Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde kistler var nasiptir ya ben pek inanmıyorum inanın ümitleirm bitiyor nedense rahîm film kaldı snra bakalım aşılama Denerim belki
Ikisinde de pko varmış cnm hatta çocuk olmuyor diye Boşanma aşamasına gelmişler 1 tanesi osmaniyeye ailesinin yanina gitmiş ordayken annesi götürmüş kasigini çektirmiş o ay hamile kalmış digerinide kendisi göndermiş osmaniyeye oda hamileymiş

Nasıl çıktı peki snra nasıl bir yol izlediniz ben çatlatma iğnesi yumurta büyütmek için iğnede kullandım klomen de kullandım nasip olmadı
Hiç bir sorun yok dedi yumurtlamamda bi proplem görünmüyor ama yine de 2 ay klomen kullandım hala bekliyoruz

Bilmiyorum ki Osmaniye de olsam giderdim gitmekten ne. Zarar olcak bakalım kimse banada söylermisn Ağustos ta falan gidecegım ben ancak Osmaniyeye

Bilmiyorum ki Osmaniye de olsam giderdim gitmekten ne. Zarar olcak bakalım kimse banada söylermisn Ağustos ta falan gidecegım ben ancak Osmaniyeye
Bula bilirsem tabii söylerim canm ama ailen oradaymış bence bi söyle belki sen benden önce bulursun

Hazır hayır suyu satılıyor şişede. Onu sulandırıp içiyorum ben. Tam üç ay oldu. İnternetten alıyorum. Markası mecitefendi
Hazirlarin tadı kötü ben icemedim ama aktardan tohumunu aldım bu ay 5 dk kaynatıp ilikken içiyorum sabah ac karnına

Ben.ege ünv. Gidiyorum com. İzmirdeyim. Pandemi hastanesi die yapmadılar. Ben iki aşılama denedim olmadı. İnş senin olur.
Canım bende izmirdeyim neresindensin İzmir'in ege üni bir kez moane için gittim hiç birseyn yok bu ne telaş ne stres dedi git evine olur dediler ama iki yıl geçti olmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…