• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllardır nasıl anlamamışım pes.. bittim, tükendim..

seyma26

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
12
0
6
39
Bursa
Merhaba arkadaşlar.. Biraz uzun olacak anlatacaklarım ama dinlemenizi istiyorum..
Benim bir kuzenim var.. Çocukluğumuzdan beri çok iyi anlaşırız beraber büyüdük kardeş gibiyiz hatta öteydik.. Ben 2007 yılında bir sevgili buldum çok aşıktım hatta ben açıldım ve karşılık buldum çok mutlu oldum 2009 yılında da evlendik.. Eşimi ilk kuzenimle tanıştırdım kuzenim de bana göre daha uzun boylu ve doğal kızıl saçlı çilli çok çok güzel alımlı bir kadın.. Neyse..

Eşim son 1 yıldır çok tuhaf davranışlar gösteriyordu anlamıyordum ilk başta evlilik telaşıdır, hayattır vs derken geçiştiriyordum. Fazla safmışım sanırım.. Cinsel birlikteliğimiz 1 2 kere anca olmuştur ki hamileyim zaten şuan bebek bekliyoruz.. Son 6 7 aydır özellikle telefonunu, kullandığı tablet bilgisayarı saklamaya başladı benden.. Bense umursamıyordum şifresini öğrenmek mesajlarını okumak gibi bir gafletim olmamıştı.. Geçen gün eve geldim geldiğim gibi koltuğa attım kendimi doktor kontrolü alışveriş derken yorulmuştum.. Sehpanın orda bir bileklik gördüm yere düşmüştü.. Aldım inceledim mavi taşlı çok güzel bir bileklik.. Geçen gün geldiğince kuzenimin bileğinde de aynısından görmüştüm hatta eşime söylemiştim çok güzel bir bileklikti diye.. Eşime sordum eve gelince bu bileklik nedir diye "geçen sen çok beğenmiştin kuzeninde vardı ya geçen gün aynısından buldum aldım sana" dedi.. çok sevindim salak gibi allah kahretsin bileğime de taktım ama hala aklımdan kötü bir düşünce geçmiyor.. Bugün işe giderken allah tarafından tablet bilgisayarını açık unutmuş oda da bırakıp gitmiş.. Ben de sabah mesaj sesiyle uyandım şeytan dürttü facebookunu ve maillerini karıştırdım.. Mail kontrolünden temiz geçti sadece iş görüşmeleri vardı.. Ama facebooktaki bir isim kahretti beni.. Kuzenimle tam 1 yıldır aşklı meşkli konuşmaları varmış.. En son konuşmalarında evime gelmiş sevişmişler ve bilekliğini nereye çıkarttığını unuttuğunu ve "şeyma görmeden o bilekliği bul ve bana ver" dediğini okudum.. Sürekli otellerde evlerinde ve hatta bizim evimizde buluşmuşlar.. Kızlar inanın o kdar köüyüm ki yazacak halim kalmadı.. Eşim hala eve gelmedi ve o.. En yakın arkadaşım kuzenim dediğim insan.. Tam 2 yıldan beri aldatılmışım.. Bu aşağılık adamdan bebek bekliyorum bir de.. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin inanın yataktan çıkamadım sabahtan beri ağlamaktan helak oldum..

bu gerçek mi?:53: Allah yardımcın olsun. o aşağılık kocanı affetmeyi düşünmezsin inşallah. dünyanın çivisi çıktı. millet sapıttı yemin ediyorum ya.:47:

İnanamıyorum ya en yakın dediğin kuzen nasıl böyle bişeyi yapar.....zaman öyle kötü olmuşki insan kimseye güvenmiyor....

En yakın arkadaşlarınızla bile eşinizle aynı ortamda bulunmıcaksınız demekki........içler acısı bi durum.üstelik hamilesiniz içim yandı resmen....
peki siz aynı ortamdayken bunların tavırlarından kuzeninizin konuşmalarından hiç çakmadınızmı?

İnanın o kadar safmışım ki hiçbir şey anlamadım.. Zaten kuzenimle aramıza uzak mesafe var nasıl buluşmuşlar nasıl yapmışlar.. Of beynim yandı.. Öyle büyük bir üzüntü içerisindeyim ki.. Boşansam bebeğim babasız büyüyecek.. Kuzenimle ve eşimle hiç aynı ortamda bulunmadık düğün, cemiyet vs.. İnanın hiç anlamadım nasıl renk vermediler şaşıyorum..

Merhaba arkadaşlar.. Biraz uzun olacak anlatacaklarım ama dinlemenizi istiyorum..
Benim bir kuzenim var.. Çocukluğumuzdan beri çok iyi anlaşırız beraber büyüdük kardeş gibiyiz hatta öteydik.. Ben 2007 yılında bir sevgili buldum çok aşıktım hatta ben açıldım ve karşılık buldum çok mutlu oldum 2009 yılında da evlendik.. Eşimi ilk kuzenimle tanıştırdım kuzenim de bana göre daha uzun boylu ve doğal kızıl saçlı çilli çok çok güzel alımlı bir kadın.. Neyse..

