- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.821
Benim eşimde inat etti gitmedi bende bı sorun yok dedi hep sonunda ikna oldu doktora gitti malesej sperm ileri hızı düşük çıktı ama çok üzüldü ikinci ye tekrar gitti daha da düşük çıktı ameliyat öneren oldu ama bu pandemi dönemi işte hepsi kaldı Allah'a kaldı inşallah bizlerede saglikli hayırlı evlatlar nasip ederYa tamam haklılık payı var ama hastalığın gidip gitmeyeceği de meçhul
Canım üzme kendini tedavisi var doktorunuzda sizi yönlendirir zaten stres yok unutma
Testosterona baknislarmiydi en basta. Bi bilginiz varmi...Benim eşimde inat etti gitmedi bende bı sorun yok dedi hep sonunda ikna oldu doktora gitti malesej sperm ileri hızı düşük çıktı ama çok üzüldü ikinci ye tekrar gitti daha da düşük çıktı ameliyat öneren oldu ama bu pandemi dönemi işte hepsi kaldı Allah'a kaldı inşallah bizlerede saglikli hayırlı evlatlar nasip eder
BaklmadiTestosterona baknislarmiydi en basta. Bi bilginiz varmi...
Allah için gitmem demiyor. Normalde ben marta da adet olursam ertesi gün gidiceksin demiştim tamam dedi. Şimdi bahanesi oldu pandemi.Benim eşimde inat etti gitmedi bende bı sorun yok dedi hep sonunda ikna oldu doktora gitti malesej sperm ileri hızı düşük çıktı ama çok üzüldü ikinci ye tekrar gitti daha da düşük çıktı ameliyat öneren oldu ama bu pandemi dönemi işte hepsi kaldı Allah'a kaldı inşallah bizlerede saglikli hayırlı evlatlar nasip eder
Pandemi bitse de rahatlasak her şeyin başı sağlık canımAllah için gitmem demiyor. Normalde ben marta da adet olursam ertesi gün gidiceksin demiştim tamam dedi. Şimdi bahanesi oldu pandemi.
Aynen canım allah sağlık versin.Pandemi bitse de rahatlasak her şeyin başı sağlık canım
Benim eşim mesai yapacak yemek yapmadım sen neler yaptın canimMenülerde ne var kızlar
Patates yemeği bulgur pilavı yaptım cacık yaparım yanına çorba var dünden. Sürekli ne pişirsenim diye düşünüp hiç değişik bişey bulamıyorumBenim eşim mesai yapacak yemek yapmadım sen neler yaptın canim
Afiyet olsun ellerine sağlık aynen bende öyle benim eşim etçil çok seviyo . patates yemeğini nasıl yaptın ben çok severim pates yemeğini eşim yemiyo diye yapamiyirumPatates yemeği bulgur pilavı yaptım cacık yaparım yanına çorba var dünden. Sürekli ne pişirsenim diye düşünüp hiç değişik bişey bulamıyorum
Afiyet olsun ellerine sağlık aynen bende öyle benim eşim etçil çok seviyo . patates yemeğini nasıl yaptın ben çok severim pates yemeğini eşim yemiyo diye yapamiyirum
Canım oturtmasını yaptım. Yuvarlak dilimleyip kızartıyorum. Başka bi yerde kıyma kavuruyorum soğanlı biberli sonra patatesleri fırın tepsisine dizip üstüne kıymayı döküyorum en son salçalı su hazırlayıp fırında biraz daha pişircemAfiyet olsun ellerine sağlık aynen bende öyle benim eşim etçil çok seviyo . patates yemeğini nasıl yaptın ben çok severim pates yemeğini eşim yemiyo diye yapamiyirum
Aman onlara kalsa sürekli köfte tavuk kebap yapamk lazmAfiyet olsun ellerine sağlık aynen bende öyle benim eşim etçil çok seviyo . patates yemeğini nasıl yaptın ben çok severim pates yemeğini eşim yemiyo diye yapamiyirum
Oh misss afiyet olsunCanım oturtmasını yaptım. Yuvarlak dilimleyip kızartıyorum. Başka bi yerde kıyma kavuruyorum soğanlı biberli sonra patatesleri fırın tepsisine dizip üstüne kıymayı döküyorum en son salçalı su hazırlayıp fırında biraz daha pişircem
Evet yaa çok nazlı benimkiAman onlara kalsa sürekli köfte tavuk kebap yapamk lazm
Sağol canım. Bende bugun dolma biber aldımOh misss afiyet olsun
Yarınki menü için miSağol canım. Bende bugun dolma biber aldımsenin yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?