Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de o dönemdeyim ama yumurtlama oldu mu olacak mi anlamiyorym. Değerlendiremedik de zaten opak dedigin net bir beyazlik anlamındami
Yanlış bilgi vermek istemem kendimden yola çıkarak söylüyorum tamamen. Opak dediğim daha koyu beyaz renkli daha krem yapılı. Yumurtlamayı istersen bir kaç ay ovulasyon testiyle takip et. Akıntı tengin şiddetini gözlemle. Sonrasında kendin takip edebilirsin zaten

Sagol canim benim daha oluşuyor hala demekki. Puf belki de kiste dönüşecek hayirlisi

Benimde adetim bitti bende haftaya görürüm inşallah o akıntıyı bebislerimizi yakalarız inşallah bu ay

Yani o sünen akıntı oldigu gün mü önemli yoksa sonraki gün mü değerlendirmek acısindan
Aslında o hafta 2 güne bir değerlendirmek lazım hem öncesini hem sonrasını. Hamile kalan herkes bizim bu yaptığımız hesapları yapmadan hamile kaldıklarını oluruna bıraktıklarını söylüyorlar. biz rahat olamıyoruz bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…