Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım misafir baş üstünde yeri var devamlı misafir de iyi değil ya. Sen bu virüs günlerini iyi değerlendir o zman branşın ne canım
zihinsel engelliler öğretmeniyim canım evet misafir severim bende ama bebeğimiz olsun sonra daha iyi olur inan esimle başbaşa kalma firsatimiz olmuyodu hiç bu bir ay bizim için büyük bi sans Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda amin

He öğretmen kutsal iş yapıyor ama senin daha da kutsal canım. Özel gereksinimli çocuklara ayrı ilgi göstermek gerekli sevmeden yapılacak bir meslek değil helal olsun valla

Aminn canım hayırlısı olsun inşallah

He öğretmen kutsal iş yapıyor ama senin daha da kutsal canım. Özel gereksinimli çocuklara ayrı ilgi göstermek gerekli sevmeden yapılacak bir meslek değil helal olsun valla
Çok özledim kuzularımı sabretmeyi öğrencilerimden öğrendim.baska birşey hepsi birer Melek ö gretmenim senin çocuğun niye yok bide dua ediyorlar bebeğim olsun diye bambaşka birşey onlarla olmak

Ben fazla koyodym 4 kaşık kilo almak için sade bir kez yaptım yedik arkadaşlarla çok zayıftı. Zorlaya zorlaya kilo aldım simdide 2-3kilom fazla
Şeker toleransım var o yüzden çok dikkat ederim yediğime içtiğime. Kilo aldırıyo deyince sen kafamı vurasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…