- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.961
Ay hiç sorma canım kayinvalideme gidip duruyorum koltuk falan aldık ona evini duzenliyoruz yardima gidiyorum ben yakınım diye bir eve bir oraya arada kaldım iyiceNerdeesin bakıyım sen günlerdir
Kolay gelsin canım. Adet oldun mu senAy hiç sorma canım kayinvalideme gidip duruyorum koltuk falan aldık ona evini duzenliyoruz yardima gidiyorum ben yakınım diye bir eve bir oraya arada kaldım iyice
Oluyorum canım hayıt hapimada başladım adetle birlikte inşallah şifa olurKolay gelsin canım. Adet oldun mu sen
Oluyorum canım hayıt hapimada başladım adetle birlikte inşallah şifa olur
Ay inşallah canım benim sen neler yapıyorsunhadi hayırlısı olsun
İnşallah şifa olur inşallah bebise de vesile olur canımOluyorum canım hayıt hapimada başladım adetle birlikte inşallah şifa olur
Aynı canım çatlamayı gördüm gün sayıcam artıkAy inşallah canım benim sen neler yapıyorsun
Bende dün yaptım canım. Çok kalabalıktı bugun daha da kalabalıktır.Kızlar nasılsınız 4gunluk sokagacikma yasağı var ya yine Alesveris yaptim kollarım koptu çok yoruldum
Hemde çok kalabalıktı evet bazı meyveler bitmiştiBende dün yaptım canım. Çok kalabalıktı bugun daha da kalabalıktır.
Bence bayram alışverişi de yapıyor insanlar 4 gün sokağa çıktıktan sonra bayram a bişey kalmıyorHemde çok kalabalıktı evet bazı meyveler bitmiştihatta
Olabilir dolma yaptın mı canimBence bayram alışverişi de yapıyor insanlar 4 gün sokağa çıktıktan sonra bayram a bişey kalmıyor
Yok canım dün eşim pilav yemek istemedi bugune kalınca onun yanına bişey yaptım. Yarına da yemek var pazar pazartesi yaparım artıkOlabilir dolma yaptın mı canim
Olabilir dolma yaptın mı canim
Ayy benim eşimde neden plav yapmadın diyo ve yarın bende yemeğin yanına plav yapcamYok canım dün eşim pilav yemek istemedi bugune kalınca onun yanına bişey yaptım. Yarına da yemek var pazar pazartesi yaparım artık
Yapınca niye yaptın yapmayınca niye yapmadınAyy benim eşimde neden plav yapmadın diyo ve yarın bende yemeğin yanına plav yapcam
Aynen valla canım bat ne zaman seninYapınca niye yaptın yapmayınca niye yapmadın
26 sı canımAynen valla canım bat ne zaman senin
Hemen o evi terket benim eski evde öyleydiAa geçmiş olsun canım dikkat et çok ayakta kalma. Simdi camlar açıldı bizim ev inanılmaz batıyor hep toz cadde üstü evkabusum oldu ne ses bitiyor ne temizlik
Evet ya nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?