- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.581
Oh ne güzel benim eşim hiç anlamaz temizlikten temizleyim derken iyice batırır
Canım benim güzel günler yakın inşallah hep dua ediyorum hepimize Allah im kabul etsinAğzından bal damlıyor
AminCanım benim güzel günler yakın inşallah hep dua ediyorum hepimize Allah im kabul etsin
Ay ne güzel olsun canı isteyince yapsın yeter ki benim ki halı yıkar perde takar o kadarBenim eşim mutfağı süper temizler parlar her yer .ama canı isteyince yapar
İyi ki tanıştık vallahi sizle burda kendimi o kadar rahat ve iyi hissediyorum kiAminbende sürekli hepimiz içşn dua ediyorum okuyorum
Oda iyi hiç yoktanAy ne güzel olsun canı isteyince yapsın yeter ki benim ki halı yıkar perde takar o kadar
Olsun ara sırada olsa yapsınlarBenim eşim mutfağı süper temizler parlar her yer .ama canı isteyince yapar
Bende öyle sizden başka kimseyle dertleşemiyorum. Dert ortağı oldunuz banaİyi ki tanıştık vallahi sizle burda kendimi o kadar rahat ve iyi hissediyorum ki
Öyle vallahi kıyamıyorum işte çok yoruluyor zaten ben hep evdeyim kendim halletmeye çalışıyorum herşeyiOda iyi hiç yoktan
Kız halı yıkıyormuş ya daha ne yapsınAy ne güzel olsun canı isteyince yapsın yeter ki benim ki halı yıkar perde takar o kadar
En iyi biz anlıyoruz birbirimizi.Bende öyle sizden başka kimseyle dertleşemiyorum. Dert ortağı oldunuz bana
Sen adet oldun mu
O sayılmaz ama bence zaten halıları yıkamak erkek işi biz kadınların gücü ne kadar 55 kiloyum ne olur benim halı yıkamamdanKız halı yıkıyormuş ya daha ne yapsınen zoru ve en yorucusu bence
Doğru söylüyorsun. Yıkamacıda yıkayanlarda hep erkekO sayılmaz ama bence zaten halıları yıkamak erkek işi biz kadınların gücü ne kadar 55 kiloyum ne olur benim halı yıkamamdan
Lekelenme yaşadım canım bayramdan sonra doktora gidicemSen adet oldun mu
Aminbende sürekli hepimiz içşn dua ediyorum okuyorum
İnanın bende her du efisimde hepiniz icin dua ediyorum kendim için evlat dilediğim de sizler hepiniz için de aynı dua ediyorum
Tabi canımDoğru söylüyorsun. Yıkamacıda yıkayanlarda hep erkek
Soğan küründen sonra belki sökülürLekelenme yaşadım canım bayramdan sonra doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?