- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.981
Canım çok kötü ya canım öyle yanıyor ki bide inanmyorlar söyleyince sen kaç yaşındasın ki ayağın bacağın ağrıyor diyorlarDinlen şimdi güzelce canım topuk dikeni duydum canım bitkisel birşeyler dene saracogluda bı ara duydum sanki geçmiş olsun bende şimdi bitirdim islerimi sindi yemek yapacam
Hamile kalınca taşınacaktık planımız öyleydiHemen o evi terket benim eski evde öyleydi
Aa daha zor olur canım nasıl toplanacaksın edeceksinHamile kalınca taşınacaktık planımız öyleydi
Aman zaten ortada bişey yok bakalım ne zaman olcakAa daha zor olur canım nasıl toplanacaksın edeceksin
En kısa zaman olur inşallah telaş üstüne telaş yaşarsın ev taşımasaydı bebek arabasıydı yatağıydı derken o zman da böyle gülersinAman zaten ortada bişey yok bakalım ne zaman olcak
İnşallah canım allah hepimizi en kısa zamanda bebişlerimize kavuştururEn kısa zaman olur inşallah telaş üstüne telaş yaşarsın ev taşımasaydı bebek arabasıydı yatağıydı derken o zman da böyle gülersin
İnşAllah canm burda ne alacağız nerde doğuracağız cinsiyet ne sohbetleri de yaparızİnşallah canım allah hepimizi en kısa zamanda bebişlerimize kavuşturur
Özel hastane değil mi canım niye yapmıyorlar ki ben bayramdan sonra aşılama düşünüyorum yapmazlar mı acabaMeraba kızlar bende transfer sürecinde bekliyorum.kordondan nefret geldi artk. Bebişim kasımdan bu yana bekliyorum
Ben.ege ünv. Gidiyorum com. İzmirdeyim. Pandemi hastanesi die yapmadılar. Ben iki aşılama denedim olmadı. İnş senin olur.Özel hastane değil mi canım niye yapmıyorlar ki ben bayramdan sonra aşılama düşünüyorum yapmazlar mı acaba
Hı anladım canım. Biliyorum aşılamanın ihtimali düşük ama bi yerden başlayım diyorumBen.ege ünv. Gidiyorum com. İzmirdeyim. Pandemi hastanesi die yapmadılar. Ben iki aşılama denedim olmadı. İnş senin olur.
Belli olmaz canım belkide tutar. Kendini şartlandırma. Bizim sebepsiz gibi duruyor. Ama ben yumurtalar çatlamadı.İnş güzl sonuçlar olur.ben 4 yıldır uğraşıyorum.Hı anladım canım. Biliyorum aşılamanın ihtimali düşük ama bi yerden başlayım diyorum
İnşAllah canım benim de 2. 5 yılı geçtiBelli olmaz canım belkide tutar. Kendini şartlandırma. Bizim sebepsiz gibi duruyor. Ama ben yumurtalar çatlamadı.İnş güzl sonuçlar olur.ben 4 yıldır uğraşıyorum.
İnşAllah canm burda ne alacağız nerde doğuracağız cinsiyet ne sohbetleri de yaparız
Sen katıl canım aramızaHayırlı geceler hanımlar. Ara ara fırsat buldukça yazismalarinizi okuyorum ne güzel bir ortam gerçektenpko lu arkadaşlar yazmış. Bende de pko var malesef. Ve iki kızım var çok şükür. Klomen çok etkili bir ilaç değil kesinlikle. Bir doktora takılıp kalmayın kesinlikle. Klomen tesiri çok az olan bir ilaç. Onun yerine femera var. Ve yumurta büyütmek için iğneler var. Çoğu doktor akresif bir tedavi diye yanaşmıyor bilginiz olsun.
Bende Osmaniye liyim ama orada değilim şuan hiç duymadım merk da ettim rahim filmi ceçtirce bendeAraştırıyorum ama osmaniyede tanıdık kimsede yok arkadaş görüşüp haber veririm dedi bekliyorum ikisinde de piko varmış nirmal sartlarda zordur hamile kalmaları
İgneleri kullandım yumurta büyütme iğnesini evimde huzur falan kalmadı gerçekten cok değişik birisi olmuştumHayırlı geceler hanımlar. Ara ara fırsat buldukça yazismalarinizi okuyorum ne güzel bir ortam gerçektenpko lu arkadaşlar yazmış. Bende de pko var malesef. Ve iki kızım var çok şükür. Klomen çok etkili bir ilaç değil kesinlikle. Bir doktora takılıp kalmayın kesinlikle. Klomen tesiri çok az olan bir ilaç. Onun yerine femera var. Ve yumurta büyütmek için iğneler var. Çoğu doktor akresif bir tedavi diye yanaşmıyor bilginiz olsun.
bence bir araştırın arkadaşım araştırıyor ama osmaniyeli değil kendisi cevresinden sorusturuyor bulmaya çalışıyorBende Osmaniye liyim ama orada değilim şuan hiç duymadım merk da ettim rahim filmi ceçtirce bende
Bnde kistler var nasiptir ya ben pek inanmıyorum inanın ümitleirm bitiyor nedense rahîm film kaldı snra bakalım aşılama Denerim belkibence bir araştırın arkadaşım araştırıyor ama osmaniyeli değil kendisi cevresinden sorusturuyor bulmaya çalışıyorbende osmaniyeli değilim tanıdık da yok bakistiriyoz gerçekten ilk ay hamile kalmış 2 side
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?