- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.956
- 248
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.001
Şimdiden geçmiş olsun bende 6 ay önce cektirmistimBende Osmaniye liyim ama orada değilim şuan hiç duymadım merk da ettim rahim filmi ceçtirce bende
Nasıl çıktı peki snra nasıl bir yol izlediniz ben çatlatma iğnesi yumurta büyütmek için iğnede kullandım klomen de kullandım nasip olmadıŞimdiden geçmiş olsun bende 6 ay önce cektirmistim
Ikisinde de pko varmış cnm hatta çocuk olmuyor diye Boşanma aşamasına gelmişler 1 tanesi osmaniyeye ailesinin yanina gitmiş ordayken annesi götürmüş kasigini çektirmiş o ay hamile kalmış digerinide kendisi göndermiş osmaniyeye oda hamileymişBnde kistler var nasiptir ya ben pek inanmıyorum inanın ümitleirm bitiyor nedense rahîm film kaldı snra bakalım aşılama Denerim belki
Hiç bir sorun yok dedi yumurtlamamda bi proplem görünmüyor ama yine de 2 ay klomen kullandım hala bekliyoruzNasıl çıktı peki snra nasıl bir yol izlediniz ben çatlatma iğnesi yumurta büyütmek için iğnede kullandım klomen de kullandım nasip olmadı
Bilmiyorum ki Osmaniye de olsam giderdim gitmekten ne. Zarar olcak bakalım kimse banada söylermisn Ağustos ta falan gidecegım ben ancak OsmaniyeyeIkisinde de pko varmış cnm hatta çocuk olmuyor diye Boşanma aşamasına gelmişler 1 tanesi osmaniyeye ailesinin yanina gitmiş ordayken annesi götürmüş kasigini çektirmiş o ay hamile kalmış digerinide kendisi göndermiş osmaniyeye oda hamileymiş
Hadi ya ben de çok kist var sogan kürünü başlayacağım ama adetim biteli cok olduHiç bir sorun yok dedi yumurtlamamda bi proplem görünmüyor ama yine de 2 ay klomen kullandım hala bekliyoruz
Hayır otu en erken üç ayda etki ederCanim sabah aksam taze bi sekilde ictim yemeklerden 1saat once ictim havanda ezerek suya kattim kaynattim nasip olmadi
Bula bilirsem tabii söylerim canm ama ailen oradaymış bence bi söyle belki sen benden önce bulursunBilmiyorum ki Osmaniye de olsam giderdim gitmekten ne. Zarar olcak bakalım kimse banada söylermisn Ağustos ta falan gidecegım ben ancak Osmaniyeye
3ay kullanamadım canimHayır otu en erken üç ayda etki eder
Soğan kürü nü yap ama kistleri temizliyor diyolar faydasını gören çok kişi var Allah acil şifalar versin cnmHadi ya ben de çok kist var sogan kürünü başlayacağım ama adetim biteli cok oldu
Hazır hayır suyu satılıyor şişede. Onu sulandırıp içiyorum ben. Tam üç ay oldu. İnternetten alıyorum. Markası mecitefendi3ay kullanamadım canim
Amin inşallahSoğan kürü nü yap ama kistleri temizliyor diyolar faydasını gören çok kişi var Allah acil şifalar versin cnm
Bende almayı düşünüyorum çaksır suyu aslan pençesi hayıt suyu duydum bunları | ||
Hazirlarin tadı kötü ben icemedim ama aktardan tohumunu aldım bu ay 5 dk kaynatıp ilikken içiyorum sabah ac karnınaHazır hayır suyu satılıyor şişede. Onu sulandırıp içiyorum ben. Tam üç ay oldu. İnternetten alıyorum. Markası mecitefendi
Canım soğan kürü nasıl gidiyor benim köyüHemen o evi terket benim eski evde öyleydi
GünaydınGünaydınlarrrr
Canım bende izmirdeyim neresindensin İzmir'in ege üni bir kez moane için gittim hiç birseyn yok bu ne telaş ne stres dedi git evine olur dediler ama iki yıl geçti olmadı malesefBen.ege ünv. Gidiyorum com. İzmirdeyim. Pandemi hastanesi die yapmadılar. Ben iki aşılama denedim olmadı. İnş senin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?