Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bi arkadaşım folik asit kullandı ve o ay hamile kaldı. Bende başladım 7 aydır uğraşıyoruz her ay tüm hamilelik belirtilerini hissediyorum ama olmuyor. Hormon testleri yaptırdık hiç problem yok. Vitamin değerlerim düşüktü b12 magnezyum. Bu ay onları yükselttik ve folik asit içtim. Hastalığım 28 nisanda bitti ve o günden beri durmadık doktorum ara vermeyin dedi biterbitmez başlayın ve regl günlerini dahil ederek 15. Güne kadar devam edin dedi (regliniz 5 gün sürüyorsa 6. Günde başlayıp 6dan sonra 7,8.... ilerleyerek 15 gün)15. Gün 7 mayıstı. bu ay ilk defa su gibi akıntı geldi ve hep uyuyorum sürekli daralıyorum geçen hafta hiç Bşy yiyemeyen midem bulanıyordu bu haftada açım hep. Ve alt karında şişkinlik var, gazım var, kasıklarımda batma var en şiddetli batmayı bi kaç gün önce yürürken yaşadım. Ama bu kadar erken belirti olur mu? Bilmiyorum sürekli düşünmekten kafayı yedim

Hadi inşallah canım çift çizgiyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…