annem de aynı eziyetleri gördü, o da susuyor malesef. orda çalışmak zorundayım yoksa kime sinirlenince patlıcak ki, başka yere gitmemi istemez. bnm himaye altımda duracaksın der, konuştuğum kişiden tutun yediğim yemeğe kadar karışır.anneniz ne diyor peki bu duruma? çok zor, çok acı.. orda çalışmak zorunda mısınız? diplomanız olduğuna göre başka işler de yapabilrisniz. ayrıca çok üzüldüm adınıza.
evet herkese karşı öyle. Allah’a şükür son 1 yıldır annemle yaşıyorum o başka evde.. başka işte çalışamam malesefBaşka bir iş bulup ayrı eve çıkma şansınız yok mu? Tek çocuk musunuz? Annene varsa kardeşlerine karşı da aynı mı?
çünkü işi gücü para para paraBunları neden yapıyor
Neden paragöz olduğunuzu ölmesini beklediğinizi düşünüyor?
keşke... her şeye kılıf uydurur. başka yere gidip çalışsam ne işin var orda der. ofiste bile kameralardan beni izlerNe dengesiz bi baba(!), sizin adınıza çok üzüldüm bence orda çalışmayı acilen bırakın.
zaten ayrı yaşıyoruz ama sürekli takipte, bilmiyorum ben pek konuşmuyorum kendisiyle. zaten benle konuşurken yüzüme bile bakmazSizinle iftihar etmesi gerekirken bir de sürekli aşağılayan bir baba... yaşın çok genç daha, başka bir iş bakmayı- babandan uzak yaşamayı vs düşünmüyor musun? Onun yanında çalışmak zorunluluğun varmı?
zaten ondan uzaklaşmak için yurtdısında aylardır iş arıyorum, bu seferde kalkıp diyor senin amacın gezmek.. bugün bi sınava girmek için beni zorladı, ofiste uzman yapacakmış.. sınava 1 ay kaldı 800 sayfalık kitap. hem diyor kazan hem diyor sen salaksın yapamazsın.O zaman başka yerde iş bulacaksınız
Hayatınızı elinize almazsanız bu böyle devam eder
Onu mu takacaksınız bazı insanların anne baba olsa da bu insan size zarar veriyorsa kafanızda yer etmesıne izin vermeyınzaten ondan uzaklaşmak için yurtdısında aylardır iş arıyorum, bu seferde kalkıp diyor senin amacın gezmek.. bugün bi sınava girmek için beni zorladı, ofiste uzman yapacakmış.. sınava 1 ay kaldı 800 sayfalık kitap. hem diyor kazan hem diyor sen salaksın yapamazsın.
normalde üniversitede hoca olacaktım ama beni kendi ofiste zorlan tutuyor. hatta insanlar babandan torpil var heryere girersin diyor ama kendi inadına yaomıyorNeden başka iş bulmuyorsn
Torpilsiz hucbi yere giremiyo musun onun yardımı olmadannormalde üniversitede hoca olacaktım ama beni kendi ofiste zorlan tutuyor. hatta insanlar babandan torpil var heryere girersin diyor ama kendi inadına yaomıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?