- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.101
Ben kullanmıştım canım hiç. Öyle birşey yaşamadım faydasını görmek içinde aralıksız kullanmak lazimmis en azından bir kutu bitene kadar dayanabilir misin canimİnfolik kombi bende baş yapiyo neyapsam bilemedim yarın yumurtlama günüm icip daha da icmim diyorum ne dersiniz kızlar
Boş sıkıcı ta ki eşim gelene kadar şimdi yine yalnızımNaber kızlar günümüz nasıl geçti bugunn
Ya bilmiyorum ki agriyo başım yumurtlamaya kadar fayda etmez Miki 10 tane içmiş olcamBen kullanmıştım canım hiç. Öyle birşey yaşamadım faydasını görmek içinde aralıksız kullanmak lazimmis en azından bir kutu bitene kadar dayanabilir misin canim
Maddi açından sorun olmaz ben prowomen kullan derim hatta eşine de promenk al canım cidden ikiside çok etkiliİnfolik kombi bende baş yapiyo neyapsam bilemedim yarın yumurtlama günüm icip daha da icmim diyorum ne dersiniz kızlar
Ne kadar ki canım ve içeriğinde neler varMaddi açından sorun olmaz ben prowomen kullan derim hatta eşine de promenk al canım cidden ikiside çok etkili
Allah kabul etsin canım sağol bende şimdi hepimiz için 500 tane ya varis cekicemBoş sıkıcı ta ki eşim gelene kadar şimdi yine yalnızımama bol bol dua ettim hem kendim için hem de sizler icin
Amin inşallahAllah kabul etsin canım sağol bende şimdi hepimiz için 500 tane ya varis cekicem
Hiçbir fikrim yok canım inşallah ictiklerin şifa ve vesilen olurYa bilmiyorum ki agriyo başım yumurtlamaya kadar fayda etmez Miki 10 tane içmiş olcam
İnşallah amin canım hepimize Rabbim Tez zamanda saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin yuvamızı evkatlatimizin şen sesleriyle şenlendirsin inşallahHiçbir fikrim yok canım inşallah ictiklerin şifa ve vesilen olur
Amin inşallah canım en büyük duam en büyük isteğim o hayali bile güzel rabbim bu mübarek ayda isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşallah bu ay hepimiz sırayla mujdelerimizi verelimİnşallah amin canım hepimize Rabbim Tez zamanda saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin yuvamızı evkatlatimizin şen sesleriyle şenlendirsin inşallah
Ayy canımAmin inşallah canım en büyük duam en büyük isteğim o hayali bile güzel rabbim bu mübarek ayda isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşallah bu ay hepimiz sırayla mujdelerimizi verelim
Bu ay hayıt hapı kullanıyorum umutluyum Allah umutlarımızı gerçekleştirir inşallahAyy canım ♥inşallah inşallah amin
İnşallah canım şifa olur Rabbim vesile eylesinBu ay hayıt hapı kullanıyorum umutluyum Allah umutlarımızı gerçekleştirir inşallah
İyi geceler canimmmmCanlar ben uyuyacam başım agriyo iyi geceler Allah rahatlık versin sizlere♥
Allah razı olsun canımLife light Larka Ahsen555 kızlar hepiniz için 500 tane ya varis çektim Allah kabul etsin tez vakitte kucaklarımızı doldursun inşallah ❤
İnşAllah en kısa zaman da tamamen atlatır canım rahatsızlığı neydi babanınKızlar hepinizi özledim nasılsınız dualarda buluşuyoruzBen çok yoğunum Ya hastanedeyim ya evde uyuyorum başka bi şey Yok babam bi kaç gündür iyi duanızı eksik etmeyin ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?