- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.921
Ay inşallah faydası olur 3 gün arka arkaya yapılması gerekiyormuş sanırım kayinvalidem bana iki gün yaptı sonra adet oldum ben bu ay tam yumurtalama zamanımda yapacağız yine şunu soyleyebilirim ki yaptığı an yumurtalıklarimdaki o hareketlenmeyi hissettim ilkte çok tereddütle yaklaşmıştim ama bu ay anne tekrar deneyelim diye kendim söyledimAraştırıyorum ama osmaniyede tanıdık kimsede yok arkadaş görüşüp haber veririm dedi bekliyorum ikisinde de piko varmış nirmal sartlarda zordur hamile kalmaları
İnşallah faydasını görürsün cnmAy inşallah faydası olur 3 gün arka arkaya yapılması gerekiyormuş sanırım kayinvalidem bana iki gün yaptı sonra adet oldum ben bu ay tam yumurtalama zamanımda yapacağız yine şunu soyleyebilirim ki yaptığı an yumurtalıklarimdaki o hareketlenmeyi hissettim ilkte çok tereddütle yaklaşmıştim ama bu ay anne tekrar deneyelim diye kendim söyledim
Amin inşallah canım sende araştır bakalım bulursun inşallah yapan birini vesilemiz öyledir belkiİnşallah faydasını görürsün cnm
Ne için yumurta çatlaması icinmi cnm??Ben eczaneden aldım canım adetim başlayınca içmeye başladım sabah aç karnına bir tane doktora gidersen. Bir kere danış istersen doktorlarda tavsiye ediyormuş buradan okuduğum kadariyla
Yok canım yumurta kalitesini arttıriyormuş adet düzensizliği varsa adeti duzenliyormus adet ağrılarına iyi geliyormuşNe için yumurta çatlaması icinmi cnm??
renglinin 5 günü basliyorsun demiYok canım yumurta kalitesini arttıriyormuş adet düzensizliği varsa adeti duzenliyormus adet ağrılarına iyi geliyormuş
Banada o tarz ilac verdi gittigim bir kaç dr yumurta geliştirici ama ismini hatirlamiyorum şuanrenglinin 5 günü basliyorsun demi
Ben ilk günü başladım canimrenglinin 5 günü basliyorsun demi
Ismini vere bilirmisin cnm sakıncası yoksaBen ilk günü başladım canim
Klomendir o canim benim dediğim hayıt hapı bitkisel birşeyBanada o tarz ilac verdi gittigim bir kaç dr yumurta geliştirici ama ismini hatirlamiyorum şuan
Klomen enson gittigim dr verdi 2 ay kullan dedi ondan önce gittigim vermişti renglinin 5 günü basliyorsun o ikac bayağı etkili olmustu ama o dönem esim görevde olduğu icin boşuna kullanmış oldumKlomendir o canim benim dediğim hayıt hapı bitkisel birşey
Soğan kürü yapıyorm canım başka Bşey yapmıyorumAy yok canım adet oluyorum zaten belim falan çok fena ağrıyor bende hayıt hapına başladım inşallah şifa olur banada bu ay gelir bebislerimiz devam ediyor musun sende
GünaydınGünaydın kizlarr
Günaydnn hayırlı cumalarGünaydın kizlarr
GünaydınGünaydın kizlarr
Günaydın
Günaydın
Günaydnn hayırlı cumalar
Naber canlar hayırlı cumalar bu arada Allah im bütün dualarımızı kabul etsin inşallahGünaydın
Hayırlı cumalarNaber canlar hayırlı cumalar bu arada Allah im bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?