- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.601
İnşallah aminİnşallah dualarımız kabul olur
İlk defa böyle oluyorum neden oldum anlamadım hicSoğan küründen sonra belki sökülür
Canım şimdiden kolay gelsin ben çok yoruldum yaKarantinada bol bol vakit oluyor canımbende haftaya yıkamayı düşünüyorum perdeleri. Hem bahar hem bayram temizliği olcak bu sene
Evet canım bayram yakınlaştıda aman bayramın bi tadı tuzu olmaz gelmek yok gitmek yok sıkıntıBayram yakinladi
Aynen öyle insan el öpmeye korkacakEvet canım bayram yakınlaştıda aman bayramın bi tadı tuzu olmaz gelmek yok gitmek yok sıkıntı
Burdayım hemen geldim
Denemedim ama faydasını duydum canım hatta bende düşünüyorum almayıKızlar hiç yaki denediniz mi
Mevsimsel ya da stres olabilir canım. Kafaya çok takıyoruz.İlk defa böyle oluyorum neden oldum anlamadım hic
Yok canım işe yarıyo muymuşKızlar hiç yaki denediniz mi
Ben yakı yaptırdım canım 3 gün kaldı sonra aldımKızlar hiç yaki denediniz mi
Bende ona yorüyorum ama gidicem doktora randavu alıp bir baktirayimMevsimsel ya da stres olabilir canım. Kafaya çok takıyoruz.
Ayağımdan eksik olmaz hele kışın çorap cetik terlik üçlüsüne bayılırımKızlar benden size tavsiye ayaklarınız hep sıcak olsun ben yapamıyorum ama siz yapın evin içinde çorapla patikle gezmeyi sevmiyorum
Aynen öyle devam et canım güzelAyağımdan eksik olmaz hele kışın çorap cetik terlik üçlüsüne bayılırım
Alıştır sende ama kendini kuzum ayaklar onemliAynen öyle devam et canım güzel
Benim ayaklarım yaz kış buz gibi olurKızlar benden size tavsiye ayaklarınız hep sıcak olsun ben yapamıyorum ama siz yapın evin içinde çorapla patikle gezmeyi sevmiyorum
Ya sevmiyorum hele yazın çorap asla giymemAlıştır sende ama kendini kuzum ayaklar onemli
Aynı ben aynıBenim ayaklarım yaz kış buz gibi olur
Bende yazın çorap giyemem kışında terlik giyemem 5dk dan sonra unutuyorumYa sevmiyorum hele yazın çorap asla giymem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?