- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.221
Ağladın Ağladın kimseye bişey olmadı olan yine sana oldu canım rabbim kardeşinin çocuğuna hayırlı uzun ömür nasip etsin. Sanada en kısa zaman da bir bebiş nasip etsinBugün kız kardeşim doğum yaptı goruntulu konustuk eşimde yanımdaydı o kadar üzüldü ki anlatamam o üzülünce bn daha fazla üzüldüm niye bizim yok diye sabahtan beri ağla ağla çok kötü hissettim kendimi . Çok mutlu oldum ama buruk kaldı bi yanımda Rabbim inşallah en kısa zamanda hepimize nasip eder
Geçti geçti çok şükürKolay gelsin tatlım geçmiş olsun mu desem yada
Faydası olmadığını zaten biliyorum ama elimde olan bişey değil ki . Amin canım hepimize insallahAğladın Ağladın kimseye bişey olmadı olan yine sana oldu canım rabbim kardeşinin çocuğuna hayırlı uzun ömür nasip etsin. Sanada en kısa zaman da bir bebiş nasip etsin
Geçti geçti çok şükür
Çok iyi Anlıyorm canım seni. Tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyor musunFaydası olmadığını zaten biliyorum ama elimde olan bişey değil ki . Amin canım hepimize insallah
Evet yaptıracağız canım adet görünce gidip rahme çizik atılacak sonra da tedavi baslayacak bakalimÇok iyi Anlıyorm canım seni. Tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyor musun
Yine aynı merkez de mi pekiEvet yaptıracağız canım adet görünce gidip rahme çizik atılacak sonra da tedavi baslayacak bakalim
Yok bu sefer farklı bir merkezde daha doğrusu tıp fakültesi nde yaptiracagizYine aynı merkez de mi peki
Anladım canım hani şey diyorlarda 2 Kez bi merkezden olumsuz sonuç aldıysanız değiştirin gibi birşey duymuştumYok bu sefer farklı bir merkezde daha doğrusu tıp fakültesi nde yaptiracagiz
Farklı bi merkez bu sefer inşallah iyi sonuç alırız canimAnladım canım hani şey diyorlarda 2 Kez bi merkezden olumsuz sonuç aldıysanız değiştirin gibi birşey duymuştum
İnşAllah canımFarklı bi merkez bu sefer inşallah iyi sonuç alırız canim
Ay az kalmış canım senin hadi hayırlısı7-8 gün var canımheyecanlı bekleyiş
Senin yumurtlama başladı mı canım. İnşallaj güzel haberler gelsin bu ayAy az kalmış canım senin hadi hayırlısı ❤
Canım akıntım 3 4 gündür falan var sanki dün çatladı gibi de olablir ama emin değilimSenin yumurtlama başladı mı canım. İnşallaj güzel haberler gelsin bu ay
Bu ay benim kocam çok nazlıydıCanım akıntım 3 4 gündür falan var sanki dün çatladı gibi de olablir ama emin değilimzaten ben bu ay dan pek umutlu değilim canım hayrlısı
canım seni çok iyi anlıyorum üzme kendini dua et hep inan Allah büyük bizimde evlatlarimiz olacak inşallahBugün kız kardeşim doğum yaptı goruntulu konustuk eşimde yanımdaydı o kadar üzüldü ki anlatamam o üzülünce bn daha fazla üzüldüm niye bizim yok diyae sabahtan beri ağla ağla çok kötü hissettim kendimi . Çok mutlu oldum ama buruk kaldı bi yanımda Rabbim inşallah en kısa zamanda hepimize nasip eder
Üf neye naz yapıyorlarsa anlamıyorumBu ay benim kocam çok nazlıydı
Aynı çatladı öyleyse bizim yumurtalar inşallah tutarda canımCanım akıntım 3 4 gündür falan var sanki dün çatladı gibi de olablir ama emin değilimzaten ben bu ay dan pek umutlu değilim canım hayrlısı
Canım ben değerlendiremedim amaAynı çatladı öyleyse bizim yumurtalar inşallah tutarda canım ♥ ay benimkide çok yorgun garbimm gece vardiasi bide çok sıcak ama yinede yapıştımkahveyi içince kendine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?