- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.161
Benim arkadaşım hiç istemiyordu 3.yi korumay bıraktığı ilk birtelikten hamile kaldı eşi korunacam demiş ama bebiş geldi isteEn iyi ovulasyon testiinsanın kafası karışmıyor. Ya da hiç takip etmemek
KısmetleriymişBenim arkadaşım hiç istemiyordu 3.yi korumay bıraktığı ilk birtelikten hamile kaldı eşi korunacam demiş ama bebiş geldi iste
Umarım bizde o günleri görürüzBenim arkadaşım hiç istemiyordu 3.yi korumay bıraktığı ilk birtelikten hamile kaldı eşi korunacam demiş ama bebiş geldi iste
Canım ovulasyon testi beni daha çok stres sokuyor imkanı olan yapa bilen hiç takip etmesin en iyisi gün aşırı ilişki
Kesinlikle katılıyorumCanım ovulasyon testi beni daha çok stres sokuyor imkanı olan yapa bilen hiç takip etmesin en iyisi gün aşırı ilişki
Yanlız olur musun canım biz buradayızBenim koca gitti işe yine yalnız kaldımnepiyonuz bakalimm
Geçen yıl evlenen arkadasim dogurmus yine bir hüzün çöktü içime♥♥♥ Sağolasın canım ♥,♥♥
Ayy canım sorma insan bı tuhaf oluyor haklısın Allah bize de nasip etsin tez zamanda inşallahGeçen yıl evlenen arkadasim dogurmus yine bir hüzün çöktü içime
Off vallahi acaba o duyguyu hiç tadamicak miyim diyorum kendi kendimeAyy canım sorma insan bı tuhaf oluyor haklısın Allah bize de nasip etsin tez zamanda inşallah
Ya öyle düşünme daha çok gençsin canım ve Allah büyük inan dua et elbet olacak bizimde evlatlarimizOff vallahi acaba o duyguyu hiç tadamicak miyim diyorum kendi kendime
Bende merak ediyorum anneligi evlat kokusu nasıl bişey Rabbim bizede tattirsin inşallah aminİnşallah canım hep dualarım böyle o kadar çok merak ediyorum ki o duyguyu
Amin canım hepimizinbiiznillah yeni ayda gönlünzüdeki güzellikler olsun
Amin inşallah canımBende merak ediyorum anneligi evlat kokusu nasıl bişey Rabbim bizede tattirsin inşallah amin
İnşallah canım bemim şimdi baban icin 500 tane ya şafi cekicem şifa olur inşallahKuzular hepinize güzel dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim dualarınızla iyi olacak inşallah ❤❤❤❤
biiznillah yeni ayda gönlünzüdeki güzellikler olsun
[/QUOTE
Çokça amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?