Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu aya kadar eşimde öyleydi. Bu ay istemiyo sanki tabi oruç onunda etkisi olabilir. İftardan sonra hali olmuyo
Kuzum benim eşim vardiyeli çalışıyor okullar açıkken inan eşimi gece vardiyesindeyken sadece günde iki saat goruyodum yemek çay derken ise gidiyodu ha bide eşimin yeğeni bende kaliyo üni öğrencisi yani hiç fırsatımız olmuyodu yumurtlama dönemi genelde boşa gitti annem bendeydi 3 gün önce gitti hayırlısı artık verecek olan Rabbim bir vesile oldurur

Amin kuzum Elbet bu gecikmeninde vardır bir hayırı kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum

Kızlar nasılsınız en son okuyacağım arkadaşımı not almıştım ona okuyacağım ikinci turu da dönüp sonrasına söz veremicem yoğun geçiyor kendi Hatim cüzlerime bile vakit ayıramıyorum isterseniz dua listesinden çıkarın ben haber veririm size. Babam aynı bi değişiklik yok dua bekliyorum. Sizler nasılsınız neler var neler yok

Sağol canım iyiyiz biz.bizde okumuyoruz şuan merak etme okumak isteyen okusun dedik. Allah bir an önce şifa versin babana. Annenle sana da güç versin canım. Dualarım seninle hepiniz için dua ediyorum canım.

Sağol canım iyiyiz biz.bizde okumuyoruz şuan merak etme okumak isteyen okusun dedik. Allah bir an önce şifa versin babana. Annenle sana da güç versin canım. Dualarım seninle hepiniz için dua ediyorum canım.
Amiinnn ALLAH RAZI OLSUN Sağ ol canım benim

Yok kuzum bizde bıraktık zaten karışıyor diye dikkat et kendine dualarımız seninle canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…