- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.041
Öğretmenim canım okul varken çok çocuk yapma olayı olmuyordu birde kayinimi oğlu bende kaliyo üni okuyo 10 gün bile olmadığı oluyodubu ay bahanemde yok ikimiziz birde benim misafirim çok olur kalmalı hemde
Canım misafir baş üstünde yeri var devamlı misafir de iyi değil ya. Sen bu virüs günlerini iyi değerlendir o zman
zihinsel engelliler öğretmeniyim canım evet misafir severim bende ama bebeğimiz olsun sonra daha iyi olur inan esimle başbaşa kalma firsatimiz olmuyodu hiç bu bir ay bizim için büyük bi sans Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda aminCanım misafir baş üstünde yeri var devamlı misafir de iyi değil ya. Sen bu virüs günlerini iyi değerlendir o zmanbranşın ne canım
İyi yapmışsın canımBen bugun hala yatıyorum
Aaa kilo mu aldırıyor. 2 kaşık un var içinde çok değil kiEllerine sağlık afiyet olsunsalçalı un çorbasını kilo almak için biara yapmıştık
He öğretmen kutsal iş yapıyor ama senin daha da kutsal canım. Özel gereksinimli çocuklara ayrı ilgi göstermek gerekli sevmeden yapılacak bir meslek değil helal olsun vallazihinsel engelliler öğretmeniyim canım evet misafir severim bende ama bebeğimiz olsun sonra daha iyi olur inan esimle başbaşa kalma firsatimiz olmuyodu hiç bu bir ay bizim için büyük bi sans Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda amin
Aminn canım hayırlısı olsun inşallahzihinsel engelliler öğretmeniyim canım evet misafir severim bende ama bebeğimiz olsun sonra daha iyi olur inan esimle başbaşa kalma firsatimiz olmuyodu hiç bu bir ay bizim için büyük bi sans Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda amin
İyi yapmışsın canım
Çok özledim kuzularımı sabretmeyi öğrencilerimden öğrendim.baska birşey hepsi birerHe öğretmen kutsal iş yapıyor ama senin daha da kutsal canım. Özel gereksinimli çocuklara ayrı ilgi göstermek gerekli sevmeden yapılacak bir meslek değil helal olsun valla
Ben fazla koyodym 4 kaşık kilo almak için sade bir kez yaptım yedik arkadaşlarla çok zayıftı. Zorlaya zorlaya kilo aldımAaa kilo mu aldırıyor. 2 kaşık un var içinde çok değil ki
Çok şükür karnım doydu mutluyum yaniSen napıyosun
Şeker toleransım var o yüzden çok dikkat ederim yediğime içtiğime. Kilo aldırıyo deyince sen kafamı vurasım geldiBen fazla koyodym 4 kaşık kilo almak için sade bir kez yaptım yedik arkadaşlarla çok zayıftı. Zorlaya zorlaya kilo aldımsimdide 2-3kilom fazla
Afiyet olsunÇok şükür karnım doydu mutluyum yani
Sağol canım sana da afiyet olsunAfiyet olsun
Sağol canım acayip bi sicak varSağol canım sana da afiyet olsun
Bizim burda hafif bir esinti başladı. Biz şort askılı moduna geçtikSağol canım acayip bi sicak var
hangi sehirdesin canımBizim burda hafif bir esinti başladı. Biz şort askılı moduna geçtik
Ben izmirdeyim çok sıcak buradihangi sehirdesin canım
Eskişehir canımhangi sehirdesin canım
Öğrenci memleketi güzel şehir görmedim ama öyleymiş o kadar sıcak değildir bizim bura kadar bunaltıcı sıcaklar yoktur akşamları hele serindirEskişehir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?