Yıllar sonra

Ayni seyi agir yasamlarda görmüştüm,adam hicte sorun etmemisti,20 yil araya ve o muthis kiloya ragmen...

Bana karşı çok sıcak davrandı arkadascydı ama ne bileyim belki ben yanlıs anladım ama çok üzgünüm .

Ama canim ablacim vaktiyle istememissin, simdi de o adamin yerinde olsam ben de istemezdim. 2. secenek olmak, 1.secenek olmayinca akla gelen taraf olmayi ben olsam sindiremezdim...adam da bir noktada hakli yani

Ama canim ablacim vaktiyle istememissin, simdi de o adamin yerinde olsam ben de istemezdim. 2. secenek olmak, 1.secenek olmayinca akla gelen taraf olmayi ben olsam sindiremezdim...adam da bir noktada hakli yani
Ama bana iltifatlar etti, kiloluyum diyet yapacağım dedim. Hiç gerek yok kilon gayet iyi cok güzelsin hala demişti

Sizinle eski bir arkadaş olarak konuştuğunu düşünüyorum. Sohbet ilerledikçe eski duyguları kalmış mı kalmamış mı daha net anlarsınız. Ama siz de neler yaşadığınızı anlatın bence yalan söylemeyin

Bugun soyledim evlenip bosandıgımı bilmiyorum bu yuzden mi reddetti

Boşver abla eminim sen daha güzelsindir önüne bak boşver

Bence rezil olmadınız. Nolcak ki açıldnız istemedi ve bitti işte. Yolunuza bakın kilo verin güzelce hayat devam ediyor, güzdl şeyler güzel insanlar çıksın karşınıza.

Şimdi bunla iletişimi kesmeli miyim ? Yoksa arkdas olarak kalsın mı sosyal medyamda ?

Şimdi bunla iletişimi kesmeli miyim ? Yoksa arkdas olarak kalsın mı sosyal medyamda ?
Benim bir arkadasima acayip benziyorsunuz. O da evlendi bosandi daha sonra universitede birlikte oldugu cocukla mesajlasmaya basladi. Bana hep konusmalarini anlatirdi, yani cocugun her lafindan bir sey cikartip kendisinden hoslandigini dusunuyordu. Daha sonra bir gun cocuk pat diye evlendi meger kiz ark varmis ama arkadasima hic bahsetmemisti. Ve arkadasim, tekrar bana kapilmamak icin o kizla evlendi diye bir cumle kurdu. Bir sey diyemedim sok oldum:)) sizin de onun durumuna benziyor. Suanki bosluktan ve kotu evlilikten dolayi eskiye bir donme ve her hareketten, konusmadan umutlanma oluyor malesef. Sizin de aynen oyle olmus. Olmayacagi zaten cok belliydi. Rezil oldugunu dusunmuyorum ama bosver zaten nerede goreceksin bir daha. Sen bence ilk is bir diyetistene git ve kendini toparla

Bence kalsın. Sonradan sılmek de aaa reddettın artık arkadas olaral goremem senı anlamına gelır. Ayrıca ustunden yıllar gecmıs. Bosanmıssın. Hatta kurtulmussun ne guzel. Hayat devam edıyor. Ideallerını gerceklestır ve guzel hayatını planla derım. Yasıt sayılırız ben olsam asla pesınden kosup saplantılı bır sekılde kafama takmaz onume bakardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…