- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.021
Aşırı şişiriyor beniCanım soğan kürü nasıl gidiyor benim köyü
Günaydın
Sahur da içip uyuyorsan sisirir canım benide öyle yatmadan önce içersen şişkinlik yapiyo fena oluyorumAşırı şişiriyor beni
Artık akintmda bitti bugun7.gunAşırı şişiriyor beni
Bana hiç bişi yapmadı maşallahSahur da içip uyuyorsan sisirir canım benide öyle yatmadan önce içersen şişkinlik yapiyo fena oluyorum
Maşallah canım şifa olsunBana hiç bişi yapmadı maşallah
Amiiiiiin hepimize hepimize bu yıl gelsin artık şu bebeklerMaşallah canım şifa olsun
İnşallah çok aminAmiiiiiin hepimize hepimize bu yıl gelsin artık şu bebekler
Boğazım agriyo az soğuk su icmeye başladım ondandrNabersiniz canlar
Sen neyapiyosunNabersiniz canlar
Bende çorbayla patlıcan pişirdim. Bugun işim yok oturuyorumSen neyapiyosun
Ne çorbası yaptın peki patlıcan mussakami meraklı Melihat benBende çorbayla patlıcan pişirdim. Bugun işim yok oturuyorum
Evet canım musakka. Salçalı un çorbası yaptımNe çorbası yaptın peki patlıcan mussakami meraklı Melihat ben
Niyeki hala uyuyorsun biseyin yoktur inşallahBen bugun hala yatıyorum
Ellerine sağlık afiyet olsunEvet canım musakka. Salçalı un çorbası yaptımdünden pilav var bir cacık yapıcam
Uymuyorum canım yatıyorum tembel tembel eşimde gece vardiyasında yemek de yapmıyorum ben ne olsa yer doyururum karnımıNiyeki hala uyuyorsun biseyin yoktur inşallah
Aa benimde eşim gece vardiyasina geçti bugun ama bu vardiyada beraber yemek yiyoruz 4-00 vardiyasında yalnız aksamlari gece 1 de anca evde oluyo bende okula giderken bu vardiyada hiç gormuyodum uyuyp kalıyordum çünküUymuyorum canım yatıyorum tembel tembel eşimde gece vardiyasında yemek de yapmıyorum ben ne olsa yer doyururum karnımı
Doğrudur canım sen niye okula gidiyorsun ki okuyor musun çalışıyo musunAa benimde eşim gece vardiyasina geçti bugun ama bu vardiyada beraber yemek yiyoruz 4-00 vardiyasında yalnız aksamlari gece 1 de anca evde oluyo bende okula giderken bu vardiyada hiç gormuyodum uyuyp kalıyordum çünkü
Öğretmenim canım okul varken çok çocuk yapma olayı olmuyordu birde kayinimi oğlu bende kaliyo üni okuyo 10 gün bile olmadığı oluyoduDoğrudur canım sen niye okula gidiyorsun ki okuyor musun çalışıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?