Aksi hüsrandır
Bakın buraya yazıyorum
Duygularımdan eminim. Onla yazısırken cok iyi hissettim . Bana karsı hala cok korumacı . Bana karsı tavsiyeler veriyor ailemi soruyor . İlgileniyor .Bence söylemek ve adım atmak için henüz çok erken.Önce bir süre konuşun duygularınızı tekrar bir süzgeçten geçirin sonra eminseniz söyleyin ve adım atın.Bazen duygularımız bizi yanıltabilir.
O zaman bir müddet daha konuşmalısınız ve amacınız ona açılmaksa bu konuyu önceden söyleyiniz.Sonradan öğrenirse güveni kırılabilir.Duygularımdan eminim. Onla yazısırken cok iyi hissettim . Bana karsı hala cok korumacı . Bana karsı tavsiyeler veriyor ailemi soruyor . İlgileniyor .
Elimdekini yitirmedim . Elimdeki beni yitirdi . Ben boşanma davası açtım eski eşimden .Bana çok saçma geldi. Elindekini yitirip eskiye sarılmak.. Aşık olduğunu sanmıyorum.
Çünkü öyleNeden böyle düşünüyorsunuz ?
O farketmez. Hala nelere takıyorsunuz.. liseli gibisiniz. Ben ayrıldım o ayrılmadı. O da kabul etmiş ki bitmiş Yoksa çabalardı öyle değil mi? Sorun bu değil zaten. Eşinden ayrılıp eskilere yelken açmak ve bu insandan birşeyler beklemek asıl sorun bu.Elimdekini yitirmedim . Elimdeki beni yitirdi . Ben boşanma davası açtım eski eşimden .
Moralim iyice bozulduÇünkü öyle
Kötü bir evlilik
Ve zor bir cinsel hayat
Akabinde salmışsınız kapatmışsınız kendinizi
Yanlışsınız sizde biliyorsunuz
Bu durumu düzeltmek için eskiden size iyi hissettiren bir objeye doktora ihtiyaç duyuyorsunuz
Buda size hayran olan sizin egonuzu okşayan bir eski sevgili
Ve o eski sevgili eskisi gibi ama siz değilsiniz
O yüzden ilk evinin içini topla sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?