Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnfolik kombi bende baş yapiyo neyapsam bilemedim yarın yumurtlama günüm icip daha da icmim diyorum ne dersiniz kızlar
Ben kullanmıştım canım hiç. Öyle birşey yaşamadım faydasını görmek içinde aralıksız kullanmak lazimmis en azından bir kutu bitene kadar dayanabilir misin canim

İnfolik kombi bende baş yapiyo neyapsam bilemedim yarın yumurtlama günüm icip daha da icmim diyorum ne dersiniz kızlar
Maddi açından sorun olmaz ben prowomen kullan derim hatta eşine de promenk al canım cidden ikiside çok etkili

İnşallah amin canım hepimize Rabbim Tez zamanda saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin yuvamızı evkatlatimizin şen sesleriyle şenlendirsin inşallah
Amin inşallah canım en büyük duam en büyük isteğim o hayali bile güzel rabbim bu mübarek ayda isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşallah bu ay hepimiz sırayla mujdelerimizi verelim

Kızlar hepinizi özledim nasılsınız dualarda buluşuyoruz Ben çok yoğunum Ya hastanedeyim ya evde uyuyorum başka bi şey Yok babam bi kaç gündür iyi duanızı eksik etmeyin ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…