- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.956
- 248
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.881
Osmaniyede bi bayan varmış kasik çekiyormuş bir tanıgimin 2 arkadasida ayni ay hamile kalmışlar ikisinede tüp bebek onermis dr lar suan hamilelermis. Bende araştırıyorum bulursam gidicemAramıza hoşgeldin canım bir problem var mı peki kur falan denediysen bizle paylaşabilir misin❤
O nasıl birşey acaba kayınvalidemde benim bu ay göbeğime ve belime bardak çekme gibi topraktan birşeyle cekicek görümcem de öyle hamile kalmışOsmaniyede bi bayan varmış kasik çekiyormuş bir tanıgimin 2 arkadasida ayni ay hamile kalmışlar ikisinede tüp bebek onermis dr lar suan hamilelermis. Bende araştırıyorum bulursam gidicem
Hoşgeldin canım pko için soğan kürü ve hayıt suyu çok etkili diyorlar klomen kullandin miKzlar bende pkoyum hamile kalamadım 2 yıllık evliyim
Canımm inşallah daha fazla uzamadan olur benimde 2.5 yılı geçtiKzlar bende pkoyum hamile kalamadım 2 yıllık evliyim
Hoşgeldin canım bir problemin yoksa iyi gelir herhalde aktar daha iyibilir sonuçta ama birazda bünye meselesi canımMerhaba bayanlar bende 2 senedir deniyorum olucak insallah bi klomen ve catlatma iynesi kullandim sogan kurunude kullandim ama ise yaramadi hicbiri peki bu hayit tohumunu tekmi kullaniyosunuz aktar bana karisik verdi civan percemi flnda var icinde oda uygun mudur?
Klomen kullandım catlatma. İğnesi kullandım yumurta büyütmek için de 6 tane iğne oldum nasip değilmişHoşgeldin canım pko için soğan kürü ve hayıt suyu çok etkili diyorlar klomen kullandin mi ❤
Yumurtan oluştu mu peki canımKlomen kullandım catlatma. İğnesi kullandım yumurta büyütmek için de 6 tane iğne oldum nasip değilmiş
Pkos um bende malesefHoşgeldin canım bir problemin yoksa iyi gelir herhalde aktar daha iyibilir sonuçta ama birazda bünye meselesi canım
Canım sana aktarın verdiği de güzel hayıtla birlikte o bitkiler yararlı olur ben sadece hayıt suyu kullandımMerhaba bayanlar bende 2 senedir deniyorum olucak insallah bi klomen ve catlatma iynesi kullandim sogan kurunude kullandim ama ise yaramadi hicbiri peki bu hayit tohumunu tekmi kullaniyosunuz aktar bana karisik verdi civan percemi flnda var icinde oda uygun mudur?
Oluştu catlatdı hatta sürekli olarak kontrol gittim gördüm çatladı ğını bileYumurtan oluştu mu peki canım
Kader yoldaşıyz üzgünümPkos um bende malesef
Kilon var mı canımOluştu catlatdı hatta sürekli olarak kontrol gittim gördüm çatladı ğını bile
Tadi baya kotu ama zor iciyorum mecburen slguduktan sonra allah hepimize nasip eder insallahCanım sana aktarın verdiği de güzel hayıtla birlikte o bitkiler yararlı olur ben sadece hayıt suyu kullandım
Kistlerin varsa hiç bekleme yap kuzum kaç tane mesaj okudum ben kistleri küçülen adetle atılan inşallah sana da şifa olur bak bende bir ay geciktim bu ay iki gün soğan suyu içtim adetim sokuldu çok faydalıSogan kürünü duydum ramazanlık olunca yapamadım pek inanmıyorum kistlerim var bide
24 yaşım 53 kiloyum hiç en yüksek kilom boyumda 1,60Kilon var mı canım
Zaten bir cok bayanin problemi buKader yoldaşıyz üzgünüm
İnşAllah canım hayırlısı olsun çakşır suyunu da araştır bi deTadi baya kotu ama zor iciyorum mecburen slguduktan sonra allah hepimize nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?