Eşim son 1 yıldır çok tuhaf davranışlar gösteriyordu anlamıyordum ilk başta evlilik telaşıdır, hayattır vs derken geçiştiriyordum. Fazla safmışım sanırım.. Cinsel birlikteliğimiz 1 2 kere anca olmuştur ki hamileyim zaten şuan bebek bekliyoruz.. Son 6 7 aydır özellikle telefonunu, kullandığı tablet bilgisayarı saklamaya başladı benden.. Bense umursamıyordum şifresini öğrenmek mesajlarını okumak gibi bir gafletim olmamıştı.. Geçen gün eve geldim geldiğim gibi koltuğa attım kendimi doktor kontrolü alışveriş derken yorulmuştum.. Sehpanın orda bir bileklik gördüm yere düşmüştü.. Aldım inceledim mavi taşlı çok güzel bir bileklik.. Geçen gün geldiğince kuzenimin bileğinde de aynısından görmüştüm hatta eşime söylemiştim çok güzel bir bileklikti diye.. Eşime sordum eve gelince bu bileklik nedir diye "geçen sen çok beğenmiştin kuzeninde vardı ya geçen gün aynısından buldum aldım sana" dedi.. çok sevindim salak gibi allah kahretsin bileğime de taktım ama hala aklımdan kötü bir düşünce geçmiyor.. Bugün işe giderken allah tarafından tablet bilgisayarını açık unutmuş oda da bırakıp gitmiş.. Ben de sabah mesaj sesiyle uyandım şeytan dürttü facebookunu ve maillerini karıştırdım.. Mail kontrolünden temiz geçti sadece iş görüşmeleri vardı.. Ama facebooktaki bir isim kahretti beni.. Kuzenimle tam 1 yıldır aşklı meşkli konuşmaları varmış.. En son konuşmalarında evime gelmiş sevişmişler ve bilekliğini nereye çıkarttığını unuttuğunu ve "şeyma görmeden o bilekliği bul ve bana ver" dediğini okudum.. Sürekli otellerde evlerinde ve hatta bizim evimizde buluşmuşlar.. Kızlar inanın o kdar köüyüm ki yazacak halim kalmadı.. Eşim hala eve gelmedi ve o.. En yakın arkadaşım kuzenim dediğim insan.. Tam 2 yıldan beri aldatılmışım.. Bu aşağılık adamdan bebek bekliyorum bir de.. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin inanın yataktan çıkamadım sabahtan beri ağlamaktan helak oldum..

okurken bile o kadar kötü oldum kiii sen bizzat yasamıssın rabbim sabır versin..başka kadın olsa belki bu kadar acı çekmezdin ama insanın en yakını kuzeenii..bu devirde kime güveen olur ki?o kuzenin olacak yaratıka hiçbişeyden haberin yokmus gibii çağır eve tüm hıncını cıkar..bi nevi rahatlarsın belki..inan cok üzüldüm allah sabır versin acını dindirsin:50:ayrılmak sanırım en iyisi..ama ayrılma gibi bi fikrin varsa da mahkemede aldattığını bildir mutlaka.

İnanın o kadar safmışım ki hiçbir şey anlamadım.. Zaten kuzenimle aramıza uzak mesafe var nasıl buluşmuşlar nasıl yapmışlar.. Of beynim yandı.. Öyle büyük bir üzüntü içerisindeyim ki.. Boşansam bebeğim babasız büyüyecek.. Kuzenimle ve eşimle hiç aynı ortamda bulunmadık düğün, cemiyet vs.. İnanın hiç anlamadım nasıl renk vermediler şaşıyorum..

yani affetmeyi düşünüyorsun.. bari ikisini bir güzel rezil edip, kafalarını gözlerini patlat. ben senden daha çok sinirlendim. nasıl sakin sakin oturuyorsun?:44:

Yuh diyorum pes diyorum Allah böylelerinin belalarını versin diyorum canım çok üzüzldüm geçmiş olsun demenin faydası yok geçmez ama insan hiçmi şüphelenmez 2 yıldır niye kendini bu duruma düşürdün en güvendiğin iki insanda karaktersizmiş bitir ilişkini ikisiylede

Tabikide bitireceksinnnnnn.....esini bu yaptiklarina ragmen seviyormusunnnn....cocukkkk olabilir.ama bu asla affedilir degilll...ailene anlat.onun ailesinede....kiza zina davasi ac.yuvanni dagittigi icinn.adami da siktir ettt...

bastan beri sizi hic sevmemis demekki
de ne diye evlenmis acaba?
Bunun bir affetmesi olamaz bence
bosanin,en buyuk ceza olacak ona,cocugundan ayri yasamak!!
ve butun aileyede anlat o kuzeni
ben oyle yapar ikisinide rezil ederdim..

