- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.081
Anladım canım hiç gitmedim İzmire bilmiyormİzmir başli başına çok güzel bı şehir okadar çok ki görülmesi gereken yerler
Yoruluyorsan ondan olabilir bide sahura kalkınca uykuda bölünüyorYa sürekli uyuma isteği var canım bu ara bende anlamadım
Hoşgeldin canımGeldim geldim
SonundaGeldim geldim
Olabilir canım yani ondan pek yazamıyorumYoruluyorsan ondan olabilir bide sahura kalkınca uykuda bölünüyor
Olsun canım. Müssit olamıyoruz her zamanOlabilir canım yani ondan pek yazamıyorum
Cesme Dikili Foça Alaçatı buralar tatil yerleri ulaşım çok güzel İzmir'de özel araç yoksadahi gidilebiliniyo çok rahat şehir içinde de kordon noyu Kemeraltı çarşısı zaten çok meşhur çiçekli köy ayrı güzel Urla hemdogasi hem deniz bilmem ben çok seviyorum ama iyice kalabalıkları çok göç alıyor özellikle ustanbukdanİzmir başli başına çok güzel bı şehir okadar çok ki görülmesi gereken yerler
Hoşgeldin canimGeldim geldim
Öyle canım sen çalışıyor musun canımOlsun canım. Müssit olamıyoruz her zaman
Ben artık dayanamıyorum.ağlıyorum. saçma sapan inş.hemen.olur bebelerimizİnşAllah canım benim de 2. 5 yılı geçti
İnşAllah şu korana gider gelir görürüz orayıCesme Dikili Foça Alaçatı buralar tatil yerleri ulaşım çok güzel İzmir'de özel araç yoksadahi gidilebiliniyo çok rahat şehir içinde de kordon noyu Kemeraltı çarşısı zaten çok meşhur çiçekli köy ayrı güzel Urla hemdogasi hem deniz bilmem ben çok seviyorum ama iyice kalabalıkları çok göç alıyor özellikle ustanbukdan
İnşAllah olur canım da ağlamayla da olmuyor ki kendimizi yıprattığımzla kalıyoruzBen artık dayanamıyorum.ağlıyorum. saçma sapan inş.hemen.olur bebelerimiz
Ben merkezdeyim.cnm .Bende ilk önce doçent e randevu aldım.Sıkıntı yok dedi.sonra tüp bebek.bölümüne aldım. 1 yıldır ugrasiyorumCanım bende izmirdeyim neresindensin İzmir'in ege üni bir kez moane için gittim hiç birseyn yok bu ne telaş ne stres dedi git evine olur dediler ama iki yıl geçti olmadı malesef
Bi anda geliyo zaten. İnş en.yakın zanda sağlıkla gelsinler. Çalışıyorum. İzin.almak zor oluyorİnşAllah olur canım da ağlamayla da olmuyor ki kendimizi yıprattığımzla kalıyoruz
Bende prof a gitmiştim Nedim karataş olumlu konuştu ama olmuyor işte tüp bebek eşim çok karşı ikna edemiyorum malesefBen merkezdeyim.cnm .Bende ilk önce doçent e randevu aldım.Sıkıntı yok dedi.sonra tüp bebek.bölümüne aldım. 1 yıldır ugrasiyorum
İnşallah canimİnşAllah şu korana gider gelir görürüz orayı
Bizimde başta çok karşıydı canım. Ben bayağı uğraştım.israel aru ha gittim. erol hocaya gittim. Hepsi boş.Bende prof a gitmiştim Nedim karataş olumlu konuştu ama olmuyor işte tüp bebek eşim çok karşı ikna edemiyorum malesefbende Allah'ım a bıraktım
Baş ağrısı yapiyoİnfolik kombi bende baş yapiyo neyapsam bilemedim yarın yumurtlama günüm icip daha da icmim diyorum ne dersiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?