- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.461
Rabbim bizlere tez zamanda saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBabannemin 7 yıl sonra olmuş eşimin ablalarininda 4 yıl sonra
Amin inşallah canım kafama taktım şimdi gerçi benim babannemde 14 yaşında evlenmiş çünkü 21 yaşında anne olmuşRabbim bizlere tez zamanda saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Doğrudur canım da neyse ona kafanı takma olmuş sonuçtaBabannemin 7 yıl sonra olmuş eşimin ablalarininda 4 yıl sonra
Takmadigim bir gün yok canım artık iyice canım aciyorDoğrudur canım da neyse ona kafanı takma olmuş sonuçta
Amin inşallah canım kafama taktım şimdi gerçi benim babannemde 14 yaşında evlenmiş çünkü 21 yaşında anne olmuş
[/QUOTE canım annem hiç kimse demiyodu niye çocuğun olmuyo diye ben de çocuktum çok farkında değildim diyor sonra kendiliğinden oldu dedisonradan 6 çocuk yapmış 6 kardeşimiz çok şükür rabbime
Amin inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımNe güzel canım ya darısı başımıza en az 3 tane istiyorum
İnşallah hepimizin canım soğan kürü nasıl. Gidiyor alıştın mi tadinaAmin inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
Tadı sorun değil ama şişkinlik yapiyo bende birde koyu renk akıntı yaptı bende senin nasıl gidiyo peki akintn oluyomu canımİnşallah hepimizin canım soğan kürü nasıl. Gidiyor alıştın mi tadina
Günaydın canımGünaydınlarrr. Güzel anne adayları inşallah seneye bebişlerimizle anneler günü kutlarız. Anneler gününüz kutlu olsun
Günaydın canımGünaydınlarrr. Güzel anne adayları inşallah seneye bebişlerimizle anneler günü kutlarız. Anneler gününüz kutlu olsun
İnşallah Allah nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar tez zamanda sana aminBütün annelerin anne adaylarının anne olmak isteyenlerin anneler günü kutlu olsunbenimde tam 6 sene bitti 7. Senemizdeyiz. anne olmayı bekliyorum rabbim hepimize Nasib eder inşallah
Amin inşallah canım hepimizin anneler günü kutlu olsunGünaydınlarrr. Güzel anne adayları inşallah seneye bebişlerimizle anneler günü kutlarız. Anneler gününüz kutlu olsun
İnşAllah canım senin de anneler günün kutlu olsun olsunGünaydınlarrr. Güzel anne adayları inşallah seneye bebişlerimizle anneler günü kutlarız. Anneler gününüz kutlu olsun
Ben burdayım canımKızlar nerelerdesiniz çok sessiz burası bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?