Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dinlen şimdi güzelce canım topuk dikeni duydum canım bitkisel birşeyler dene saracogluda bı ara duydum sanki geçmiş olsun bende şimdi bitirdim islerimi sindi yemek yapacam
Canım çok kötü ya canım öyle yanıyor ki bide inanmyorlar söyleyince sen kaç yaşındasın ki ayağın bacağın ağrıyor diyorlar

Hayırlı geceler hanımlar. Ara ara fırsat buldukça yazismalarinizi okuyorum ne güzel bir ortam gerçekten pko lu arkadaşlar yazmış. Bende de pko var malesef. Ve iki kızım var çok şükür. Klomen çok etkili bir ilaç değil kesinlikle. Bir doktora takılıp kalmayın kesinlikle. Klomen tesiri çok az olan bir ilaç. Onun yerine femera var. Ve yumurta büyütmek için iğneler var. Çoğu doktor akresif bir tedavi diye yanaşmıyor bilginiz olsun.

Sen katıl canım aramıza ben femara da kullandım fakat olmadı malesef

Araştırıyorum ama osmaniyede tanıdık kimsede yok arkadaş görüşüp haber veririm dedi bekliyorum ikisinde de piko varmış nirmal sartlarda zordur hamile kalmaları
Bende Osmaniye liyim ama orada değilim şuan hiç duymadım merk da ettim rahim filmi ceçtirce bende

İgneleri kullandım yumurta büyütme iğnesini evimde huzur falan kalmadı gerçekten cok değişik birisi olmuştum

Bende Osmaniye liyim ama orada değilim şuan hiç duymadım merk da ettim rahim filmi ceçtirce bende
bence bir araştırın arkadaşım araştırıyor ama osmaniyeli değil kendisi cevresinden sorusturuyor bulmaya çalışıyor bende osmaniyeli değilim tanıdık da yok bakistiriyoz gerçekten ilk ay hamile kalmış 2 side

Bnde kistler var nasiptir ya ben pek inanmıyorum inanın ümitleirm bitiyor nedense rahîm film kaldı snra bakalım aşılama Denerim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…