- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.421
İnşallah kuzum bizde anne olur anneler günümüzü kutlarız Rabbim o günleri göstersin inşallahAyy olsa bebeklerimiz keşke Allah büyük inşallah bizlere de nadip eder
İnşallah canım bugün takviyeler aldım yarında soğan kürüne basliycamİnşallah kuzum bizde anne olur anneler günümüzü kutlarız Rabbim o günleri göstersin inşallah
Hadi inşallah şifa olur canım Allah im bu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürsünİnşallah canım bugün takviyeler aldım yarında soğan kürüne basliycam
Amin aminHadi inşallah şifa olur canım Allah im bu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürsün
İyi geceler ortalığı tparliyip uyuyacağım canım Allah rahatlık versinHadi inşallah şifa olur canım Allah im bu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürsün
Günaydın canımGünaydın kizlarr
Hadi inşallah canım çift çizgiyi görürsünMerhabalar bi arkadaşım folik asit kullandı ve o ay hamile kaldı. Bende başladım 7 aydır uğraşıyoruz her ay tüm hamilelik belirtilerini hissediyorum ama olmuyor. Hormon testleri yaptırdık hiç problem yok. Vitamin değerlerim düşüktü b12 magnezyum. Bu ay onları yükselttik ve folik asit içtim. Hastalığım 28 nisanda bitti ve o günden beri durmadıkdoktorum ara vermeyin dedi biterbitmez başlayın ve regl günlerini dahil ederek 15. Güne kadar devam edin dedi (regliniz 5 gün sürüyorsa 6. Günde başlayıp 6dan sonra 7,8.... ilerleyerek 15 gün)15. Gün 7 mayıstı. bu ay ilk defa su gibi akıntı geldi ve hep uyuyorum sürekli daralıyorum geçen hafta hiç Bşy yiyemeyen midem bulanıyordu bu haftada açım hep. Ve alt karında şişkinlik var, gazım var, kasıklarımda batma var en şiddetli batmayı bi kaç gün önce yürürken yaşadım. Ama bu kadar erken belirti olur mu? Bilmiyorum sürekli düşünmekten kafayı yedim
Nabiyosun tatlımGünaydın canım
Oh şifa olsun bende birazdan yapicam soğan suyumuNepiyosunuz kızlar soğan suyu içtim bugün esimede karışım yaptım onu yedirdim
AminOh şifa olsun bende birazdan yapicam soğan suyumu
Evet canımAminöğlen ve akşam mi iciyosun
Ben de sabah öğlen icecem esim çok rahatsız oluyo soğan kokusundan ama içmem için de bazen o hazirliyodu bana ben çalışırken bı ara yaptım ama verimli olmadı hiç çünkü günde bir kez icebiliyodumEvet canım
İyiyim tatlım kitap okuyorum sen napıosunNabiyosun tatlım
Hayırlara vesile olsun canım inşallah gerçek olur rüyanKızlar rüyamda çift çizgi gördüm inanmadım5 kez test yaptımrüyamda bile inanmıyorum artık
İnşallah canım.Hayırlara vesile olsun canım inşallah gerçek olur rüyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?