- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.541
Canım ben mucize222 arkadaşımıza yazacaktım
Kuzum benim eşim vardiyeli çalışıyor okullar açıkken inan eşimi gece vardiyesindeyken sadece günde iki saat goruyodum yemek çay derken ise gidiyodu ha bide eşimin yeğeni bende kaliyo üni öğrencisi yani hiç fırsatımız olmuyodu yumurtlama dönemi genelde boşa gitti annem bendeydi 3 gün önce gitti hayırlısı artık verecek olan Rabbim bir vesile oldururBu aya kadar eşimde öyleydi. Bu ay istemiyo sanki tabi oruç onunda etkisi olabilir. İftardan sonra hali olmuyo
Tm canım o zaman aşılamaya geçebilirsin 2 kere yaptırdım bn çok basit bir islemCanım ben rahim filmi çektirdim zaten
Hadi inşallah canım bende bu ay içecektim doktora gidince içmedim kan sulandırıcı verdi ağrı kesici bile içemiyorum onu kullanirkenCanım çocuk için içiyorum hazır evdeyken düzenli yapayım kürü inşallah vesile olur
Amin kuzumKuzum benim eşim vardiyeli çalışıyor okullar açıkken inan eşimi gece vardiyesindeyken sadece günde iki saat goruyodum yemek çay derken ise gidiyodu ha bide eşimin yeğeni bende kaliyo üni öğrencisi yani hiç fırsatımız olmuyodu yumurtlama dönemi genelde boşa gitti annem bendeydi 3 gün önce gitti hayırlısı artık verecek olan Rabbim bir vesile oldurur
Ay inşallah canım bende bilmiyordum kayınvalidem söyledi bardak çekme gibi diye zararı olmaz diye düşündüm
Bencede zararı olmaz canım görümcende işe yaramış mı acaba.Ay inşallah canım bende bilmiyordum kayınvalidem söyledi bardak çekme gibi diye zararı olmaz diye düşündüm
Basittir canım da inşallah olurTm canım o zaman aşılamaya geçebilirsin 2 kere yaptırdım bn çok basit bir islem
Ben burdayım canımKızlar nerdesiniz
Nasılsın canımBen burdayım canım
Sağol canım iyiyiz biz.bizde okumuyoruz şuan merak etme okumak isteyen okusun dedik. Allah bir an önce şifa versin babana. Annenle sana da güç versin canım.Kızlar nasılsınız en son okuyacağım arkadaşımı not almıştım ona okuyacağım ikinci turu da dönüp sonrasına söz veremicem yoğun geçiyor kendi Hatim cüzlerime bile vakit ayıramıyorum isterseniz dua listesinden çıkarın ben haber veririm size. Babam aynı bi değişiklik yok dua bekliyorum. Sizler nasılsınız neler var neler yok
Amiinnn ALLAH RAZI OLSUN Sağ ol canım benimSağol canım iyiyiz biz.bizde okumuyoruz şuan merak etme okumak isteyen okusun dedik. Allah bir an önce şifa versin babana. Annenle sana da güç versin canım.Dualarım seninle hepiniz için dua ediyorum canım.
Sağol canım bende iyiyimİyyim canım çok şükür sen nasılsın
Yok kuzum bizde bıraktık zaten karışıyor diye dikkat et kendine dualarımız seninle canım benimKızlar nasılsınız en son okuyacağım arkadaşımı not almıştım ona okuyacağım ikinci turu da dönüp sonrasına söz veremicem yoğun geçiyor kendi Hatim cüzlerime bile vakit ayıramıyorum isterseniz dua listesinden çıkarın ben haber veririm size. Babam aynı bi değişiklik yok dua bekliyorum. Sizler nasılsınız neler var neler yok
Evet bende pek giremiyorum kayinvalideme gidip geliyor bir yandan da evi topluyorum hiç zamanım olmuyor birde bayram temizliği başlayacak haftaya bu sıralar beni affedinBu aralar bizim bura çok sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?