- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.801
O nasıl oluyor canımCanım elmalı muhalebbi bildiğim hafif tatlı
Ben yeşil elma fark etmez hangisi varsa evinde elmaları soyduktan sonra küp küp dograyi teflon ya da döküm tavada orta ateşte üzerine iki kaşık esmer şeker yoksa beyaz şekerde olur kavuruyosu içine bir yemek kaşığı tereyağı de ekle ve karistr iyice jremelize olunca bir çay kaşığı tarçın ekle ve ocağı kapatıp karistr kase yada kuplar yaptığın karisimdan elmaları yani dibine köy üzerine yaptığın muhallebiyi dök en üstte yine elmalarda koyabilirsin muhallebiyi ben buğday nişastası ula yapıyorum sen un da kuulanabilirsin sana kalmış canimO nasıl oluyor canım
Teşekkür ederim canımBen yeşil elma fark etmez hangisi varsa evinde elmaları soyduktan sonra küp küp dograyi teflon ya da döküm tavada orta ateşte üzerine iki kaşık esmer şeker yoksa beyaz şekerde olur kavuruyosu içine bir yemek kaşığı tereyağı de ekle ve karistr iyice jremelize olunca bir çay kaşığı tarçın ekle ve ocağı kapatıp karistr kase yada kuplar yaptığın karisimdan elmaları yani dibine köy üzerine yaptığın muhallebiyi dök en üstte yine elmalarda koyabilirsin muhallebiyi ben buğday nişastası ula yapıyorum sen un da kuulanabilirsin sana kalmış canim
Arda türkmen tarifiBen yeşil elma fark etmez hangisi varsa evinde elmaları soyduktan sonra küp küp dograyi teflon ya da döküm tavada orta ateşte üzerine iki kaşık esmer şeker yoksa beyaz şekerde olur kavuruyosu içine bir yemek kaşığı tereyağı de ekle ve karistr iyice jremelize olunca bir çay kaşığı tarçın ekle ve ocağı kapatıp karistr kase yada kuplar yaptığın karisimdan elmaları yani dibine köy üzerine yaptığın muhallebiyi dök en üstte yine elmalarda koyabilirsin muhallebiyi ben buğday nişastası ula yapıyorum sen un da kuulanabilirsin sana kalmış canim
Evet canım aynısi bazen çilek de kullanıyorum hatta kiraz daArda türkmen tarifi
Hiç denemedim çok güzel olur kesinEvet canım aynısi bazen çilek de kullanıyorum hatta kiraz da
Gecmi yumurtluyon acaba test pik yapmamış dahaKızlar ovülasyon testi yapıyorum bugün 23. Günüm çizgilerim hep bu tarz tonlarda gidiyo hala yakalayamadım çift çizgi. Adetime 6 gün var
Normal tarihim geçti uygulamalara göre uygulamada olan tarihte yumurtlama belirtilerimi birebir yaşıyorum ama testte pik olmadıGecmi yumurtluyon acaba test pik yapmamış daha
Belki test yanlıştır bilemedim sen boş geçme değerlendir canımNormal tarihim geçti uygulamalara göre uygulamada olan tarihte yumurtlama belirtilerimi birebir yaşıyorum ama testte pik olmadı
Anladım tamam canimaceleciyim hetalde eşim tam gündüz vardiyesindeyken kacirmayym
Kuzum benim değil eşimin gitmesi lazım o da şimdi salgın ayağına gitmiyorLife light canm ara vereceğim demişsin ya bence bi doktora git kontrollerini yaptır ara vermek istiyorsan yine ver
Ya tamam haklılık payı var ama hastalığın gidip gitmeyeceği de meçhulKuzum benim değil eşimin gitmesi lazım o da şimdi salgın ayağına gitmiyor
Yok maalesef. Bende cocuk istiyorum iwte 5 aydan beri.. 2 senelik evliyim.Öyleyse sorun yokmuş bebiş var mı ne kadardır evlisin
2 hafta önce muayene oldum. Kadin bisey demedi..hersey yolunda. 3 farjli sekilde bskti hem kamerayka hem elleriyle fln. Hersey yolunda yumurtaliklsrda saglikliAslında akıntının genel de ilk baş sebebi enfeksiyondur. Yumurtlama akıntısı olsa o kadar sürmez bence doktora gidip muayne olmalısın
İnşallah olur canin bebisin Allah gönlüne göre versinYok maalesef. Bende cocuk istiyorum iwte 5 aydan beri.. 2 senelik evliyim.
Insallahİnşallah olur canin bebisin Allah gönlüne göre versin
O da doğru ama artık aramızda sorun oluyor çocuk konusu eşimin önceliği çocuk değilmiş ben mişim . Ben iki taraflı yıpranmaya başladımYa tamam haklılık payı var ama hastalığın gidip gitmeyeceği de meçhul
Canım üzme kendini tedavisi var doktorunuzda sizi yönlendirir zaten stres yok unutmaInsallaho kadsr üzülpyorum ki. Yasayan anlar. Dünde bi sonuc aldik. Esimin testosteron degeri normalin altindaymis. Randevu scin diye yazmis doktor. Haftaya gidecez bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?