- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.956
- 248
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.941
Hayırlı cumalar cnm aminn inşallah senden ne haberNaber canlar hayırlı cumalar bu arada Allah im bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
Hayırlı cumalarinşallah amin Rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
[/QUOTE
Çokça çokça aminnn
İyi bende canım rutin işlerime başlayacağım şimdi evin. Temizliği eksiği hiç bitmiyorHayırlı cumalar cnm aminn inşallah senden ne haber
Kolay gelsin cnm bitmez maalesefİyi bende canım rutin işlerime başlayacağım şimdi evin. Temizliği eksiği hiç bitmiyor
Canım adetin 3.günü ya da 5. Günü çömlek mi ne onu yap canım bugün kaçıncı günunNaber canlar hayırlı cumalar bu arada Allah im bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
Nerdeesin bakıyım sen günlerdirİyi bende canım rutin işlerime başlayacağım şimdi evin. Temizliği eksiği hiç bitmiyor
Pik olmaya çok yakın adet döngün kacgunSizce pik mi? Bugün 24.gün
Düzensizim bu aralar bi kaç aydır 5-10 gün aradı uzuyo takvime bakarsam 5 gün var adetimePik olmaya çok yakın adet döngün kacgun
Testi yapmaya devam et bugun yarın çatlar yanlız adeti baya geç olacaksın gibi duruyorSizce pik mi? Bugün 24.gün
Çok yorma kendini neler yaptın bende birazdan temizliğe girscemİş bitmiyor anacım ayaklarım patladı
Ay sorma bende yeni oturdum. Belim ağrımış.İş bitmiyor anacım ayaklarım patladı
Yap kuzu bugun yap yarın yine kirlenirÇok yorma kendini neler yaptın bende birazdan temizliğe girscem
Valla neler yapmadım ki balkon temizliği mutfak dolabı içi dışı bir ton çamaşır katladım banyo tuvalet. Ya aslında rutin şeyler ama topuk dikeni diye bşey duydunuz mu ondan var benden biraz üstünde durayım ayaklarım zonklamaya başlıyorÇok yorma kendini neler yaptın bende birazdan temizliğe girscem
Yarın yine aynı olacak en iyisi yapmamakAy sorma bende yeni oturdum. Belim ağrımış.
Dinlen şimdi güzelce canım topuk dikeni duydum canım bitkisel birşeyler dene saracogluda bı ara duydum sanki geçmiş olsun bende şimdi bitirdim islerimi sindi yemek yapacamValla neler yapmadım ki balkon temizliği mutfak dolabı içi dışı bir ton çamaşır katladım banyo tuvalet. Ya aslında rutin şeyler ama topuk dikeni diye bşey duydunuz mu ondan var benden biraz üstünde durayım ayaklarım zonklamaya başlıyor
Aa geçmiş olsun canım dikkat et çok ayakta kalma. Simdi camlar açıldı bizim ev inanılmaz batıyor hep toz cadde üstü evYarın yine aynı olacak en iyisi yapmamak
Of benimde cadde değil ama ara yol ağzı toz çok oluyo birinci kat birde daha çok toz oluyo hergun balkon temizliyorum yazları makesefAa geçmiş olsun canım dikkat et çok ayakta kalma. Simdi camlar açıldı bizim ev inanılmaz batıyor hep toz cadde üstü evkabusum oldu ne ses bitiyor ne temizlik
cam siliniyo hafta geçmeden sapsarı toz oluyor bizim en üst kat bideOf benimde cadde değil ama ara yol ağzı toz çok oluyo birinci kat birde daha çok toz oluyo hergun balkon temizliyorum yazları makesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?