Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aramıza hoşgeldin canım bir problem var mı peki kur falan denediysen bizle paylaşabilir misin
Osmaniyede bi bayan varmış kasik çekiyormuş bir tanıgimin 2 arkadasida ayni ay hamile kalmışlar ikisinede tüp bebek onermis dr lar suan hamilelermis. Bende araştırıyorum bulursam gidicem

Osmaniyede bi bayan varmış kasik çekiyormuş bir tanıgimin 2 arkadasida ayni ay hamile kalmışlar ikisinede tüp bebek onermis dr lar suan hamilelermis. Bende araştırıyorum bulursam gidicem
O nasıl birşey acaba kayınvalidemde benim bu ay göbeğime ve belime bardak çekme gibi topraktan birşeyle cekicek görümcem de öyle hamile kalmış

Merhaba bayanlar bende 2 senedir deniyorum olucak insallah bi klomen ve catlatma iynesi kullandim sogan kurunude kullandim ama ise yaramadi hicbiri peki bu hayit tohumunu tekmi kullaniyosunuz aktar bana karisik verdi civan percemi flnda var icinde oda uygun mudur?

Hoşgeldin canım bir problemin yoksa iyi gelir herhalde aktar daha iyibilir sonuçta ama birazda bünye meselesi canım

Canım sana aktarın verdiği de güzel hayıtla birlikte o bitkiler yararlı olur ben sadece hayıt suyu kullandım

Sogan kürünü duydum ramazanlık olunca yapamadım pek inanmıyorum kistlerim var bide
Kistlerin varsa hiç bekleme yap kuzum kaç tane mesaj okudum ben kistleri küçülen adetle atılan inşallah sana da şifa olur bak bende bir ay geciktim bu ay iki gün soğan suyu içtim adetim sokuldu çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…