- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.141
Evet canım şeffaf değil daha krem yapılıPik gördüğünde akintin nasıldı opak nasıl oluyor kremsi gibi mi
Yanlış bilgi vermek istemem kendimden yola çıkarak söylüyorum tamamen. Opak dediğim daha koyu beyaz renkli daha krem yapılı. Yumurtlamayı istersen bir kaç ay ovulasyon testiyle takip et. Akıntı tengin şiddetini gözlemle. Sonrasında kendin takip edebilirsin zatenBen de o dönemdeyim ama yumurtlama oldu mu olacak mi anlamiyorym. Değerlendiremedik de zatenopak dedigin net bir beyazlik anlamındami
Kız sana yanlış cevap yazmışım şeffaf sünen yoğun bir akıntıydı canım.Pik gördüğünde akintin nasıldı opak nasıl oluyor kremsi gibi mi
Pik den sonra çatla ma oluyo dimiKız sana yanlış cevap yazmışım şeffaf sünen yoğun bir akıntıydı canım.
Yani o sünen akıntı oldigu gün mü önemli yoksa sonraki gün mü değerlendirmek acısindanPik den sonra çatla ma oluyo dimi
Sagol canim benim daha oluşuyor hala demekki. Puf belki de kiste dönüşecek hayirlisiYanlış bilgi vermek istemem kendimden yola çıkarak söylüyorum tamamen. Opak dediğim daha koyu beyaz renkli daha krem yapılı. Yumurtlamayı istersen bir kaç ay ovulasyon testiyle takip et. Akıntı tengin şiddetini gözlemle. Sonrasında kendin takip edebilirsin zaten
Ayy inşallahBenimde adetim bitti bende haftaya görürüm inşallah o akıntıyı bebislerimizi yakalarız inşallah bu ay
Evet canım ovude silikleşme çatlama oluyor diye biliyorumPik den sonra çatla ma oluyo dimi
Allah korusun canım öyle deme inşallah gelir bebişinSagol canim benim daha oluşuyor hala demekki. Puf belki de kiste dönüşecek hayirlisi
Aslında o hafta 2 güne bir değerlendirmek lazım hem öncesini hem sonrasını. Hamile kalan herkes bizim bu yaptığımız hesapları yapmadan hamile kaldıklarını oluruna bıraktıklarını söylüyorlar.Yani o sünen akıntı oldigu gün mü önemli yoksa sonraki gün mü değerlendirmek acısindan
Akıntı kısmı hakkında doğru bilgi verdim dimiBenimde adetim bitti bende haftaya görürüm inşallah o akıntıyı bebislerimizi yakalarız inşallah bu ay
Inşallah canimAllah korusun canım öyle deme inşallah gelir bebişin
Aslında o hafta 2 güne bir değerlendirmek lazım hem öncesini hem sonrasını. Hamile kalan herkes bizim bu yaptığımız hesapları yapmadan hamile kaldıklarını oluruna bıraktıklarını söylüyorlar.biz rahat olamıyoruz bir
[/QUOT eşimin işi gereği genelde kaçırdım bu kez yapisim kocise ondan soruyorum
Bende de şeffaf ve kremsi oluyor vücuda göre değişir mi bilmemAkıntı kısmı hakkında doğru bilgi verdim dimiyanıltmayım kızları
Canım oncevşeffaf sonra kremsi oliyorBende de şeffaf ve kremsi oluyor vücuda göre değişir mi bilmem
Bende de şeffaf ve kremsi oluyor vücuda göre değişir mi bilmem
Düzenli birliktelik oluyorsa zaten hiç birine gerek yokEn iyi ovulasyon testiinsanın kafası karışmıyor. Ya da hiç takip etmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?