- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 53
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.121
Canım Zatürre ile başladı kanser olduğunu ve vücudunda bi kaç yere yayıldığını öğrendik son15 gün içinde öğrendik ama 4 aydır zatürre atlatamadı bi şeyler olduğu belli idiİnşAllah en kısa zaman da tamamen atlatır canım rahatsızlığı neydi babanın
Canım derdi veren rabbim dermanı da verir Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamandaCanım Zatürre ile başladı kanser olduğunu ve vücudunda bi kaç yere yayıldığını öğrendik son15 gün içinde öğrendik ama 4 aydır zatürre atlatamadı bi şeyler olduğu belli idi
Normalde çalışıyorum canım 6 aydır evdeyim. Finans uzmanıyım canımÖyle canım sen çalışıyor musun canım
Allah razı olsun canmLife light Larka Ahsen555 kızlar hepiniz için 500 tane ya varis çektim Allah kabul etsin tez vakitte kucaklarımızı doldursun inşallah ❤
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bir an önce.Canım Zatürre ile başladı kanser olduğunu ve vücudunda bi kaç yere yayıldığını öğrendik son15 gün içinde öğrendik ama 4 aydır zatürre atlatamadı bi şeyler olduğu belli idi
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun inşallahCanım Zatürre ile başladı kanser olduğunu ve vücudunda bi kaç yere yayıldığını öğrendik son15 gün içinde öğrendik ama 4 aydır zatürre atlatamadı bi şeyler olduğu belli idi
Allah razı olsun canımLife light Larka Ahsen555 kızlar hepiniz için 500 tane ya varis çektim Allah kabul etsin tez vakitte kucaklarımızı doldursun inşallah
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin babana bir an önce sağlığına kavuşsun inşallahCanım Zatürre ile başladı kanser olduğunu ve vücudunda bi kaç yere yayıldığını öğrendik son15 gün içinde öğrendik ama 4 aydır zatürre atlatamadı bi şeyler olduğu belli idi
Slm neyapiyosun bişey sorcam sanaSelamkızlar
Yumurtlama akıntısı olduğu gün mü yumrta çatlar yoksa sonraki gün mü çatlarSlm neyapiyosun bişey sorcam sana
Rengi nasıl canım şeffaf mı opak mıYumurtlama akıntısı olduğu gün mü yumrta çatlar yoksa sonraki gün mü çatlar
Şeffaf ve kaygan yumurta akı gibi canimRengi nasıl canım şeffaf mı opak mı
Çatlamaya başlamış canım. Adetin kaçıncı günüŞeffaf ve kaygan yumurta akı gibi canim
14.gun değerlendiremedik eşim gece gitti ise şimdide uyuyor kaçırdım mi yaaÇatlamaya başlamış canım. Adetin kaçıncı günü
Yok tatlım bir kaç gün sürüyor ya akıntın opak gibi olunca çatlamış oluyor. Senin ki sürüyor şu an. Mesela ben 16-17 de pik gördüm bu ay. Aslında ovu testi daha sağlıklı olur.14.gun değerlendiremedik eşim gece gitti ise şimdide uyuyor kaçırdım mi yaa
Pik gördüğünde akintin nasıldı opak nasıl oluyor kremsi gibi miYok tatlım bir kaç gün sürüyor ya akıntın opak gibi olunca çatlamış oluyor. Senin ki sürüyor şu an. Mesela ben 16-17 de pik gördüm bu ay. Aslında ovu testi daha sağlıklı olur.
Ben de o dönemdeyim ama yumurtlama oldu mu olacak mi anlamiyorym. Değerlendiremedik de zatenYok tatlım bir kaç gün sürüyor ya akıntın opak gibi olunca çatlamış oluyor. Senin ki sürüyor şu an. Mesela ben 16-17 de pik gördüm bu ay. Aslında ovu testi daha sağlıklı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?