- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.561
Allah iyilik versin canımmSağol canım bende iyiyim
Inşallah canimBasittir canım da inşallah olur
Evet yaptım ama hep yapıyorum eşim temizlik hastası oldun iyice sen diyor
Olsun canım girebildikçe gelirsin[E="Mucizemm222, post: 63789203, member: 928201"]
Evet bende pek giremiyorum kayinvalideme gidip geliyor bir yandan da evi topluyorum hiç zamanım olmuyor birde bayram temizliği başlayacak haftaya bu sıralar beni affedin❤
Bizde haftaya yaparız eşimle temizlik. Evde nasıl olsa yardım ederEvet yaptım ama hep yapıyorum eşim temizlik hastası oldun iyice sen diyor
Bende evin bütün camların balkon kapılarını hepsini sildim salonunu duvarlarında tmizledim dil kose bitti salon çok yoruldumBizde haftaya yaparız eşimle temizlik. Evde nasıl olsa yardım edermutfak banyo bitti mi gerisi kolay
Ellerine sağlık canım. Keşke bir kaç güne yaysaydın yormasaydın kendini.Bende evin bütün camların balkon kapılarını hepsini sildim salonunu duvarlarında tmizledim dil kose bitti salon çok yoruldum
Sağol canım Öyle yapacaktim ama yine tutamadim kendimi kalan yerleri öyle yapcam yarın da banyoyu dip köşe temizliycem zaten yumurtlama döneminde gircen işleri bitrnem lazımEllerine sağlık canım. Keşke bir kaç güne yaysaydın yormasaydın kendini.
Bende regl zamanı banyoların fayanslarını sildim sonra belki silemem diye düşünmüştümSağol canım Öyle yapacaktim ama yine tutamadim kendimi kalan yerleri öyle yapcam yarın da banyoyu dip köşe temizliycem zaten yumurtlama döneminde gircen işleri bitrnem lazım
Karantinada bol bol vakit oluyor canımBende dün evin bütün perdelerini yıkadım penceleri kapıları sildimbu ara herkes temizlik yapmış
Oh ne güzel benim eşim hiç anlamaz temizlikten temizleyim derken iyice batırırBizde haftaya yaparız eşimle temizlik. Evde nasıl olsa yardım edermutfak banyo bitti mi gerisi kolay
Bayram yakinladiBende dün evin bütün perdelerini yıkadım penceleri kapıları sildimbu ara herkes temizlik yapmış
Aynen canım temizlik yapmak iyi geliyor yoksa otur otur nereye kadarKarantinada bol bol vakit oluyor canımbende haftaya yıkamayı düşünüyorum perdeleri. Hem bahar hem bayram temizliği olcak bu sene
2 aydır evi eşim süpürüyorOh ne güzel benim eşim hiç anlamaz temizlikten temizleyim derken iyice batırır
Terapi gibiAynen canım temizlik yapmak iyi geliyor yoksa otur otur nereye kadar
Aman aman maşallah hep böyle olun ne güzel bebiş gelincede zorluk cekmezsin2 aydır evi eşim süpürüyorbende çalıştığım için (son 6 aydır evdeyim) alışkın eşim hep yardım ederdi zaten yoksa bana hafta sonu kalmıyordu. Vakit geçiremiyorduk birlikte
Ağzından bal damlıyorAman aman maşallah hep böyle olun ne güzel bebiş gelincede zorluk cekmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?