- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.841
EvetYarınki menü için mi
Neler koyusun dolmaya iç malzemesi yani
Kıyma,pirinç, nane ,domates ve biber salçası, soğan, nar ekşisi ,tuz ,kırmızı biber, birazda yağ. Suyunada bir diş sarımsak atıyorum canım.Neler koyusun dolmaya iç malzemesi yani
Senden farklı olarak dere otu maydanoz kimyon karabiber birde ben sarımsağı içine koyuyorum ha birde tecereninbdibine tere yag yarım kaşık salcayla kavuruyorum sonra dolmaları doziyorumKıyma,pirinç, nane ,domates ve biber salçası, soğan, nar ekşisi ,tuz ,kırmızı biber, birazda yağ. Suyunada bir diş sarımsak atıyorum canım.
Senin yaptığın gibi deneyim bu sefer bendeSenden farklı olarak dere otu maydanoz kimyon karabiber birde ben sarımsağı içine koyuyorum ha birde tecereninbdibine tere yag yarım kaşık salcayla kavuruyorum sonra dolmaları doziyorumyemek tarifleri bizden sorulur
Yemek çeşidi çok bilmiyorum 3. 5 çeşit o kadarSenin yaptığın gibi deneyim bu sefer bende
Canım hepsinin mantığı aynı aslında. Bildiğim bişey olursa yardım ederim canım sorabilirsinYemek çeşidi çok bilmiyorum 3. 5 çeşit o kadar
Farklı yemek çeşitleri bilmiyorum elimin lezzeti varmış kim yediyse öyle diyor ama işteCanım hepsinin mantığı aynı aslında. Bildiğim bişey olursa yardım ederim canım sorabilirsin
Öyledir canım ellerine sağlık yapa yapa öğrenirsin diğer çeşitleri deFarklı yemek çeşitleri bilmiyorum elimin lezzeti varmış kim yediyse öyle diyor ama işte
EtiketlememişsinMucize222 Ahsenn nerelerdesiniz kızlar merak ettim sızı,
Aynı benim ki de o kafa da çocuk için mi evlendik diyorO da doğru ama artık aramızda sorun oluyor çocuk konusu eşimin önceliği çocuk değilmiş ben mişim . Ben iki taraflı yıpranmaya başladım
Tatlıyı yarın yapacağım canımm dolma sardım şimdi bittiAhsen555 tatlı yaptın mı
Yemin ediyorum aynı olmasın nolcak diyoAynı benim ki de o kafa da çocuk için mi evlendik diyor
Bende bugun baktım taze yaprak bulamadımTatlıyı yarın yapacağım canımm dolma sardım şimdi bittiyoruldum ya mutfak darma duman
Bilmiyorum ki etiketlemeyiEtiketlememişsindur ben etiketliyim
@ bunu yapıp isim yazcaksın yanına dene bi beni etiketlemeyiBilmiyorum ki etiketlemeyi
İşte onlar öyle söylüyorsa biz niye takıyoruz. Biz onlar gibi umursuz olamıyoruz.Yemin ediyorum aynı olmasın nolcak diyo
Bugun burada pazarda vardı canım da benim eski yaprak salamuraBende bugun baktım taze yaprak bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?