- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.181
İnşallah Allah acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınz olsunKuzular hepinize güzel dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim dualarınızla iyi olacak inşallah ❤❤❤❤
Canım yaİnşallah canım bemim şimdi baban icin 500 tane ya şafi cekicem şifa olur inşallah
Günaydın canımGünaydınnnnn ☀
Nasılsın kuzum babamin daha iyidir inşallahGünaydın canım
Canım iyiyim hamd olsun o da iyi olacak inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor günlerNasılsın kuzum babamin daha iyidir inşallah
Çok şükür canım bende iyiyim temizlik faslına başladımCanım iyiyim hamd olsun o da iyi olacak inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor günler
Bende ünternetten giriyorum canım ios ta yok sanıeım bende baktım bulamamıştım. Play store da varmı bir fikrim yokBen bi şey soruma ya bu kk’nün uygulaması Yok dimi herkes benim gibi internet sekmelerinden mi giriyor yoksa var mı kısa yolu kızlaarrr
Yok apple storda dedim acaba benim bilmediğim bi kısayolu var mı tamamdırBende ünternetten giriyorum canım ios ta yok sanıeım bende baktım bulamamıştım. Play store da varmı bir fikrim yok
Kolay gelsin canım o fasıl önemli ama pek sevmem kendileriniÇok şükür canım bende iyiyim temizlik faslına başladım
Yok canım apple store da bencede olsa kolay olur girişYok apple storda dedim acaba benim bilmediğim bi kısayolu var mı tamamdır
Hava çok sıcak zaten hiç çekilmiyorKolay gelsin canım o fasıl önemli ama pek sevmem kendilerini
Hemen bakıyorumKızlar uygulaması var Apple storeye yazın çıkıyor
Ben bulamıyorum yokKızlar uygulaması var Apple storeye yazın çıkıyor
Ben cherme var ya ben oradn giroyorumYok apple storda dedim acaba benim bilmediğim bi kısayolu var mı tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?