Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağladın Ağladın kimseye bişey olmadı olan yine sana oldu canım rabbim kardeşinin çocuğuna hayırlı uzun ömür nasip etsin. Sanada en kısa zaman da bir bebiş nasip etsin

Ağladın Ağladın kimseye bişey olmadı olan yine sana oldu canım rabbim kardeşinin çocuğuna hayırlı uzun ömür nasip etsin. Sanada en kısa zaman da bir bebiş nasip etsin
Faydası olmadığını zaten biliyorum ama elimde olan bişey değil ki . Amin canım hepimize insallah

canım seni çok iyi anlıyorum üzme kendini dua et hep inan Allah büyük bizimde evlatlarimiz olacak inşallah kardesininde Allah evladına sağlık versin analı babalı büyüsün inşallah

Canım akıntım 3 4 gündür falan var sanki dün çatladı gibi de olablir ama emin değilim zaten ben bu ay dan pek umutlu değilim canım hayrlısı
Aynı çatladı öyleyse bizim yumurtalar inşallah tutarda canım ay benimkide çok yorgun garbimm gece vardiasi bide çok sıcak ama yinede yapıştım kahveyi içince kendine geldi

Aynı çatladı öyleyse bizim yumurtalar inşallah tutarda canım ♥ ay benimkide çok yorgun garbimm gece vardiasi bide çok sıcak ama yinede yapıştım kahveyi içince kendine geldi
Canım ben değerlendiremedim ama olsun hayırlısı iyi yapmışsın kız aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…