- 1 Şubat 2020
- 82
- 89
- 38
- 32
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.441
İnşallahHadi inşallah canım çift çizgiyi görürsün
Aa ilk kez duydum. Sanırım bizde yokKızlar ailelerinizde çocuğu olmayan olsada tedaviyle falan olan var mı genetik geçişliymişde
Bende yeni duydum da canım merak ettim bizde de olmayan değilde geç olan var 2 senden sonra 3 senden 4 seneden sonra gibiAa ilk kez duydum. Sanırım bizde yok
Her gün yeni bir şey öğreniyoruzKızlar ailelerinizde çocuğu olmayan olsada tedaviyle falan olan var mı genetik geçişliymişde
Bizde de geç olanlar var ama ben onların hep öyle tercih ettiklerini düşünmüştüm. Kimsenin içini bilemediğimiz için.Bende yeni duydum da canım merak ettim bizde de olmayan değilde geç olan var 2 senden sonra 3 senden 4 seneden sonra gibi
Canım beni bi korku sardı tamamen olmayacakmış gibi. Araştırmayım diyorum araştırıyorum takmayım umursamayım diyorum nereye kadar takmayacağım benimle evlenenler 2.ye hamileBizde de geç olanlar var ama ben onların hep öyle tercih ettiklerini düşünmüştüm. Kimsenin içini bilemediğimiz için.
Haklısın insan kafaya takıyor istemeden. Birde şimdi tamamen evde olunca insan daha fazla sarıyor. Bende çok bunaldım artık.Canım beni bi korku sardı tamamen olmayacakmış gibi. Araştırmayım diyorum araştırıyorum takmayım umursamayım diyorum nereye kadar takmayacağım benimle evlenenler 2.ye hamile
Benim annemi de eşimin annesinin de 5 yıl olmamış. Ama çok erken yaşta evlenmişler 14 yaslarinda hatta eşimin annedinin 7 sene olmamışKızlar ailelerinizde çocuğu olmayan olsada tedaviyle falan olan var mı genetik geçişliymişde
Canım 14 yaş çocuk yani olmamamış olması normal. Vücut kendini hazır bile hissetmemiş olabilirBenim annemi de eşimin annesinin de 5 yıl olmamış. Ama çok erken yaşta evlenmişler 14 yaslarinda hatta eşimin annedinin 7 sene olmamış
Öyle canım bunaldım üzülüyorum sıkılıyorum Allah yardımcımız olsunHaklısın insan kafaya takıyor istemeden. Birde şimdi tamamen evde olunca insan daha fazla sarıyor. Bende çok bunaldım artık.
Amin canım rabbim şu mübarek günde duysun sesimiziÖyle canım bunaldım üzülüyorum sıkılıyorum Allah yardımcımız olsun
Evet canım yaşları küçükmüş doğru. Mesela babaanneme soruyorum kimse sana bişey demiyormuydu çocuğun yok diye diyorum o zman da soruyorlardı ama önceden iş yapmak vardı iş çoktu ondan düşmüyorlardı üstüne diyorBenim annemi de eşimin annesinin de 5 yıl olmamış. Ama çok erken yaşta evlenmişler 14 yaslarinda hatta eşimin annedinin 7 sene olmamış
Canım yaşın kaçtı senin vitaminim düşük heralde bu ara herşeyi unutuyorumAmin canım rabbim şu mübarek günde duysun sesimizi
32 canımCanım yaşın kaçtı senin vitaminim düşük heralde bu ara herşeyi unutuyorum
32 canım
[/QUO
Annem benim memelerim bile yoktu sonradan büyüdü demistiEvet canım yaşları küçükmüş doğru. Mesela babaanneme soruyorum kimse sana bişey demiyormuydu çocuğun yok diye diyorum o zman da soruyorlardı ama önceden iş yapmak vardı iş çoktu ondan düşmüyorlardı üstüne diyor
Anladım canım32 canım
Babannemin 7 yıl sonra olmuş eşimin ablalarininda 4 yıl sonraKızlar ailelerinizde çocuğu olmayan olsada tedaviyle falan olan var mı genetik geçişliymişde
Annemin ve halamın hemen olmuş ama Allah im inşallah babanneme cekmemisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?