Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde de geç olanlar var ama ben onların hep öyle tercih ettiklerini düşünmüştüm. Kimsenin içini bilemediğimiz için.
Canım beni bi korku sardı tamamen olmayacakmış gibi. Araştırmayım diyorum araştırıyorum takmayım umursamayım diyorum nereye kadar takmayacağım benimle evlenenler 2.ye hamile

Canım beni bi korku sardı tamamen olmayacakmış gibi. Araştırmayım diyorum araştırıyorum takmayım umursamayım diyorum nereye kadar takmayacağım benimle evlenenler 2.ye hamile
Haklısın insan kafaya takıyor istemeden. Birde şimdi tamamen evde olunca insan daha fazla sarıyor. Bende çok bunaldım artık.

Benim annemi de eşimin annesinin de 5 yıl olmamış. Ama çok erken yaşta evlenmişler 14 yaslarinda hatta eşimin annedinin 7 sene olmamış
Evet canım yaşları küçükmüş doğru. Mesela babaanneme soruyorum kimse sana bişey demiyormuydu çocuğun yok diye diyorum o zman da soruyorlardı ama önceden iş yapmak vardı iş çoktu ondan düşmüyorlardı üstüne diyor

Annemin ve halamın hemen olmuş ama Allah im inşallah babanneme cekmemisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…