- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.201
Canım Google playde var ama bilemedim kiBen bulamıyorum yok
İlk defa duydum canım o ne ki acabamerhaba.ben de haziranda tup bebek deneyecegim.oncesinde homosistein baktir dedi doktorum ve yuksek cikti.diyeti varmis sanirim uygulayan var mi.kisa surede duser mi deger
Allah yardımcın olsun canım inşallah hemen düşerproteinleri parcalayan aminoasitmis sanirim.en yuksek 12 olmasi gerekirken ben de 21 cikti.arastrdgimda gebelik kayiplarina yol acabildgini ogrendim.diyeti de biraz zormus hersey yasak
Yok kuzum bulamadım app store daCanım Google playde var ama bilemedim ki
Yemek yaptım salata yapcam şimdiNapıyorsunuz kızlar
Bende oturuyorum canım bişey yaptığım yokNapıyorsunuz kızlar
AminnnnnAllah bayramda hepimize bebek müjdeleri lütfeylesin
Ilk defa duydum bn canım 2 kere yaptırdım tüp bebek bunu ilk defa duydummerhaba.ben de haziranda tup bebek deneyecegim.oncesinde homosistein baktir dedi doktorum ve yuksek cikti.diyeti varmis sanirim uygulayan var mi.kisa surede duser mi deger
Eline sağlık canımYemek yaptım salata yapcam şimdi
Camları sildim perdeleri yıkadım çok yorucuyduBende oturuyorum canım bişey yaptığım yoksen napyosun
Sağol canım Allah razı olsunEki Görüntüle 2636893
Kızlar belki faydam dokunur size bunu yapan kişi 9 aydır uğraşıyormuş bu yöntemleri denediği ay hamile kalmış. Bunları yaparken de ovulasyon testiyle takip yapmayı unutmayın. İnşallah hepinize şifa olur evlat olur.
Benim de kızıma dua edin yeter
Kolay gelsin tatlım geçmiş olsun mu desem yadaCamları sildim perdeleri yıkadım çok yorucuydubu sıcakta
Teşekkür ederiz. Allah tez vakitte kızına şifa versinEki Görüntüle 2636893
Kızlar belki faydam dokunur size bunu yapan kişi 9 aydır uğraşıyormuş bu yöntemleri denediği ay hamile kalmış. Bunları yaparken de ovulasyon testiyle takip yapmayı unutmayın. İnşallah hepinize şifa olur evlat olur.
Benim de kızıma dua edin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?