Ayrılırkende o adamın donuna kadar al tazminat davasıda aç süründür yani ama sakın ola affetme hatasını yapma çocuğun babasız büyür belki ama karaktersiz bi babayla büyümesinden iyidir

Vallahi kalbim daraldi.yoruldum okurken.napicam diyorsun.cok basit.o yazismalari kaydediyorsun.esini takibe
aliyorsun,birlikte olduklari an basip resim cekiyor mahkemede donuna kadar aliyorsun.bebegini dusun guclu ol.niye hamile kaldim diye dusunme.o bebek senin yasama sebebin olacak.onun kokusu varlgi dayanma gucu verecek.rabbim yardimcin olsun.

of çok kötü bir durum keşke daha önceden öğrenseydiniz en azından bebek yokken daha iyi karar alırdınız .
Alllah yardımcınız olsun
Hani sanal aldatma olsa yada sade mesajlaşma falan olsa belki der insan ama

Asla affetmeyeceğim asla.. Sakin değilim ellerim titriyor yüzüm gözüm şişti ve karnım burnumda nasıl hıncımı çıkartıcam onlardan.. Boşanacağım.. Yanlış anlamışımdır diye 8 9 kez okudum mesajlarını.. En sarsıcı tarafı da " o şeyma olacak karıyı ne zaman atacaksın başımızdan" lafı oldu kuzenimin.. NEdir bu evli erkek cazipliği anlamıyorum.. Kuzenimi aramayı bile düşündüm ama cesaret edemedim.. Eşim de cevap vermiyor onunla buluşmuştur kesin..

canım şu an ne düşünüyorsun bilmiyorum sonunda her şey olabilir, ayrılabilirsin affedebilirsin de ama ltfen hemen o konuşmaların fotoğrafını çek ya da screen shot'ını al ve eşinin bilmediği bir mail adresin varsa ona at. onlar orada kalsın. eşinin bilmediği bir mail adresin yoksa hemen al. ve bu işleri yaparken bilgisayar ya da tablet geçmişini silmeyi unutma. şu an çok yeni herşey ve şoktasın biliyorum ama bu dediklerim senin adına önemli. aileni ve belki de mahkemeyi inandırman gerekebilir...

bir kere aldatan yine aldatır gibi geliyor bana allah kolaylıklar versin..ayrılın demekten başka yol görünmüyor..

Bebeginin babasiz buyumesi kotu.ama serefsiz bir babayla buyumesi daha kotu degil miii.sen birdahabaakabilecekmisin onun gozlerine.onunla yatabilecekmisin.sarilacakmisin.tutacakmisin ellerini..hayirr.bitir gitsin.

Asla affetmeyeceğim asla.. Sakin değilim ellerim titriyor yüzüm gözüm şişti ve karnım burnumda nasıl hıncımı çıkartıcam onlardan.. Boşanacağım.. Yanlış anlamışımdır diye 8 9 kez okudum mesajlarını.. En sarsıcı tarafı da " o şeyma olacak karıyı ne zaman atacaksın başımızdan" lafı oldu kuzenimin.. NEdir bu evli erkek cazipliği anlamıyorum.. Kuzenimi aramayı bile düşündüm ama cesaret edemedim.. Eşim de cevap vermiyor onunla buluşmuştur kesin..

ayyyyyy allah aşkına gebert şunları:47::47: hemen yazışmaların çıktısını yada ekran görüntüsünü al. alçak kocanı da ahlaksız kuzenini de tüm dünyaya rezil et. anneni aradın mı?

Bütün delilleri aldım en başından olan konuşmaları vs bana iş seyahatine gidiyorum deyip onunla tatile çıktıklarını.. Benimle balayı haricinde tatile bile çıkmadı ki o.. Çok seviyordum onu.. Çok.. Çünkü platonik başladı karşılıklı sevgiye dönüşmüştü.. Yani öyle sanmışım en azından.. Allahım.. Bebeğim dayanma gücü verecek bana inşallah.. Teyzemi arayıp anlatasım mesajları gösteresim var ama annem bile bilmiyor daha..

Allah sabır versin canım okurken çok üzüldüm. ..affetsen bi dert affetmesen ayrı bi dert. ..çok iyi düşün canım hamilesin. .ama çocuk var diye bosanmayanlar daha sonra evliliği daha beter oluyor ve eninde sonunda bosaniyorlar...kuzenin de nasıl bir insanmis öyle? ? Aslında bosanip çocuğu hiç göstermemek var da..çocuğa yazık. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hemen aileni ara gelsinler ve durumu görsünler ve seni alıp götürsünler o evde daha fazla durma sakın...

Back
X