Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya tamam haklılık payı var ama hastalığın gidip gitmeyeceği de meçhul
Benim eşimde inat etti gitmedi bende bı sorun yok dedi hep sonunda ikna oldu doktora gitti malesej sperm ileri hızı düşük çıktı ama çok üzüldü ikinci ye tekrar gitti daha da düşük çıktı ameliyat öneren oldu ama bu pandemi dönemi işte hepsi kaldı Allah'a kaldı inşallah bizlerede saglikli hayırlı evlatlar nasip eder

Testosterona baknislarmiydi en basta. Bi bilginiz varmi...

Allah için gitmem demiyor. Normalde ben marta da adet olursam ertesi gün gidiceksin demiştim tamam dedi. Şimdi bahanesi oldu pandemi.

Patates yemeği bulgur pilavı yaptım cacık yaparım yanına çorba var dünden. Sürekli ne pişirsenim diye düşünüp hiç değişik bişey bulamıyorum
Afiyet olsun ellerine sağlık aynen bende öyle benim eşim etçil çok seviyo . patates yemeğini nasıl yaptın ben çok severim pates yemeğini eşim yemiyo diye yapamiyirum

Afiyet olsun ellerine sağlık aynen bende öyle benim eşim etçil çok seviyo . patates yemeğini nasıl yaptın ben çok severim pates yemeğini eşim yemiyo diye yapamiyirum
Canım oturtmasını yaptım. Yuvarlak dilimleyip kızartıyorum. Başka bi yerde kıyma kavuruyorum soğanlı biberli sonra patatesleri fırın tepsisine dizip üstüne kıymayı döküyorum en son salçalı su hazırlayıp fırında biraz daha pişircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…