- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.861
Müsait değil heralde canımMucizemm222 yine yok ortalıkta
Bizim burda da pazar vardı bugun ama çok kalabalıktı. Giremedik içeri. Haftaya bakarım artık sabah erken giderim olmadı. Artık bende umursamıcam belki ters etki yaparİşte onlar öyle söylüyorsa biz niye takıyoruz. Biz onlar gibi umursuz olamıyoruz.
Bugun burada pazarda vardı canım da benim eski yaprak salamura
Olabilir canım. Sık giremem demişti zatenMüsait değil heralde canım
Aynen canım umursama boşverBizim burda da pazar vardı bugun ama çok kalabalıktı. Giremedik içeri. Haftaya bakarım artık sabah erken giderim olmadı. Artık bende umursamıcam belki ters etki yapar
İyi geceler canımAy benimki uyuyalım diyo ben kaçar öptüm sizi Allah rahatlık versin iyi geceler canlar
İyi geceler canımAy benimki uyuyalım diyo ben kaçar öptüm sizi Allah rahatlık versin iyi geceler canlar
Hoş geldin canım. En kısa zamanda hayalin gerçek olur inşallahHepinize hayırlı akşamlar kızlar bende bebek hayalinin peşinden gidenlerdenim
İnşAllah en kısa zaman da hayaline kavuşursun canımHepinize hayırlı akşamlar kızlar bende bebek hayalinin peşinden gidenlerdenim
İyi geceler canım
QHoş geldin canım. En kısa zamanda hayalin gerçek olur inşallah
İnşAllah en kısa zaman da hayaline kavuşursun canım ❤
Ben varım cnm 3 yıldır uğraşıyoruzBirbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Aramıza hoşgeldin canım bir problem var mı peki kur falan denediysen bizle paylaşabilir misinBen varım cnm 3 yıldır uğraşıyoruz
1.5 yıl önce 8 haftalık düşük yaptım esimdede bendede bir proplem yok ama çok istiyoruz olmuyor. Bi ara hayit suyu kullandım soğan kürü kullandım ama fayda. EtmediAramıza hoşgeldin canım bir problem var mı peki kur falan denediysen bizle paylaşabilir misin
Bu arada hosbulduk cnm1.5 yıl önce 8 haftalık düşük yaptım esimdede bendede bir proplem yok ama çok istiyoruz olmuyor. Bi ara hayit suyu kullandım soğan kürü kullandım ama fayda. Etmedi
Hamile kalabiliyorsun demek canım olsun Allah en güzel zamanda nasip eder inşallah bebeğini Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede1.5 yıl önce 8 haftalık düşük yaptım esimdede bendede bir proplem yok ama çok istiyoruz olmuyor. Bi ara hayit suyu kullandım soğan kürü kullandım ama fayda. Etmedi
Aminnnn canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHamile kalabiliyorsun demek canım olsun Allah en güzel zamanda nasip eder inşallah bebeğini Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?